Și-a continuat cariera datorită laserului! Așa începe povestea lui Cristei Cornel, un pianist cunoscut din Brăila, care a apelat la cea mai modernă variantă de tratare a durerilor. Vă invităm să descoperiți o poveste de viață care sperăm că vă va inspira și motiva să luptați corespunzător împotriva tuturor durerilor.

„Am avut surpriza să constat că scapi de dureri cu laserul!”

Domnul Cristei Cornel ne povestește cum a aflat de tratamentul care l-a salvat: „Am văzut o reclamă la televizor cu niște recenzii destul de bune. E vorba despre B-Cure Laser. Am dat telefon, am vorbit cu cineva de acolo, îi puteți găsi și pe site. Și am avut surpriza să constat că dacă ai dureri și îți pui aparatul pe locul care te doare, cu laserul scapi de dureri!”.

„Eu tot timpul am avut încredere în tehnologia israeliană!”

De asemenea, pianistul mărturisește ce l-a convins să facă acest pas de a cumpăra un tratament relativ nou apărut pe piață: „Eu tot timpul am avut mare incredere în tehnologia israeliană! Și de aceea l-am și luat, în primul rând de-asta. Pentru că sunt foarte inventivi! Eu l-am recomandat la cei care au probleme la coate, la umeri sau la claviculă, daca dormi prost. Foarte mult ajută chiar și pe articulatii. Recomandat este să pui direct pe piele. În momentul în care ai cumpărat aparatul poate nu mai trebuie să mergi la farmacie de nu știu câte ori să iei un medicament prin care să-ți treacă respectiva afecțiune. Și practic îți scoți banii necumpărând medicamente”.

„O prietenă care e medic a zis că laserul ăsta chiar ajută!”

Domnul Cornel povestește cum a convins chiar și un medic de eficacitatea acestui tratament medical: „Știu că a fost la mine o prietenă, medic de profesie, și avea niște dureri cervicale foarte mari. I-am zis să pună aparatul acolo unde o doare. A pus 5 minute pe o parte, 5 minute pe alta. Și după a zis că laserul ăsta chiar ajută”.

„Aparatul mi-a simplificat mult munca!”

Terapia laser l-a făcut să continue să cânte la cel mai înalt nivel: „Eu cântând la pian, în momentul când îmi apare o problemă, am grijă de degete, de coate, de umeri. Știu că aparatul mi-a simplificat mult munca pentru că nu mai stau să mă încurc. Unii fac pauză o zi, două, trei, până le trece”.

„Față de un medicament normal nu ai să găsești niciodată contraindicații!”

Pianistul Cristei Cornel evidențiază ce e diferit la acest tratament cu laser: „Față de un medicament normal nu ai să găsești niciodată contraindicații. Poți să faci tratamentul de câte ori vrei pe zi și la o distanță de o oră între ședințe. Aparatul este reîncărcabil, eu îl am deja de vreo 3-4 ani, dar nu am schimbat încă acumulatorii. Și este extrem de ușor de mânuit față de alte aparate, cum sunt astea medicale, care costă în jur de 6-7000 de dolari. Aici prețul este de 11 ori mai mic”.

„Dacă cineva mi-ar spune că mi-ar zdrobi aparatul, mi-aș mai luat altul!”

Concluzia domnului Cornel este cât se poate de clară: „Din punctul meu de vedere, își merită banii! E bine totdeauna, dacă n-ai incredere, să încerci! Eu l-am luat pe neîncercatelea pentru că, am mai spus, e făcut de un stat care are o tehnologie foarte puternică. Și nu l-au scos ei degeaba pe piață. Dacă cineva mi-ar spune că mi-ar zdrobi aparatul ăsta, mi-aș mai lua altul”.

„Mă declar mulțumit de aparat!”

Domnul Cristei Cornel mai are un mesaj pentru toți cei interesați: „Ce am spus este experiența mea personală. Nu înseamnă că vreau să vă bag pe gât informațiile mele. Pentru mine prinde! Mai am 2 prieteni la care prinde, i-am convins. Alți oameni îndură cu stoicisim și nu încearcă să găsească o soluție simplă cum este aceasta. Eu mă declar mulțumit de aparat!”.

B-Cure Laser este un aparat medical portabil, foarte ușor de utilizat acasă, care tratează durerea, inflamația și rănile. Dispozitivul cu laser pătrunde prin piele până în profunzimea țesuturilor. El stimulează mecanismele naturale de vindecare a corpului și eliberează endorfine care ajută la ameliorarea durerii. Tratamentul este nedureros și nu are efecte secundare.

 

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.