B-Cure Laser Romania este o companie interesata continuu de inovatie, acesta fiind principalul motiv pentru care a participat, in data de 11 martie 2020, la cea de-a treia editie a conferintei „Future Healthcare 2020”, organizata de publicatia Wall-Street.ro, in Bucuresti. Evenimentul s-a adresat specialistilor din sanatate, antreprenorilor, reprezentantilor medicali si ai institutiilor de sanatate private, consultantilor, oficialilor din industria farmaceutica si fondatorilor de spitale private.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, future healthcare, wall-street.ro, wall street, madalina georgescu, mădălina georgescu, asociatia medicilor independenti, asociația medicilor independenți
Foto: wall-street.ro

Unele dintre principalele subiecte dezbatute in cadrul Future Healthcare 2020 au fost inovatia tehnologica si preventia in medicina. Gabriela Vîlcea, administrator al B-Cure Laser Romania: „Nu puteam lipsi de la acest eveniment, deoarece pe noi ne preocupa progresul tehnologic, iar dispozitivul nostru medical reprezinta o inovatie in ceea ce priveste modul in care sunt tratate afectiunile ortopedice. De asemenea, a preveni este mult mai important decat a vindeca, tocmai de aceea, in interactiunile pe care le avem cu pacientii, punem mereu accent pe integrarea B-Cure Laser in protocolul de tratament cat mai aproape de momentul aparitiei durerii, fiindca atunci rezultatele vor fi spectaculoase.”

Dr. conf. Madalina Georgescu, membru fondator al Asociatiei Medicilor Independenti: „Inovarea in medicina este o conditie «sine qua non». Inovarea cred ca si-a spus dintotdeauna cuvantul si se vede atat in tratamentele noi, medicamentoase, cat si in cele chirurgicale. Ceea ce conteaza este, fara indoiala, ca cercetarea sa existe, sa fie stimulata si sa constituie o politica de sanatate publica. Sigur ca, fiecare, in tara, sustine mai mult sau mai putin inovarea in functie de puterea economica. Firmele private sunt insa cele care contribuie foarte mult la inovatie, iar aceasta se reflecta, bineinteles, in preturile medicamentelor si ale dispozitivelor medicale.” Este un punct de vedere cu care empatizez si un argument atunci cand clientii sunt surprinsi de pretul aparatului B-Cure Laser; nu se plateste numai costul de productie, ci si cercetarea care a contribuit la realizarea lui. Iar dispozitivul B-Cure Laser este certificat ISO, CE 0197 si a obtinut, totodata, din anul 2009 si pana in prezent, peste 10 acreditari internationale. Aparatele B-Cure Laser sunt comercializate in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore si Australia.

B-Cure Laser este un dispozitiv medical destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, reprezinta o inovatie in domeniul tehnologiei Soft Laser (LLLT) si este destinat uzului casnic. Aparatul este recunoscut la nivel international datorita eficientei in rezolvarea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. Dispozitivele B-Cure Laser pot fi utilizate zilnic, fara riscuri sau efecte adverse, actionand la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Produsele B-Cure Laser sunt mult mai eficiente decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.