Aleargă ca la 30 de ani datorită terapiei laser! Este efectul pe care l-a simțit domnul Constantin Popescu, la cei 72 de ani ai săi, după ce s-a tratat cu un dispozitiv medical inventat in Israel. Povestea domnului Constantin poate fi povestea oricărui om care suferă din cauza durerilor de genunchi. Așa că vă invităm să aflați cum a reușit dumnealui să oprească durerile!

„Încheieturile genunchiului nu mă mai dor, aparatul îți ia durerea rapid!”

Constantin Popescu este un om obișnuit din Brăila, care a fost lovit de dureri odată cu înaintarea în vârstă. În cele din urmă, după multe căutări, a găsit tratamentul potrivt, cel cu laser: „Am cumpărat B-Cure Laser în urmă cu două luni și mă simt foarte bine. Am avut dubii, dar am zis să încerc și a fost foarte bine. L-am luat cu inima deschisă. Încheieturile genunchiului nu mă mai dor, aparatul îți ia durere rapid!”.

„Acum merg fără să mă țin de balustradă. Urc dealul ca și când eram tânăr!”

Așa că acum domnul Popescu se bucură de tot ce nu putea să facă înainte să se trateze cu laserul B-Cure: „Nu puteam să fac nimic! Nu puteam să urc și să cobor scările. Mă durea! Și acum merg fără să mă țin de balustradă. Mi-am făcut analize la sânge, sunt perfecte! Și articulațiile sunt bune! Când mă duc la țară, că am avut casa pe deal, urc dealul acolo ca și când eram tânăr, când mergeam la grădiniță!”.

„Cu 30 de ani m-a întinerit B-Cure Laser! Pot să mă compar cu un om de 30 de ani!”

Și ceea ce este și mai de luat în seamă în povestea domnului din Brăila este că acesta poate chiar să se ia la întrecere cu cineva mult mai tânăr, lucru pe care l-a dovedit chiar într-o filmare pe care vă invităm să o vizionați. „Cu 30 de ani m-a întinerit B-Cure Laser! Pot să mă compar cu un om de 30 de ani!”, a mărturisit cu bucurie domnul Constantin Popescu.

„Aparatul este o investiție pe toată durata vieții!”

În final, Constantin Popescu transmite mai departe ideea că aparatul cu care se tratează poate fi cumpărat de oricine dorește să te trateze în confortul casei: „Îl poți lua cu tine peste tot și, dacă se întâmplă ceva, vreo durere, pui aparatul pe zona dureroasă și îl lași acolo câteva minute. E ușor de folosit, iar prețul este acceptabil. Ne mărește pensiile până la 3000 de lei, așa că avem de unde să luăm aparatul. Până la urmă, aparatul este o investiție pe toată durata vieții!”.

B-Cure Laser este un aparat medical portabil, foarte ușor de utilizat acasă, care tratează durerea, inflamația și rănile. Dispozitivul cu laser pătrunde prin piele până în profunzimea țesuturilor. El stimulează mecanismele naturale de vindecare a corpului și eliberează endorfine care ajută la ameliorarea durerii. Tratamentul este nedureros și nu are efecte secundare.

 

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.