Durerile apar si dispar

Având dureri de corp și suferințe. Probabil că ați reușit să jucați sport, oboseală sau să lucrați prea tare. Aceste dureri dispăreau, de obicei, după un timp, dar imaginați-vă că NICIODATĂ nu dispare indiferent cât de mult medicamente (moderne și tradiționale), masaje sau întinderi pe care le utilizați.

Când am citit despre laserul B-Cure și ce poate face, m-am gândit imediat la un prietenDe vina este bătrânețea sau dați vina pe exerciții. Indiferent de ce, poate fi și obositoare din punct de vedere mental; să vă treziți senzația de durere și să vă ingrijorati să vă simțiți și mai rău.

Din păcate, acesta este ceea ce prietenul meu Jhon trăiește zilnic timp de aproximativ 5 ani și numără pe al 6 lea. Punctele sale principale de durere sunt gâtul și torsul superior, dar în cea mai mare parte umerii, iar în cele mai grave zile se poate radia în pieptul pe care îl urăște cel mai mult. Durerea este una cu viața lui; nu există nici o zi el nu simt nici o durere. Aceasta este literalmente conversația noastră de zi cu zi.

Eu: Cum e corpul tău? 
Jhon: Ma roade ca de obicei 
Eu: Din 10? 
Jhon: 6 
Eu: Wow, e deja bine . 

Da, 6/10 durerea este BUNĂ deja.
El a încercat masaje, se întinde, face exerciții de cel puțin 5 ori pe săptămână, acupunctura și medicamente relaxante musculare. Au lucrat, dar întotdeauna temporar.

M-am gândit imediat

Când am citit despre laserul B-Cure și ce poate face, m-am gândit imediat la Jhon. Este exact ceea ce are nevoie. Suntem într-un punct care dorește să încerce aproape orice să-l facă să se simtă mai bine, chiar dacă cuvântul „laser” poate părea descurajant, dar nu-și face griji, totul este în siguranță.

B-Cure Laser o nouă dezvoltare cu un brevet internațional înregistrat. Este primul dispozitiv medical cu laser laser care nu numai că asigură ameliorarea durerii, ci și vindecă sursa de inflamație. Este un tratament natural și neinvaziv pentru toate vârstele (chiar și copii de la o lună în sus) fără efecte secundare. De asemenea, este ușor și complet sigur pentru uz casnic.

Obiectivele laserului B-Cure sunt persoane care suferă de reumatism acut și pe termen lung în genunchi, cot, gât, spate, spate, gleznă, degete, fibromialgie, probleme ortopedice precum osteoartrită, cot de tenis, dureri musculare, , tendonită și răni / răni care sunt greu de vindecat, inclusiv răni diabetice, arsuri, acnee, herpes, simplex.

Rețineți că B-Cure Laser este înregistrat la Health Science Authority Singapore și aprobat medical de la medici la nivel mondial.

Deci, cum funcționează?

În termenul unui om laic, fasciculul laser stimulează țesutul din zonele în care aveți durere care aduc o reacție din sistemele organismului nostru pentru a produce substanțe de ameliorare a durerii și antiinflamatoare, care sunt transportate în zona afectată de sânge . Practic, încurajează celulele noastre să lucreze mai mult pentru a se vindeca.

Eficacitatea laserului

Rata de succes este cunoscută ca fiind enormă, iar laserul B-Cure va ajuta oamenii care sufera. Există peste 7000 de studii clinice care demonstrează eficacitatea laserului la nivel scăzut. În ultimii ani, laserul B-Cure a fost dovedit clinic prin câteva studii clinice dublu-orb.

