Corneliu Cincu (77 ani), fost profesor la Facultatea de Chimie din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, este printre primii clienti B-Cure Laser Romania, achizitionand un aparat in urma cu 2 ani pentru a-si trata preponderent durerile de spate si sciatica. „In 2000 am avut un accident prin cadere de pe o scara si au fost afectate toate vertebrele coloanei. Durerile au crescut progresiv, iar zece ani mai tarziu au devenit cumplite”, a declarat interlocutorul nostru. In prezent, el isi trateaza durerile cu B-Cure Laser, reusind astfel sa aiba o viata foarte activa, mai ales ca este administrator al unei firme din industria chimica si a reusit, de-a lungul timpului, sa dezvolte cateva produse inovatoare, ce fac concurenta altora similare de pe piata internationala.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere de coloana, durere de coloană, corneliu cincu, sciatica, sciatică, lombosciatica, lombosciatică, tratament sciatica, tratament sciatică, tratament lombosciatica, tratament lombosciatică, durere de spate, durere de coloana, durere de coloană, tratament durere coloana, tratament durere coloană

Dupa accidentul avut la coloana vertebrala, Corneliu Cincu a inceput tot felul de tratamente, in special fizioterapie, care l-au ajutat numai partial. Dupa 5-6 ani a intrat pentru prima data in contact cu terapia laser, evident la acel moment mai putin evoluata din punct de vedere tehnologic comparativ cu zilele noastre, accesibila mult mai facil prin intermediul B-Cure Laser, un dispozitiv medical acreditat si cu o suprafata de tratament de 4 cm2. „De cand am cumparat produsul, il folosesc aproape zilnic in zonele dureroase. Pentru mine obiectivul principal consta in tratamentul durerilor de sciatica, insa atunci cand apar probleme la articulatii, fie la genunchi sau maini, utilizez cu incredere aparatul. Rezultatele pozitive apar dupa doar cateva sedinte (3-4), timpul de aplicare in cazul meu fiind de pana la 7-8 minute pe fiecare punct dureros”, a declarat fostul profesor universitar. Avand in vedere gravitatea afectiunii de la coloana vertebrala, interlocutorul nostru a fost nevoit sa apeleze la interventie chirurgicala, deoarece discul intervertebral dintre L4 si L5 se desprinsese din locasul lui. „Ulterior, durerea acuta a disparut, dar am ramas cu tot felul de sechele, care se manifestau pe traiectul nervului sciatic, la genunchi, chiar si la varfurile degetelor picioarelor. Folosirea dispozitivului imi reduce durerile rapid (in proportie de 80-90%), fiind foarte util chiar si dupa operatie. Recomand B-Cure Laser tuturor celor ce intampina dificultati in ameliorarea durerilor reumatice”, a concluzionat pacientul nostru.

Ce este B-Cure Laser si cum trateaza durerile?
B-Cure Laser este un produs destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Aparatul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Produsul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Aparatul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Suferi de dureri de sciatica (lombosciatica), la coloana vertebrala sau reumatice? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.