Lipita de ecran

Deci, dacă sunteți ca mine, care sunt lipita pe un ecran de computer sau pe un telefon mobil, aproape 90% din zi întreaga zi, ați întâlnit probabil diferite tipuri de durere în corpul dumneavoastră – ochi obositi, dureri de gât / umăr / spate și deget sau încheietura mâinii durere. Câți dintre noi petrec orele scrolling telefoanele mobile și chat-ul prin intermediul whatsapp sau chiar de jocuri de zile de zile?

Simți, de asemenea, că degetele tale sunt amorțite de a face toate aceste lucruri? Sunt destul de sigur că o faci într-un fel sau altul. În ultima vreme mă trezesc adesea în mijlocul nopții cu mâini amorțite. Am crezut că este datorat unei poziții greșite de dormit care limitează circulația care provoacă această amorțeală pe care o simt. Dar vin să mă gândesc la asta, întotdeauna mă întind pe spate, așa că nu ar trebui să fie cauza, într-adevăr.

Am intrebat

Mi-am spus ca aceasta conditie nu trebuie luata usor si nu mai am nevoie de boala in afara de scolioza mea si de ce nu. Dar, după ce a întrebat la câteva clinici aici, în Singapore, tratamentul costă cu siguranță o bomba. Pentru o consultare inițială, trebuie să fiu informat despre modele laser b-cure .

Acest preț nu include niciun fel de medicamente sau sesiuni de terapie încă. Nu mă întreba dacă mă gândesc chiar la acupunctura haha! Costul nu este departe de el. Ceea ce mă preocupă mai mult este dacă am sindromul de tunel carpian? În afară de amorțirea degetului, am observat că continuă să scot lucruri – nici măcar nu pot să-mi țin o cafea cu o singură mână.

Laser usor, mic, compact

Deci ce este acest laser b-cura ? Dacă sunteți sensibil în privința termenului „laser”, acest lucru utilizează lungimea de undă prin laser cu lumină moale / rece sau laser cu nivel scăzut. Înseamnă că nu emite căldură în zonă, nici o radiație, nici un efect secundar. Se dovedeste a fi durere de relief si trateaza problema. Laserul B-Cure este primul dispozitiv medical cu laser laser pentru uz casnic care nu numai că oferă o ușurare a durerii, ci și vindecă sursa de inflamație.

Ce este special la asta? Sigur, ușor, mic / compact. Ușor de utilizat. Reîncărcabilă. Oh, am spus, este fără fir? Urăsc aceste mașini cu o mulțime de corzi de strangulare și grele! Nu pot să-i înghit în rucsac? În momentul în care corpul meu este înghițit peste tot și nu vreau să arunc o pastilă, aș vrea să pot transporta ceva lumină care să mă ajute să vindec chiar și atunci când sunt în afara casei. Durează doar câteva minute pentru a efectua tratamentul, plus este fără durere.

Studii clinice care demonstrează eficacitatea

De asemenea, a fost aprobată Autoritatea internațională pentru brevete și medicină (Singapore). Trivia: Există peste 7000 de studii clinice care demonstrează eficacitatea laserului de nivel scăzut. În ultimii ani, laserul B-Cure a fost dovedit clinic prin câteva studii clinice dublu-orb.

De exemplu:

1) Institutul Național Bio-Medical al Rusiei a constatat că eficacitatea este de peste 90% în reducerea durerii, în cazurile de durere la nivelul genunchilor ca urmare a artritei și a leziunilor. Durerea pacienților care au participat la proces a dispărut, aproape complet, în decurs de 14 zile de la tratament.

2) Un studiu clinic efectuat la Universitatea din Parma, în Italia, a înregistrat o reducere semnificativă de 50% a nivelului de durere, în tratamentul problemelor articulației maxilarului. Acest studiu a demonstrat eficacitatea dispozitivului, pentru toate articulațiile mici – încheieturi, degete, gât.

Primul contact

Propriile mele rezultate. Destul de adevărat, la primul meu contact/tratament nu am simțit nici o durere cauzată de aparat – de fapt nu am simțit nimic. Prima mea zi, am încercat doar pentru un minim de 2 minute. Motivul este că nu vreau să-mi forțez corpul. Vreau să fie gradual, frumos și neted. Vreau doar să subliniez că am făcut ședințe terapeutice anterioare în Manila, Filipine, ținute la spitale.

M-am ocupat de oamenii profesioniști ca terapeuții și de acele mașini care „tratează” acele dureri cronice. Să fim cinstiți aici, în a 5-a zi am început deja să mă simt „meh” despre acest produs. Adică îmi place dispozitivul în sine, nu se simte ieftin și când îl țineți se poate spune că este într-adevăr bine făcut.

Standul este cel mai bun partener al său, adică puteți să-mi atingeți spatele fără a-mi bate soțul so facă pentru mine. Am folosit-o în timp ce vizionez Netflix, pentru că de obicei mă uit la televizor așezat pe o canapea și nu mă culc în pat. Pot ajunge cu ușurință la zonele greu accesibile fără a face prea mult efort. Încărcarea însăși durează mult. Nu am nevoie să mă taxez în fiecare zi și folosesc acest lucru 2x pe zi (15 minute fiecare)! Nu există butoane confuzive și nu se supraîncălzește de pe dispozitiv.

