Cunoastem deja numeroasele beneficii ale dispozitivului B-Cure Laser in ceea ce priveste tratamentul durerilor (problemelor ortopedice), inflamatiilor si leziunilor. Compania Erika-Carmel Ltd., dezvoltatoarea acestui aparat inovator de uz casnic, cerceteaza continuu noi modalitati prin intermediul carora sa se diversifice posibilitatile de ameliorare a diverselor afectiuni medicale comune. Recent, firma a dat publicitatii un protocol B-Cure Laser, care ar putea contribui la imbunatatirea sistemului imunitar.

„Dorim sa informam clientii despre existenta unei posibilitati suplimentare de tratament cu B-Cure Laser, ce vizeaza, in principal, stimularea sistemului imunitar in diverse situatii, cum ar fi: dureri ale corpului, tuse, febra si chiar pneumonie. Bineinteles, toate acestea cu posibilitatea pastrarii principalei caracteristici a produsului nostru, si anume aplicarea terapiei in confortul casei proprii”, a declarat Michael Schlosser, fondator al companiei. Acest protocol de tratament a fost posibil datorita combinarii inovatiei tehnologice cu medicina traditionala orientala (acupunctura). Astfel a luat nastere termenul de laser acupunctura, ce presupune folosirea fasciculelor laser pentru stimularea anumitor puncte din acupunctura (fara ac), ceea ce ar putea avea efect benefic pentru terapia afectiunilor medicale mentionate anterior. B-Cure Laser ofera pacientilor o suprafata de tratament de 4,5 cm2, permitand obtinerea cu usurinta a rezultatelor dorite. „Terapia Soft Laser (LLLT) asupra acestor puncte de acupunctura, impreuna cu stimularea timusului si a glandelor limfatice adiacente, pot activa capacitatea naturala a organismului de a stimula imbunatatirea sistemului imunitar”, a precizat Michael Schlosser. El a adaugat ca protocolul este sigur si poate reprezenta o metoda de tratament potrivita persoanelor cu fobie fata de ac. Se are in vedere, pe viitor, realizarea unor cercetari amanuntite asupra beneficiilor laser acupuncturii B-Cure Laser, prin studii si cercetari stiintifice riguroase, pentru a se observa in regim experimental caracteristicile protocolului de tratament pentru imbunatatirea sistemului imunitar.

Urmatorul protocol de tratament se bazeaza pe o combinatie dintre punctele de acupunctura traditionale binecunoscute si zonele de tratament prin intermediul laserului terapeutic LLLT si nu inlocuieste tratamentele conventionale sau oricare alta recomandare ori sfat medical specializat, ci mai degraba trebuie privit ca o metoda suplimentara de tratament.

Imbunatatirea rezistentei organismului si stimularea sistemului imunitar
Pentru imbunatatirea rezistentei organismului si stimularea sistemului imunitar, aparatul B-Cure Laser trebuie amplasat in anumite puncte pe picior, antebrat, articulatia mainii si timus. Tratamentul se aplica o data la doua zile, durata acestuia variind intre 3 si 4 minute, in functie de zona stimulata. Pentru informatii suplimentare, click aici.

Tratament pentru sistemul imunitar atunci cand apar primele semne de boala
Tratamentul destinat sistemului imunitar atunci cand apar primele semne de boala (precum slabiciune fizica, dureri ale corpului, tuse si/sau febra) presupune asezarea aparatului B-Cure Laser pe articulatia mainii, mana, picior si timus. Aceste puncte este recomandat a fi stimulate timp de 3-4 minute, o data la doua zile. Pentru a afla protocolul complet, click aici.

Tratament pentru sistemul imunitar atunci cand ai febra mare
Atunci cand ai febra mare, specialistii B-Cure Laser, din Israel, unde a fost dezvoltat acest protocol de tratament, recomanda sa se puna aparatul pe mana, picior, timus si in zona cotului. De data aceasta, sugestia este de 3-6 minute pe fiecare punct, o data la doua zile, in functie de situatia specifica. Pentru detalii suplimentare, click aici.

Tratament pentru sistemul imunitar atunci cand ai febra mare si pneumonie
Pentru tratamentul sistemului imunitar atunci cand ai febra mare si pneumonie, B-Cure Laser sugereaza aplicarea dispozitivului pe anumite puncte in zona cotului, picioarelor si pe timus. Durata tratamentului este cuprinsa intre 3 si 6 minute, fiind necesara aplicarea o data la doua zile. Pentru informatii suplimentare, click aici.

Tratament pentru reabilitare
Protocolul de tratament pentru reabilitarea organismului este recomandat a fi facut dupa fiecare situatie in parte, cel putin patru sedinte consecutive. El prevede punerea aparatului B-Cure Laser pe articulatia mainii, picior si timus. Durata este de 3-4 minute, in functie de zona de tratament. Pentru a afla protocolul complet, click aici.

Dispozitivele B-Cure Laser sunt certificate ISO, CE 0197 si aprobate de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii, din Israel. Pana in prezent, peste 170.000 de unitati au fost vandute la nivel international, in tari precum: Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore si Australia.

B-Cure Laser este un aparat destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul constituie o inovatie in domeniul tehnologiei LLLT si este destinat, in special, uzului casnic. Dispozitivul este recunoscut datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Aparatul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat.

Vrei sa-ti imbunatatesti sistemul imunitar in mod natural? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.