Durerile de genunchi sunt cele mai întâlnite neplăceri provocate de articulații. Viața înseamnă mișcare continuă, iar asemenea leziuni devin foarte neplăcute atunci când te ridici în picioare, urci scările sau faci sport. Acest lucru n-ar trebui să te sperie! Aproape toată lumea se confruntă cel puțin o dată în viață cu dureri de genunchi. B-Cure Laser însă restabilește noi standarde în ceea ce privește tratamentul durerii, folosind o metodă naturală, non-invazivă și fără efecte secundare. Cel mai important, aparatul poate fi utilizat acasă, în timp ce stai pe canapea și vizionând emisiunea preferată la televizor.

Procedurile convenționale de tratament al durerilor de genuchi presupun medicamente (dar atenție la efectele adverse) și fizioterapie (care, pentru a-și dovedi eficacitatea, necesită perioade lungi și costuri mari). Totuși, în majoritatea cazurilor, durerea poate recidiva, fiind astfel necesară reluarea terapiei. Alți bani, alt timp pierdut, același rezultat ineficient!

Cum funcționează B-Cure Laser?
Aparatul B-Cure Laser folosește un fascicul laser de intensitate redusă, ce pătrunde prin piele până la țesuturi și acționează asupra mecanismelor naturale de vindecare a organismului. B-Cure Laser îmbunătățește eliberarea endorfinei (hormon responsabil pentru ameliorarea durerii). Pe lângă tratarea durerii, B-Cure Laser abordează și sursa acesteia, eliberând enzime antiinflamatorii și intensificând fluxul de sânge, având efect de vindecare rapidă. Astfel, B-Cure Laser poate fi utilizat zilnic, fără riscuri ori consecințe adverse, rezolvând durerea asociată cu afecțiunile ortopedice în doar câteva ședințe, în funcție de intensitate și nevoia terapeutică. B-Cure Laser este mult mai eficient decât cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamațiilor și rănilor, acestea având, de cele mai multe ori, efect temporar și limitat.

Când apare durerea, te tratezi imediat
Aparatul B-Cure Laser și-a demonstrat aplicabilitatea clinică în ceea ce privește ameliorarea durerii ca urmare a celor peste 4.000 de studii realizate în ultimele decenii. Pacienții care folosesc B-Cure Laser își pot chiar recupera în totalitate abilitatea de a fi mobil. Cel mai important aspect constă în faptul că B-Cure Laser reprezintă terapeutul din casa ta, pe care-l ai la îndemână oricând, cu ajutorul lui tratându-te de o varietate de dureri de genunchi, precum: osteoartrita, rupturile de ligamente sau dureri post operatorii. Atunci când apare durerea, te tratezi imediat, fără a pierde timp pentru a merge la medicul de familie ca să iei o trimitere, iar ulterior programarea la un cabinet de fizioterapie putând dura chiar și până la 6 luni. Timp irosit, dar durerea persistă! Experiența ne-a demonstrat că, folosind B-Cure Laser ca primă modalitate terapeutică de vindecare a durerilor de genunchi, pacienții și-au rezolvat problemele și n-au mai fost nevoiți să cheltuie ulterior bani pentru alte metode de tratament.

Un studiu elaborat de Comisia Europeană și Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică a scos în evidență faptul că România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește nivelul cheltuielilor pentru sănătate, cu numai 983 euro anual pe cap de locuitor. Așadar, prețuiește sănătatea!

Suferi de durere cronică de genunchi? Completează chiar acum formularul de contact și intră în legătură cu unul dintre specialiștii noștri pentru a-ți oferi cele mai bune soluții de tratament.

Nu există niciun motiv pentru a continua să trăiești cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasă pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.