Eliza Petcu (73 de ani) a cumparat, in 2019, un dispozitiv medical B-Cure Laser pentru tratamentul durerilor de care sufera atat ea, cat si sotul ei (in varsta de 74 ani), cu scopul de a-si usura amandoi suferintele. Primul contact pe care l-a avut cu aparatul a fost datorita unor reclame pe care le-a vazut pe telefonul mobil. „Mi-a atras atentia posibilitatea de a fi folosit de toata lumea, acasa, si ca nu necesita prezenta unui specialist”, a declarat interlocutoarea noastra.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, reumatism, tratament reumatism, eliza petcu, petcu eliza

Afectiunile de care sufera Eliza Petcu sunt la nivelul articulatiilor (artroza, artrita), genunchilor, gleznelor, degetelor, mainilor si coatelor. De asemenea, ii creeaza probleme spondiloza si sinuzita. In ceea ce-l priveste pe sotul ei, acesta este afectat de o artroza generalizata, are totodata si diabet si a consemnat o scadere drastica in greutate. „Cand am achizitionat aparatul B-Cure Laser, m-am gandit initial la sotul meu, care este foarte bolnav. Din cauza problemelor avute, nici macar nu putea dormi noaptea. A fost o perioada foarte grea! La momentul respectiv, am utilizat dispozitivul foarte des si am observat o imbunatatire a starii de sanatate referitor la durerile articulare”, a afirmat pacienta noastra. In momentul de fata, ea foloseste zilnic produsul in special pentru o umflatura la degetul uneia dintre maini, iar rezultatele incep sa apara. „Pentru orice afectiune avuta, am observat ca, fiind constiincioasa cu tratamentul, durerile au incetat si articulatiile au devenit mai flexibile. Recomand aparatul B-Cure Laser din tot sufletul pentru cei suferinzi de reumatism, deoarece este eficient, iar rezultatele sunt foarte bune”, a concluzionat Eliza Petcu.

„Eram convinsa ca dispozitivul medical ma va ajuta, fiindca eram la limita! De fiecare data cand mergeam la doctor mi se spunea: «N-ai ce sa faci! Asta e o boala de batranete, nu te mai poti face bine.» Dar cu perseverenta si urmand recomandarile specialistilor B-Cure Laser Romania, durerile au inceput treptat sa scada in intensitate. In prezent, articulatiile imi mai sunt afectate numai atunci cand este frig afara.”
Eliza Petcu, 73 ani

Suferi de reumatism si/sau artroza? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.