Toată familia se tratează cu laserul! Pentru orice durere care apare, familia Papacu din București folosește terapia cu laser. Inițial, bunicul familiei l-a cumpărat pentru gonartroză. Pentru că și cei tineri mai întâmpină dureri, doamna Katy, mama lui Cristi și a Georgianei, a mai cumpărat un dispozitiv medical. Rezultatele tratamentului au fost atât de bune încât familia Papacu își dorește să afle și alți bolnavi de eficiența acestui aparat!

Toată familia Papacu se tratează cu laserul!
Toată familia Papacu se tratează cu laserul!

„Îl recomand cu mare încredere și susțin pe toată lumea să-l cumpere!”

Katty Papacu este o tânără mamă in București, care își dorește ca ai săi copii să nu sufere din cauza durerilor. Așa că a achiziționat dispozitivul medical B-Cure Laser, în special pentru Cristi.

„Recomand tuturor să folosească acest aparat, deoarece este foarte bun! L-am testat de foarte multe ori pe copii, în special pe Cristi! Iar la un moment dat a avut o problemă la gleznă, ne-am dus cu el la medic, i-au pus piciorul în ghips pentru două săptămâni. Iar când i l-au scos am folosit laserul în jur de 10 zile și a putut merge în continuare la antrenamente! Îl recomand cu mare încredere și susțin pe toată lumea să-l cumpere”, mărturisește Katty.

Visul lui Cristi este acela de a deveni un fotbalist celebru. Chiar înainte de un turneu important în Spania, s-a accidentat. O problemă care i-ar fi putut compromite șansa de a juca la Real Madrid, o echipă de fotbal celebră. Norocul lui a fost că s-a tratat cu laserul și s-a vindecat în timp util.

„După 3 zile eram ca nou!”

„La fotbal, când mă loveam, mă durea rău și aveam nevoie de acest aparat! De exemplu, la genunchi, spate și mână. Mami mi-a spus să-mi dau cu acest apărat. Am luat aparatul și am început să-mi dau cu el în locul respectiv! Prima oară l-am pus la genunchiul drept, deoarece am căzut pe el și mă durea foarte tare! Apoi la mână, când am alunecat, am căzut pe mână și la spate când m-am lovit, mi-a dat cineva cu genunchiul în spate. După 3 zile eram ca nou”, povestește Cristi.

Și Georgiana a avut parte de o întâmplare nefericită, dar a reușit să scape rapid de dureri datorită terapiei cu laser: „La mână m-am lovit, am dat cu cotul în bară. Mă jucam cu cățelul și am dat așa. M-a durut foarte tare cotul și m-am dus la bunicul meu și i-am spus să-mi dea aparatul și mi l-a dat”.

„Când merg undeva în lume și mă lovesc, vreau să am aparatul la mine!”

Cristi este cel mai mare fan al acestui tratament revoluționar! El își dorește să transmită un mesaj puternic pentru toți cei care suferă și încă nu au găsit soluția potrivită pentru a scăpa de dureri: „Aș recomanda acest aparat, deoarece este foarte bun pentru momentele în care te lovești și atunci, dacă te dai cu el un minut, două, îți va trece durerea! Mi-aș dori să promovez acest aparat! Atunci când merg undeva în lume și mă lovesc, vreau să am aparatul la mine!”

B-Cure Laser este un aparat medical portabil, foarte ușor de utilizat acasă, care tratează durerea, inflamația și rănile. Dispozitivul cu laser pătrunde prin piele până în profunzimea țesuturilor. El stimulează mecanismele naturale de vindecare a corpului și eliberează endorfine care ajută la ameliorarea durerii. Tratamentul este nedureros și nu are efecte secundare.

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.