In general, pacientii sunt familiarizati cu laserul ca modalitate de tratare a afectiunilor medicale. Laserul terapeutic are o anumita lungime de unda si frecventa, fara efect termic la contactul direct cu pielea. Altfel spus, laserul terapeutic reprezinta o energie, o lumina, ce patrunde in profunzime si care este absorbita de tesutul dureros. Astfel, trateaza durerea si vindeca sursa acesteia.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt

Bazele terapiei laser au fost puse in 1917, de catre Albert Einstein. De atunci si pana in prezent, tehnologia a evoluat, laserul fiind o metoda obisnuita in cabinetele de medicina si recuperare. In ceea ce priveste laserul de uz casnic, acesta a aparut in anul 2009 si consta intr-un dispozitiv portabil, reincarcabil, dar cu o putere indeajuns de mare incat sa livreze un tratament eficient si care poate fi utilizat de catre pacienti in confortul propriei locuinte, putandu-l aplica ori de cate ori este necesar. Avand dimensiuni mici, produsul poate incapea chiar si in poseta sau in bagajul de calatorie. De ce sa iei aparatul B-Cure Laser peste tot? Deoarece tratamentul ar trebui aplicat atata timp cat durerea exista, indiferent de imprejurari. Progresul tehnologic permite, in zilele noastre, aplicarea terapiei laser atat de simplu, fara sa fie nevoie de pregatire medicala. Pacientii nostri cu dureri cronice, cu afectiuni ortopedice, cu hernie de disc, cu gonartroza, cu dureri la nivelul articulatiei, cu artrita, cu artroza etc. sunt obisnuiti cu conceptul de fizioterapie si, implicit, cu cel de laser si pot crede ca dispozitivul B-Cure Laser ar fi dificil de folosit. In realitate, totul este foarte facil!

Ce face B-Cure Laser sa functioneze?
Energia laserului este foarte importanta. Trebuie sa fie o putere indeajuns de mare incat sa patrunda in profunzime si care sa fie livrata continuu pe o anumita durata. Aparatele B-Cure Laser emit o energie cuprinsa intre 3,75 J si 5 J. Potrivit studiilor clinice, cu B-Cure Laser ai rezultate intr-o perioada de 6-8 minute/aplicare. Trebuie insa sa ne intelegem organismele si sa experimentam pentru a afla cand se reactioneaza cel mai bine la terapia laser. Avand dispozitivul acasa, tratamentul se afla in controlul personal, ceea ce face acest produs versatil. In general, noi recomandam sa se inceapa gradual: se porneste de la un minut si jumatate, urmand a se spori cate 30 de secunde la fiecare aplicare. Daca, spre exemplu, se ajunge la 4-5 minute si se observa ameliorare a durerii, atunci se ramane in jurul acestei perioade, pentru a n-o rascoli in cazul unei majorari a timpului de aplicare. De asemenea, sugeram clientilor 2 aplicari/zi, dar in cazul existentei unor dureri intense, se poate ajunge pana la 4 aplicari zilnic, ca sa se majoreze efectul analgezic.

Durerile tratate cu B-Cure Laser
B-Cure Laser ajuta cu tot ceea ce implica durerea / inflamatia, contribuind la sporirea capacitatii de recuperare. Pacientii nostri integreaza cel mai des dispozitivul medical in cazul afectiunilor coloanei vertebrale, a genunchilor, a umerilor si in ceea ce priveste durerile musculare. Laserul terapeutic este pur si simplu un tratament extraordinar. Aplicat cat mai aproape de momentul in care a aparut durerea, sansele ca aceasta sa dispara complet sunt mari. La polul opus, orice durere cu care ne obisnuim sau care exista de mult timp devine greu de tratat. In situatia afectiunilor cronice, ce apar odata cu inaintarea in varsta, si atunci cand parti ale corpului incep sa se deterioreze (precum articulatiile), rezultatele realiste asteptate de la tratamentul cu B-Cure Laser constau in diminuarea semnificativa a intensitatii durerii. Un aspect importat de mentionat este faptul ca produsul B-Cure Laser poate fi folosit de toate categoriile de varsta, nu necesita pregatire specializata si nici ochelari de protectie ori alte contraindicatii. Nu ar trebui sa ne temem sa utilizam aparatul in cazul existentei unei dureri cauzate de o cazatura sau traumatism in cazul minorilor. Orice membru al familiei poate folosi B-Cure Laser. Totodata, studiile au demonstrat situatii in care laserul terapeutic poate constitui cel mai bun aliat in cazul pacientilor cu cancer, diabet (ulcer diabetic), escare, infectii, rani greu de inchis, complicatii s.a.m.d. De asemenea, nu exista supradoza. Dispozitivul nu poate dauna! Foarte important de stiut este ca actiunea laserului asupra durerii, de cele mai multe ori, nu poate fi simtita, deoarece acesta stimuleaza exact acele reactii ale organismului ce se desfasoara fara ca noi sa fim constienti de ele. Laserul terapeutic reprezinta solutia acolo unde nu mai exista nicio alta varianta de tratare a problemelor medicale dureroase.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt

