Diabetul implică diferite complicații deseori greu de tratat, inclusiv dezvoltarea unor răni deschise, greu de vindecat, în special la nivelul extremităților inferioare. Vestea bună: O invenție israeliană inovatoare oferă un tratament inovator atât pentru recuperarea rănilor cauzate de diabet, cât și pentru reducerea durerii neuropate. Dovedit clinic la spitalul Hadassah din Ierusalim, tratamentul este simplu, sigur și poate fi efectuat acasă de către pacienți sau în clinicile specializate in tratarea rănilor provocate de diabet.

Diabetul este o boală cronică ce reprezintă o problemă majoră la nivel global. Conform unui Studiu Național privind Prevalența Diabetului, Prediabetului, Supraponderii, Obezității, Dislipidemiei, Hiperuricemiei și Bolii Cronice de Rinichi (PREDATORR), mai mult de 11% dintre români suferă de diabet, iar numărul ar putea fi mai mare, din cauză că în multe cazuri diabetul zaharat poate sa rămână nediagnosticat. 15% dintre pacienții diabetici dezvoltă ulcerații în timpul vieții, iar 85% din numărul total al amputațiilor de gamba non-traumatice sunt cauzate de un ulcer diabetic.

Complicațiile cele mai frecvente de care suferă diabeticii sunt ulcerul diabetic și durerile neuropatice.

Unul dintre cele mai frecvente fenomene ale diabetului sunt ulcerele diabetice. O complicație obișnuită a diabetului este de obicei cauzată de o rană sau zgârietură care este agravată din cauza unei glicemii dezechilibrate. O mică rană la picior și absența unui tratament adecvat, se poate dezvolta într-o leziune extinsă și profundă a straturilor superioare ale pielii, poate duce la amputare și poate chiar pune viața pacientului în pericol.  O altă complicație des întâlnită în rândul pacienților diabetici este durerea neuropată. Durerea neuropată este cauzată de leziuni ale nervilor și este exprimată prin senzație de arsură, pierderea simțurilor în zonele periferice sau durere acută. Aceasta este, de obicei, o durere cronică care afectează în mod semnificativ calitatea vieții.

Faceți cunoștință cu tehnologia inovatoare de care fiecare pacient diabetic are nevoie acasă.

Dacă suferiți de unul dintre aceste simptome, ar trebui să faceți cunoştinţă cu B- Cure Laser Pro – o soluție revoluționară descoperită în Israel care a schimbat lumea tratamentului rănilor diabetice și durerilor neuropatice. B-Cure Laser Pro se bazează pe o inovație electro-optică în domeniul tehnologiei soft laser. Este dovedit clinic ca fiind un contributor semnificativ în accelerarea proceselor de vindecare a rănilor.

B- Cure Laser funcționează în următoarele moduri:

  • Crește nivelurile de ATP;
  • Crește fluxul sanguin la nivelul plăgii, restaurează colagenul și elastina necesare pentru procesul de reparare a țesuturilor deteriorate;
  • Stimulează celulele macrofage;
  • Mărește numărul de celule mastocitare care sunt utile în vindecarea rănilor;
  • Accelerează producția de keratinocite din care este compusă epiderma.

 

Cum v-ar ajuta B-Cure să faceţi faţă complicațiilor diabetului?

Tratarea rănilor diabetice – după cum s-a menționat, o rană mică și aparent neglijabilă la diabetici poate deveni o problemă acută atunci când este infectată și, în unele cazuri, chiar pune în pericol viața, ca să nu menționăm impactul negativ drastic asupra calității vieții pacientului. B-Cure Laser Pro este eficient atât pentru recuperarea rănilor ușoare, cât și pentru recuperarea rănilor severe.

Atenuarea durerii neuropatice – Dispozitivul revoluționar ajută, de asemenea, în durerea neuropatică, fără utilizarea oricăror preparate sau substanțe chimice.

Terapia soft laser reduce durerea, în confortul casei dumneavoastră, este naturală și sănătoasă și nu implică proceduri invazive sau substanțe chimice. Tratamentul recomandat se efectuează o dată pe zi, timp de 8 minute, și se poate face de oriunde – deoarece dispozitivul este ușor, portabil și ușor de utilizat. Dacă zona plăgii este mai mare decât suprafața fasciculului laser, repetați procesul de mai multe ori pentru a acoperi întreaga suprafață a plăgii. Este important de menționat că tratamentul cu B-Cure Laser Pro este un tratament complementar, pe lângă tratamentul standard și nu îl înlocuiește.

În concluzie, dacă suferiți de diabet sau o persoană apropiată se confruntă cu diabet, este foarte important să ne contactați pentru sfaturi și îndrumări complete cu privire la modul în care B-Cure Laser Pro vă poate ajuta să faceți față acestei boli grave și complicațiilor sale.

 

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.