Cea mai puternică sportivă recomandă laserul! B-Cure Laser este dispozitivul medical care a ajutat-o să scape de durerile de spate! Rezultatele au apărut la scurt timp după ce a folosit aparatul medical, iar sportiva și-a recăpătat forma pe care o avea înainte de accidentare!

Adriana Geamănu a scăpat de durerile de spate cu ajutorul B-Cure Laser!
Adriana Geamănu a scăpat de durerile de spate cu ajutorul B-Cure Laser!

Adriana Geamănu deține titlul de cea mai puternică femeie din România! Și e pe bună dreptate, de vreme ce spatele ei a reușit să ducă peste 330 de kilograme. Practic, Adriana a mers cu imensa greutate în spate pe o distanță de 15 metri în numai 27 de secunde. Numai că, așa cum se întâmplă în viața oricărui sportiv, apar și accidentări.

„Durerea m-a privat și de viața personală!”

„Am avut nevoie de ajutor! Adică am avut momente în care nu puteam sta nici în pat, nici în picioare, nici pe scaun. Nu-mi găseam poziția efectiv! Prezentam dureri de la nivelul capului până în călcâi. Îmi era greu să mă leg la șireturi plus alte activități. Și pe lângă faptul că îmi era greu să le fac, psihic… durerea fizică nu îți permite să fii relaxat, să fii fericit… Ești încruntat, te uiți urât, toată lumea te întreabă <<Ai ceva cu mine?>> și așa mai departe. Durerea nu m-a privat numai de la a face antrenament la capacitate maximă, ci m-a privat și de la viața personală, de a fi fericită efectiv!”, ne povestește Adriana.

„M-am gândit că laserul ar fi un beneficiu pentru mine!”

Din fericire, după 4 ani de suferință, Adriana a găsit soluția potrivită pentru durerile ei, terapia cu laser: „De B-Cure Laser am aflat prin recomandarea unui prieten, știind că am probleme în zona lombară. Având în vedere că sufăr de aproximativ 4 ani de această durere, am fost dispusă să încerc și m-am gândit că ar fi o variantă bună la problemele pe care eu le am și mă va ajuta în performanța sportivă. Nu am avut dubii! Pentru că am mai auzit povești cu impact pozitiv despre utilizarea acestui laser. Și chiar m-am gândit că ar fi un beneficiu pentru mine”.

„Sunt sigură că voi reuși să îmi recuperez zona lombară 100%”

Terapia cu laser s-a dovedit a fi de mare ajutor în tratarea durerilor Adrianei: „Poate sună a reclamă din aia pompoasă, dar au existat ameliorări încă de la prima utilizare! Deci… mă așteptam la rezultate, dar nu atât de rapide. Având un efect antiinflamator local și în continuare de la ședință la ședință, ședințe pe care mi le-am aplicat singură, în confortul casei, am obținut rezultate și sunt sigură că voi reuși să îmi recuperez zona lombară 100%”.

„Laserul este mai ușor de folosit decât un telefon!”

La scurt timp după ce a introdus aparatul medical în rutina zilnică, sportiva a descoperit beneficiile laserului: „Este mult mai ușor de folosit decât un telefon. Telefonul are și mai multe butoane și un meniu, care este destul de complicat. Pe când laserul are 5 butoane. Este foarte simplu! Pe fiecare buton este indicată acțiunea. De când am laserul, l-am folosit de aproximativ două săptămâni, în fiecare zi, chiar și de două ori pe zi, deci nu l-am încărcat. Se încarcă la priză, la fel ca un telefon. Deci are și bateria destul de bună.”

„Majoritatea cunoștințelor mele din sport cunoșteau acest laser și beneficiile lui!”

În anturajul Adrianei există mulți sportivi care știu despre avantajele acestei terapii cu laser: „Majoritatea cunoștințelor mele din sport cunoșteau acest laser și beneficiile lui. Eu am aflat ulterior de el, iar cealaltă parte de sportivi sau oameni care merg la sală pentru a-și întreține fizicul și sănătatea au fost atrași de rezultatele pe care le am și sunt dispuși să încerce!”

„Oricine își poate permite acest aparat!”

De altfel, mesajul Adrianei pentru toată lumea este de a încerca pe propria piele acest tratament care dă rezultate foarte bune și care își merită cu siguranță banii: „Oricine își poate permite acest aparat, cu un sacrificiu mai mare sau mai mic, da, își poate permite! Pentru că sănătatea este mult mai valoroasă și prețioasă în raport cu prețul oricărui produs material. Și atunci tu, dacă te poți simți bine ca om și te poți mișca, poți produce categoric mai mult pe orice plan”.

B-Cure Laser este un aparat medical portabil, foarte ușor de utilizat acasă, care tratează durerea, inflamația și rănile. Dispozitivul cu laser pătrunde prin piele până în profunzimea țesuturilor. El stimulează mecanismele naturale de vindecare a corpului și eliberează endorfine care ajută la ameliorarea durerii. Tratamentul este nedureros și nu are efecte secundare.

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.