Multi pacienti, pentru a scapa de durerile de spate, opteaza pentru operatie, insa nu intotdeauna acestea rezolva problema. Se estimeaza ca 20%-40% dintre interventiile chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale nu sunt reusite, iar astfel apare sindromul spatelui esuat (durerile reapar dupa o anumita perioada de timp). Poate fi oare eficient laserul terapeutic de intensitate joasa (LLLT), tehnologie de care beneficiaza dispozitivul medical B-Cure Laser, pentru rezolvarea sindromului spatelui esuat?

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere coloana, durere coloană, durere spate, sindrom spate esuat, sindrom spate eșuat, durere spate esuat, durere spate eșuat
Foto: gettyimages.com

Tehnologia LLLT este binecunoscuta pentru capacitatea de a ameliora durerile in mod natural, non-invaziv si fara efecte secundare, actionand la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament.

Terapia LLLT trateaza cu succes dureri de spate cronice vechi de 15 ani
Un studiu de caz in ceea ce priveste sindromul spatelui esuat a fost realizat la Spitalul Kasturba (din orasul Manipal, India). Un pacient, in varsta de 60 de ani, s-a prezentat la cabinet cu dureri cronice de spate. In urma cu 15 ani, el suferise o operatie la coloana vertebrala (L4-L5 si L5-S1), iar numai dupa 6 luni de la aceasta, durerile au reaparut. Totusi, nu s-a deplasat la doctor decat atunci cand suferinta a devenit atat de puternica incat nu si-a mai putut desfasura activitatile zilnice. Dupa examinarea pacientului, s-a concluzionat ca durerea avea o intensitate de 8 pe o scara de pana la 10 si prezenta sensibilitate sporita la palpare in zona vertebrelor L3, L4 si L5. Analizandu-se si presiunea plantara, s-a observat o presiune mai ridicata pe calcaiul drept. Astfel, obiectivele au constat in diminuarea durerii si imbunatatirea distributiei greutatii pe ambele picioare. Tratamentul a inclus exercitii de recuperare fizica si terapie LLLT timp de 10 sedinte (durata: 3 minute pe punct). Dupa a cincea sesiune a avut loc o evaluare a intensitatii durerii si s-a observat o reducere semnificativa a acesteia (fiind de 5 pe o scara de pana la 10), iar in ultima zi de tratament, a fost mentionata o intensitate de 3. De asemenea, la palparea zonelor in care initial s-a observat o sensibilitate, acum aceasta pur si simplu a disparut, iar distributia presiunii plantare s-a ameliorat semnificativ. Studiul de caz a fost realizat de catre Animesh Hazari, Radhika Jadhav, Shyamasunder Bhat N. si G. Arun Maiya.

B-Cure Laser, terapeutul din casa ta
Asadar, terapia LLLT este eficienta pentru reducerea durerii si a sensibilitatii in cazul sindromului spatelui esuat, actiunea ei la nivel celular si al tesuturilor avand rezultate extraordinare (efect analgezic si antiinflamator, in profunzime). Organismul uman este „inteligent” si stie sa initieze reactii de refacere atunci cand apare o problema. Devine mai dificil in cazul afectiunilor cronice, deoarece durerile vor aparea mereu. Cand este absorbita lumina laserului, toate reactiile de refacere, care oricum se desfasoara in organism fara ca noi sa fim constienti de ele, se intensifica. Ele absorb aceasta energie, B-Cure Laser emitand 250 mW micropulsuri, reprezentand o energie de 3,75 J/minut (pentru modelul Classic). Ca rezultat, se stimuleaza endorfinele (responsabile de scaderea intensitatii durerii), enzimele cu actiune antiinflamatoare (ce lupta impotriva inflamatiei) si multe alte procese la nivel celular.

B-Cure Laser, recunoastere mondiala pentru tratamentul durerilor de spate
B-Cure Laser este un aparat destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Aparatul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Produsul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Suferi de dureri de spate? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.