Durerea constituie unul dintre cele mai frecvente motive pentru care medicul este consultat. Numai in SUA, spre exemplu, durerile musculo-scheletale afecteaza anual peste 116 milioane de persoane, presupunand costuri totale de 635 miliarde dolari, conform unui studiu realizat, in 2015, de Howard B. Cotler, Roberta T. Chow, Michael R. Hamblin si James Carroll. De obicei, tratamentul durerii consta in antiinflamatoare, medicamente, uneori injectii, terapie fizica si chiar chirurgie. Totusi, aceste metode prezinta anumite riscuri (precum dependenta, complicatiile post operatorii, afectiunile cardiovasculare) si, de cele mai multe ori, rezolva temporar problema. Tocmai de aceea, cercetatorii au incercat, de-a lungul timpului, gasirea unei variante mult mai sigure pentru tratamentul durerii, astfel incat oamenii sa poata duce vieti active si productive indiferent de varsta. Solutia a fost terapia LLLT (cunoscuta si sub denumirea de Cold Laser), care sta la baza dispozitivului medical B-Cure Laser.

b cure laser, b-cure laser, b cure, b-cure, opreste durerea, oprește durerea, gy medical solutions, tratament laser, terapie laser, vindeca durerea, vindecă durerea

Terapia laser si-a demonstrat eficienta in reducerea inflamatiei, favorizand vindecarea pentru o serie de patologii musculo-scheletale. Aceasta reprezinta energia de lumina cu intensitate scazuta, variind intre 1 si 1.000 mW monocromatic – actionand intr-o singura directie si avand coerenta in ceea ce priveste lungimea de unda. Tratamentul LLLT este utilizat de mai bine de 20 de ani in cele mai importante spitale, universitati si institutii medicale din intreaga lume.

B-Cure Laser a reusit sa inglobeze aceasta tehnologie costisitoare intr-un aparat de mici dimensiuni, accesibil oricui si care poate fi utilizat in confortul propriei locuinte. Dispozitivul, dezvoltat si brevetat in Israel, este certificat ISO si recunoscut la nivel international datorita eficientei in rezolvarea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. B-Cure Laser pot fi utilizate zilnic si actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte (in functie de intensitate si nevoia de tratament). Produsele B-Cure Laser sunt mult mai eficiente decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat.

Dintre durerile pe care B-Cure Laser le trateaza eficient pot fi mentionate: durerile de spate, de gat, articulare si post-operatorii, artrozele, artritele, entorsele, reumatismul, luxatiile, tendinitele, fibromialgiile, umerii inghetati, epicondilitele, sindroamele de canal carpian si de dureri regionale s.a.m.d. De asemenea, pot fi remediate nevralgiile postherpetice, neuropatiile si trigemenii. Nu in ultimul rand, diverse afectiuni dentare (cum ar fi procedurile ortodontice ori hipersensibilitatea dentara) raspund foarte bine la tratamentul cu LLLT.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.