Amorteala

A șasea zi a venit, am observat că degetele mi s-au simțit relaxate. Durerea pulsantă nu este la fel de deranjantă ca înainte. Amorțirea a scăzut până la punctul în care am avut un somn liniștit. Foarte recunoscător pentru asta.

Cine a spus că numai bătrânii îl pot folosi? Ori de câte ori sunt în afara locului de muncă, simt această durere sub bărbie, un tad sub ureche și pare să se extindă până la zona mea de gât. Deoarece este foarte portabil, o aduc cu mine. Doar apăsați și plecați. Am să ameliorez durerea și apoi să mă întorc să lucrez din nou.

Progresul meu părea să fie mai lent, desigur în comparație cu sesiunile pe care le-am avut la spitale, dar ce să vă plâng? Adică, într-adevăr. Am salvat mulți bani și trebuie să fiu consecvent în folosirea lui. De asemenea, îl îmbunătățesc cu mâna manuală care se întinde în timp ce așteaptă autobuzul meu, așezat pe acea bancă de oprire.

În loc să mă rătăcesc cu telefonul mobil, fac asta. Din această scriere, amorțirea degetelor mele a fost redusă la minimum și sper că va continua. După cum puteți vedea din imaginea de mai jos, partea cea mai afectată este arătătorul meu. Cu cât ați folosit mai devreme rotița mouse-ului și când scriu cu un pix, durerea este mai pronunțată. Doar puneți „capota” laserului în punctele de durere și așteptați până când termometrul va termina. Nu este nevoie să mutați-o sau să apăsați mai greu. Cât de ușor poate fi aceasta?Lucrez la un birou, nu las durere sa strice propriul stilul de viata

Dacă mă întrebați, aș vrea să aibă o opțiune în care există o senzație de vibrație. Există unii care îi plac acel efect vibrator de fiecare dată când folosesc acest tip de dispozitiv, în timp ce unii preferă cei tăcuți. este b-cura dreapta laser pentru tine? Dacă sunteți unul care se teme de intervenții chirurgicale – vreau să spun operația în sine, efectele și, cel mai important, daunele pe care le va face cu siguranță în contul dvs. bancar.

Este un tratament alternativ natural

Cred cu tărie că este un tratament alternativ natural pentru oameni ca mine care nu-și pot permite ședințele de terapie costisitoare cu un chiropractician. B-Cure este destinat persoanelor care suferă de dureri renale acute și pe termen lung în genunchi, cot, gât, spate, spate, gleznă, degete, fibromialgie, probleme ortopedice precum osteoartrită, cot de tenis, dureri musculare, tendinită și răni / răni care sunt greu de vindecat, inclusiv răni diabetice, arsuri, acnee, herpes, simplex. cât durează vindecarea? Micul și adesea este cheia vindecării. Folosesc acest dispozitiv dimineața și noaptea ca un religios.

Ușurare și confort după 6 zile

Din moment ce fiecare pacient este diferit, trebuie să fim responsabili să aflăm că rezultatele vor varia – vârsta, stilul de viață etc., vor fi și factori majori. Dacă am simțit ușurare și confort după 6 zile, asta nu înseamnă că veți face și voi.

La dumneavoastră ar putea dura mai mult, luând în considerare linia dvs. de lucru – sunteți dactilograf sau bucătar? Dacă munca ta se angajează să faci o mulțime de acțiuni deget / mâini toată ziua, atunci ar trebui să fii gata să investești în răbdare suplimentară. este laserul b-cura care merită banii mei? \

Suma este rezonabilă deoarece este valoroasă pentru bani în comparație cu vizita săptămânală la medic, medicamente – unii medici vă vor cere chiar să luați pastile de întreținere doar pentru a atenua durerea. Dar, după câteva ore, durerea este înapoi în ordine? Deci, dacă durerea atacă, luați dispozitivul oricând din zi. Nici măcar nu trebuie să programez o altă programare, nici să aduc o pungă acasă de ucigători de durere.

Garantie

Deci, noi vorbim aici pe termen lung? Categoric! Acesta este destinat a fi folosit timp de cel puțin 10 ani. Din nou cu B-Cure veți obține următoarele: Dispozitivul său, baterii reîncărcabile, încărcător, broșură cu instrucțiuni de utilizare, îndrumare telefonică și garanție de 1 an.

Suport

Există un suport ergonomic B-Cure care poate fi cumpărat separat. siguranța în primul rând Dacă aveți vreo ezitare, consultați un medic specialist. Cel mai important, dacă aveți afecțiuni medicale sau vă așteptați (gravidă *) sau dacă vă aflați în prezent în tratament. Pentru a evita conflictul, este cel mai bine să căutați un sfat medical. Rețineți că aceste fascicule laser nu trebuie să fie îndreptate direct spre ochii cuiva. Asadar încercați mai întâi înainte de a cumpăra.

 

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va
contacta cu detalii despre problema Dvs.