Inlocuirea (protezarea) genunchiului este frecventa in cazul persoanelor care lucreaza in constructii, agricultura, minerit, menaj si servicii, arata concluziile unei analize publicate in „Arthritis Care and Research”, pe baza a 71 de studii, ce au inclus un milion de subiecti. NU TREBUIE SA AJUNGI IN SITUATIA ACEASTA! Preintampina cu ajutorul dispozitivului medical B-Cure Laser, special conceput pentru tratamentul durerilor ortopedice in confortul casei tale. Citeste in continuare pentru a afla cum te ajuta aparatul.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, b cure laser romania, b -cure laser romania, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere genunchi, tratament durere genunchi, gonartroza, tratament gonartroza

Echipa de cercetatori de la Universitatile din Sydney (Australia), Oxfort si Southampton (Marea Britanie) au concluzionat urmatoarele:
– tamplarii, zidarii si instalatorii au de aproximativ trei ori mai multe sanse de a dezvolta osteoartrita la genunchi;
– muncitorii din agricultura sunt cu 64% mai presdispusi la aparitia durerilor de genunchi, in timp ce lucratorii din constructii – cu 63%;
– posibilitatea de a suferi de gonartroza este cu 93% mai mare pentru persoanele casnice, ce se ocupa frecvent cu activitatile de menaj;
– exista totusi anumite profesii ce nu pun atat de mult in pericol articulatia genunchiului, precum comerciantii, silvicutorii, pescarii, electricienii sau postasii.

„Gonartroza reprezinta una dintre principalele cauze pentru pierderea locului de munca, la nivel mondial, iar in cazuri extreme se poate ajunge chiar la inlocuirea totala a genunchiului”, a declarat dr. David Hunter, unul dintre autorii studiului. Artroza se dezvolta odata ce cartilajul articular se deterioreaza, iar oasele intra in contact direct (are loc frecarea os pe os), provocand astfel durere si inflamatie. De asemenea, sansele de aparitie a durerilor de genunchi cresc din cauza excesului de greutate sau obezitatii.

Nu inlocui genunchiul pana nu incerci B-Cure Laser
De cele mai multe ori, tratamentul durerilor de genunchi include unguente, medicamente si fizioterapie. Noi, insa, iti propunem o solutie naturala, non-invaziva, sigura, fara efecte secundare si, cel mai important, cu posibilitatea de a te trata acasa, scapand astfel de vizitele la doctori. NU lua decizia de inlocuire (protezare) a genunchiului inainte de a oferi o sansa dispozitivului medical B-Cure Laser.

Conform informatiilor Agentiei Federale Biomedicale (Rusia), 58% dintre pacientii suferinzi de artroza genunchiului au apelat la interventie chirurgicala pana la varsta de 60 de ani. Totodata, aceiasi specialisti considera ca traumatismele articulare la nivelul genunchilor constituie circa 50% din totalul leziunilor in zona respectiva si pana la 24% din totalul accidentarilor membrelor inferioare. Aproximativ 80% dintre bolnavii de gonartroza au o calitate scazuta a vietii, iar 10%-21% dintre ei intampina dificultati atat de importante incat pot fi asimilare cu un handicap.

Te incurajez inainte de a ajunge la protezarea genunchiului sa-ti tratezi durerile cu B-Cure Laser. Motivul? Organismul uman este „inteligent” si stie sa initieze reactii de refacere atunci cand apare o problema. Cand este absorbita lumina laserului, toate reactiile de refacere, care oricum se desfasoara in organism fara ca noi sa fim constienti de ele, se intensifica. Ele absorb aceasta energie, B-Cure Laser emitand 250 mW micropulsuri, reprezentand o energie de 3,75 J/minut (pentru modelul Classic). Ca rezultat, se stimuleaza endorfinele (responsabile de scaderea intensitatii durerii), enzimele cu actiune antiinflamatoare (ce lupta impotriva inflamatiei) si multe alte procese la nivel celular. Iar in cazul in care ai fost operat la genunchi, nu te teme sa folosesti aparatul ulterior, pentru ca el nu afecteaza proteza si contribuie la o recuperare mai rapida. De asemenea, B-Cure Laser este util pentru ameliorarea durerilor persoanelor ce nu pot lua antiinflamatoare si analgezice, deoarece produsul nostru este natural, non-invaziv si constituie o alternativa mult mai eficienta decat unguentele, acestea avand de cele mai multe ori un efect limitat si nu au proprietatea de a vindeca sursa afectiunii.

Protocolul de tratament B-Cure Laser pentru durerile de genunchi
Dispozitivul medical B-Cure Laser este simplu de folosit, iar eficienta lui depinde de protocolul de tratament (trebuie aplicat corect ca sa se obtina cele mai bune rezultate). Este necesar sa se acopere articulatia si sa se trateze in minimum 3 puncte: lateral stanga, lateral dreapta si in spatele genunchiului. Este foarte important sa se inconjoare toata articulatia si sa se stimuleze intregul tesut deteriorat. Totodata, aparatul trebuie sa se aplice drept, perpendicular, direct pe piele si tesutul moale, fiindca atunci i se sporeste eficacitatea. Vizioneaza video de mai jos pentru exemplificarea protocolului de tratament:

B-Cure Laser, solutia ideala pentru gonartroza
B-Cure Laser este un produs destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Aparatul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime (pana la 4 cm), fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Produsul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Aparatul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Pentru a afla informatii despre cum B-Cure Laser te ajuta in tratamentul durerilor de genunchi (gonartrozei), pot urmari emisiunile de la Etno TV in care am dezbatut acest subiect, si anume click aici, click aici si click aici.

Suferi de dureri de genunchi (gonartroza)? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.