In contextul pandemiei coronavirus, care poate fi o chestiune de viata si de moarte pentru 20% dintre noi, un numar mult mai mare de oameni pot intampina o problema importanta, deoarece situatia de criza ne impune preventii si ne obliga la izolare, iar statul in casa se pare ca nu este un lucru atat de usor pe cat am crede. Nici oamenii ca mine, carora le place sa vada mereu partea plina a paharului, nu pot ignora realitatea cu care ne confruntam. Dar tot coronavirus scoate la iveala alte slabiciuni ale omului din 2020: frica de izolare si panica asociata cu dificultatea de a nu face nimic si a sta locului.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, coronavirus, pandemie, pandemie coronavirus, covid-19, coronavirus covid-19, epidemie, epidemie coronavirus

Acum, mai mult ca oricand, vreau sa atrag atentia unei alte pandemii specifice omului in 2020 – lipsa de rabdare intr-o lume in care suntem obisnuiti sa obtinem totul intr-o clipita. Ne vrem problemele rezolvate instantaneu pentru ca majoritatea aspectelor vietii se intampla instantaneu: comunicarea cu cei dragi, chiar si de pe continente diferite, este acum posibila in timp real, distantele dintre tari se masoara acum in minute sau ore, ne facem cumparaturile cu cateva click-uri si stim tot ce fac prietenii nostri pe retelele de socializare. Tehnologia a creat posibilitatea ca majoritatea lucrurilor din viata de zi cu zi sa se desfasoare instant. Dar ca majoritatea lucrurilor din viata, acesta este un cutit cu 2 taisuri, pentru ca sunt aspecte unde nu este realist sa avem asemenea asteptari.

Noi vindem aparatele B-Cure Laser, lasere terapeutice de uz casnic care incorporeaza puterea de vindecare a laserelor mari din clinici intr-un aparat de dimensiunea unei telecomenzi, portabil si reincarcabil, lucru posibil datorita progreselor tehnologiei si a fabricatiei. Acest produs se adreseaza pacientilor cu dureri acute si cronice, de multe ori mai vechi de 15-20 ani. Asteptarile ca aceste probleme sa se imbunateasca considerabil intr-o singura sedinta de laser nu sunt realiste, iar acest lucru nu este neaparat ceea ce oameni care si-au pierdut rabdarea si sufera de durere vor sa auda. Multi dintre ei vor vrea o solutie instantanee si cu efect pentru tot restul vietii. Si de multe ori prefera sa se supuna unor interventii chirurgicale cu o recuperare dificila, mai ales pentru pacientii de varstele a doua si a treia, decat sa faca schimbari in stilul de viata.

Speram ca eforturile noastre de educare si informare sa ajute in explicarea de ce solutiile temporare nu pot ajuta prea mult. Articulatiile, coloana, gatul, muschii, tendoanele au propriile idei despre cum ar trebui sa fie starea lor in functie de stilul de viata, alimentatie, nivelul de stres, etc.

Integrarea zilnica (si chiar de doua ori pe zi) in confortul casei dumneavoastra a sedintelor laser aduce schimbari subtile inca de la prima aplicare in ceea ce priveste stimularea circulatiei sangvine in profunzime la sursa durerii, calmarea durerii prin eliberarea presiunii de pe nervi si stimularea productiei de endorfine si a actiunii antiinflamatoare.

Schimbari dramatice si imbunatari considerabile pe termen lung au loc daca tratati durerile atat timp cat exista si repetati procedurile in mod regulat, de fiecare data cand durerile apar. Si indraznesc sa spun: ESTE NEVOIE DE RABDARE! Ganditi-va la saptamani si luni. Schimbarile se vor produce independent daca dumneavoastra intelegeti in profunzime interactiune lumina-tesut si a proceselor de biologie moleculara care oricum se desfasora in organism fara ca noi sa ne dam seama. Asadar, relaxati-va si bucurati-va de laser in confortul casei dumneavoastra pentru o viata fara durere si un sistem imunitar cat mai bun, care sa invinga virusii cu usurinta si cu cat mai putine simptome.

Stati in casa si limitati pe cat posibil iesirile in public, mai ales ca problemele medicale ortopedice afecteaza in principal pe cei aflati in a doua parte a vietii, fiind mai predispusi la complicatii in cazul infestarii cu coronavirus. Bucurati-va de acest timp liber disponibil pentru a acorda o atentie sporita integrarii dispozitivului medical B-Cure Laser cat mai bine in tratamentul durerilor de care suferiti. Multa sanatate!

Te-ai gandit sa schimbi abordarea in ceea ce priveste tratamentul durerilor de care suferi si crezi ca B-Cure Laser constituie solutia? Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.