Pot folosi B-Cure Laser simultan cu alte tratamente?
Mesajul pe care-l adresez oamenilor suferinzi este ca noi insine suntem, in principal, responsabili ca sa ne fie bine. Starea si calitatea vietilor noastre ar trebui sa se afle in mainile proprii. B-Cure Laser poate fi folosit ca terapie autonoma sau adjuvanta. Daca la inceput sunteti sceptici sa renuntati la tratamentele pe care le urmati, aparatul poate fi utilizat impreuna cu orice alta metoda. In timp, avem certitudinea ca numarul analgezicelor si/sau antiinflamatoarelor pe care le luati se va diminua considerabil.

Cat de repede apar rezultatele?
Eficacitatea unui produs medical se observa datorita rezultatelor. Echipa B-Cure Laser include un kinetoterapeut, care sta la dispozitia pacientilor telefonic cu sfaturi pentru a obtine cele mai rapide si bune rezultate. Fiecare caz este unic, tocmai de aceea asteptarile ar trebui sa fie realiste si in conformitate cu afectiunile individuale. Experienta ne-a demonstrat ca, in cazul durerilor acute, rezultatele sunt spectaculoase, chiar si numai dupa o singura aplicare daca se prinde exact sursa durerii cu aparatul B-Cure Laser. Totusi, trebuie consecventa! Statistic vorbind, dupa 5 aplicari toti pacientii simt ameliorari. Achizitionand dispozitivul constituie inceputul calatoriei pentru terapia durerilor, tocmai de aceea va incurajam sa intrati in contact cu noi la 021/9092, sa discutam despre afectiunile avute si sa stabilim un protocol de tratament personalizat.

Principalele avantaje ale B-Cure Laser
Beneficiul major al aparatului consta in portabilitatea lui, faptul ca nu avem niciun motiv sa intrerupem aplicarea tratamentului si, bineinteles, eliminam pe cat posibil vizitele la doctori si banii cheltuiti pe consultari. N-am gresi daca am afirma ca B-Cure Laser este lider pe piata in categoria laserelor portabile, deoarece este indeajuns de puternic, incorporeaza cea mai mare energie si cea mai extinsa suprafata de terapie. Calitatea produselor B-Cure Laser este intarita si de faptul ca medicii il integreaza in practica lor zilnica, folosindu-l in cabinete specializate. Dispozitivele au o garantie de 2 ani, insa ele sunt foarte rezistente, avand o durata de viata foarte mare, si anume peste 4.000 de ore de tratamente, ceea ce s-ar transpune in cel putin 10 ani timp de exploatare.

Suntem incantati ca romanii sunt receptivi la inovatie si cauta solutii. Percepem fiecare pacient precum un partener in misiunea de a combate durerea. Noi propunem investitia o singura data intr-un aparat cu o durata de viata mare (de peste 10 ani), constituiind o solutie naturala si non-invaziva pentru toate tipurile de dureri, ca o alternativa la metodele, sa le numim, conventionale. B-Cure Laser reprezinta un adevarat fizioterapeut personal, oferind mai mult control asupra durerilor individuale.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.