De exemplu:
1) Institutul Național Bio-Medical al Rusiei a constatat că eficacitatea este de peste 90% în reducerea durerii, în cazurile de durere în genunchi ca urmare a artritei și a leziunilor. Durerea pacienților care au participat la proces a dispărut, aproape complet, în decurs de 14 zile de la tratament.
2) Un studiu clinic efectuat la Universitatea din Parma, în Italia, a înregistrat o reducere semnificativă de 50% a nivelului de durere, în tratamentul problemelor articulației maxilarului. Acest studiu a demonstrat eficacitatea dispozitivului, pentru toate articulațiile mici – încheieturi, degete, gât
B-laserul cu laser vine cu o carcasă, baterii reîncărcabile, încărcător, broșură cu instrucțiuni de utilizare, îndrumare telefonică și garanție de 1 an. De asemenea, puteți cumpăra un trepied pentru locurile greu accesibile (mai târziu, mai târziu). Broșura de instrucțiuni este utilă și ușor de înțeles cu privire la modul de tratare a punctelor de durere. Dispozitivul are un temporizator de intervale de 30 de secunde pe care sunteți încurajați să-l construiți treptat până la limita de timp necesară, care este de 6-8 minute pe punct de tratament, de 2-4 ori pe zi.
Îmi place că este mică, ușoară și nu gaudioasă, astfel încât să o poți aduce oriunde vrei; chiar și în birou sau în timpul călătoriei.

Da, încercăm laserul B-Cure timp de o lună

Suntem atât de fericiți să știm ce avem ocazia să încercăm laserul B-Cure timp de o lună, ca acum cu un copil în tractare, Jhon are un alt factor pentru o creștere a durerii de când bebelușii trebuie să fie purtați. Cu un copil atât de drăguț (probabil părtinitor aici), este greu pentru el să se împotrivească să nu poarte. Pe măsură ce scriu acest lucru, Jhon îl folosea deja o săptămână pe zonele sale dure de durere, care sunt partea superioară a spatelui și a gâtului. De obicei, îl ajut cu tratamentele deoarece este o zonă greu accesibilă, dar pentru cei care nu au putut obține nici un ajutor, puteți folosi trepiedul.

Există 3 moduri de activare a laserului. 

1. Apăsați și țineți apăsat butonul lateral
2. Apăsați presiunea pe zona comutatorului de presiune pentru o penetrare mai profundă.
3. Apăsați butonul lateral, butonul și eliberați în același timp pentru o activare liberă a mâinii.

Evident, prefer modul 3, pentru că tot ce trebuie să fac este să țin aparatul în zona dorită. Sfat Pro: aveți persoana întinsă dacă vă ajutați pentru confortul dumneavoastră. [Așa arată cu un trepied] Rezultatele după o zi: Nu s-au schimbat durerile (evident), ci o senzație tingulară asupra zonei de tratament. Jhon la descris ca pe un sentiment ciudat, dar nu într-un mod negativ, ca și când celulele funcționează cumva. Rezultate după 3 zile: Nu mai există senzație de furnicături în zona de tratament, dar o îmbunătățire definită, deși minimală, în zona afectată. De obicei, după-amiaza, durerea corpului este la vârf, dar acum este doar o durere constantă. Bonus surpriză: Jhon are acnee înapoi și există un cos care a fost pe zona de tratament și a plecat!

Rezultate după 1 săptămână:

Aproximativ 70% din durere a scăzut, deoarece Jhon ar evalua durerea ca 2 din 10 și care este considerată o îmbunătățire mare după o lungă perioadă de timp de încercare și eroare de tratament.

Până acum ne simțim pozitivi și nu putem aștepta să vedem mai multe îmbunătățiri. Trebuie să recunoaștem că rezultatele au fost rapide și fascinante.

Acum hai să vorbim despre preț.

A costat vezi link și înainte de a vă lăsa luati de val ca este scump, gândiți-vă la bani economisiți pe termen lung. Nu mai sunt excursii costisitoare la medic, fizioterapie sau chiropracticieni, care costă cu ușurință până la S $ 150 o sesiune. Gândiți-vă la momentele în care ar trebui să vă simțiți relaxați, dar în schimb tensionați din cauza durerilor și durerilor. Gândiți-vă la nopțile neliniștite care se întreabă când durerea va dispărea și vă gândiți la zilele în care vă simțiți să renunțați, deoarece după ce ați încercat mai multe metode de vindecare, a funcționat doar câteva ore sau o zi.

Precautii:

Cu toate dispozitivele de tratament sau medicamentele, sunt necesare precauții de siguranță. Dacă există ezitări, nu ezitați să consultați medicul, să nu folosiți dispozitivul pe stomac în timpul sarcinii, să nu tratați zonele care prezintă o tumoare malignă și, evident, să nu îndreptați fasciculul laser la ochi.

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.