Laserul a fost salvarea doamnei Viorica! Vorbim despre doamnă din Galați, care a căutat în nenumărate rânduri o soluție pentru durerile care o chinuiau. Și, în cele din urmă, a găsit ceea ce avea disperată nevoie. Un laser terapeutic care i-a îmbunătățit considerabil viața. Vă invităm să aflați povestea acestei doamne de la care cu siguranță mulți oameni au ce învăța!

„Acum nu mai am absolut niciun fel de problemă pentru că pur și simplu s-a rezolvat!”

Doamna Viorica se tratează cu laserul de aproximativ 4 ani: „Din 2019 și până acum l-am folosit de nenumăraate ori. Și într-adevăr a dat rezultate! L-am achiziționat pentru că aveam o tendinită la degetele de la picioare. Ceea ce va dați seama că nu mai puteam merge! Acum nu mai am absolut niciun fel de problemă pentru că pur și simplu s-a rezolvat”.

„Simt că acest aparat mi-a ușurat foarte mult mersul!”

Doamna Viorica se declară recunoscătoare pentru rezultatele pe care le are datorită acestui tratament: „Simt că acest aparat mi-a ușurat foarte mult mersul. Nu știu ce poate fi mai important la un om decât să poți să mergi ușor, fără probleme! Să poți să ajungi acolo unde trebuie!”.

„Nu am avut încredere deplină în acest aparat și totuși l-am achiziționat!”

Dânsa recunoaște că a avut și ceva dubii înainte de a cumpăra aparatul: „Bineînțeles că nu am avut o încredere deplină de la început. Așa cum probabil toți avem îndoieli când încercăm ceva. Și totuși l-am achiziționat. Am avut niște bani strânși pentru altceva și am considerat atunci când m-am hotărât să-l achiziționez că ar fi bine să-i indrept către acest dispozitiv medical care m-ar ajuta și e mult mai important pentru ceea ce aveam eu de gând să fac”.

„Eu zic că merită pentru că orice ai face altceva, tot la costurile acelea ajungi!”

Doamna Viorica enumeră avantajele acestui tratament medical: „Sigur, acest aparat este folosit pentru durerile articulare, indiferent unde, pentru coloană, pentru durerile de cap. Nu are reacții adverse, este absolut inofensiv! Vă ajută în problemele pe care le aveți. De aceea eu zic că este bine să încercați să-l achiziționați. Eu zic că merită pentru că orice ai face altceva, tot acolo ajungi! Tot la costurile acelea ajungi!”.

„O fizioterapie făcută în nenumărate rânduri depășește costul acestui aparat!”

De asemenea, doamna Viorica explică și de ce bolnavii au nevoie de acest aparat: „După o vârstă încep să doară articulațiile. Chiar și oamenii mai tineri din ziua de azi au dureri de articulații. La oamenii mai în vârstă e posibil ca durerile să dispară mai greu. Asta e ceva natural și e bine să existe în casă, pentru că imediat îl iei și pui în locul unde te doare. Dacă insiști cu aparatul, dispare disconfortul. Fără să pierdeți timp și fără să vă coste ședințele de fizioterapie. O fizioterapie făcută în nenumărate rânduri depășește costul acestui aparat. Eu zic că sunteți în avantaj dacă îl achiziționați”.

„Eu vă sfătuiesc să-l luați și nu veți regreta!”

În final, doamna Viorica are și un mesaj pentru toți oamenii care au dureri: „Tot ce v-am spus este experiența mea cu aparatul și nimic mai mult. Eu vă sfătuiesc să încercați să-l luați și nu veți regreta. Eu l-am folosit și pot să garantez pentru lucrul ăsta”.

B-Cure Laser este un aparat medical portabil, foarte ușor de utilizat acasă, care tratează durerea, inflamația și rănile. Dispozitivul cu laser pătrunde prin piele până în profunzimea țesuturilor. El stimulează mecanismele naturale de vindecare a corpului și eliberează endorfine care ajută la ameliorarea durerii. Tratamentul este nedureros și nu are efecte secundare.

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.