Articulatia genunchiului este poate cea mai solicitata, deoarece mersul constituie o componenta definitorie a naturii noastre umane, iar atunci cand apar dureri de genunchi, calitatea vietii are de suferit. De asemenea, genunchii sustin mai bine de jumatate din greutatea corporala, fiind responsabili, in afara de realizarea miscarii, si de postura. Putem percepe articulatia genunchiului precum o balama care, neglijata, incepe sa scartaie.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, dureri de genunchi, genunchi durerosi, remedii pentru durerile de genunchi, dureri ale articulatiei genunchiului, tratament pentru dureri de genunchi, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt

Avand in vedere importanta pe care o are aceasta articulatie, durerile de genunchi sunt cel mai des intalnite, specialistii estimand ca fiecare individ se confrunta cel putin o data in viata cu astfel de afectiuni. Interesant este faptul ca, din ce in ce mai multe persoane tinere, cu varste cuprinse intre 30 si 50 de ani, sufera tot mai mult de dureri de genunchi. Ce ar fi de facut pentru tratamentul acestora?

Numeroase metode ofera solutii salvatoare. Dar oare sunt si cu adevarat cele mai bune? Fizioterapia si kinetoterapia au avantajele lor, insa cel mai important inconvenient consta in faptul ca uneori programarile pot fi facute abia dupa saptamani sau chiar luni. Poti trai cu durerea in tot acest timp? Medicamentele reprezinta o alta modalitate preferata de pacienti pentru a trata dureri ale articulatiei genunchiului, dar merita sa-ti asumi riscul stricarii florei intestinale ori intoxicarea ficatului? Apoi, unguentele pentru durerea de genunchi, care pot actiona rapid, insa efectul lor este doar „la suprafata” si dureaza foarte putin. Totusi, niciuna dintre solutiile prezentate anterior nu trateaza cauza. Cercetatorii israelieni au observat aceasta situatie si au reusit sa dezvolte un dispozitiv medical care opreste durerea si vindeca sursa ei in mod natural, non-invaziv si fara efecte secundare.

Genunchi durerosi? Trateaza-i acasa
Aparatul constituie solutia ideala pentru genunchii durerosi, deoarece laserul patrunde in profunzime (pana la 4 cm) si este absorbit de tesutul deteriorat, practic de articulatie. Chiar si atunci cand afectiunea medicala se afla in faza avansata, B-Cure Laser reuseste sa reduca semnificativ durerile si sa pastreze mobilitatea articulatiei. Produsul este simplu de folosit, iar eficienta lui depinde de protocolul de tratament (trebuie aplicat corect pentru a se obtine cele mai bune rezultate). Astfel, este necesar sa se acopere articulatia si sa se trateze in minimum 3 puncte: lateral stanga, lateral dreapta si in spatele genunchiului. Este foarte important sa se inconjoare toata articulatia genunchiului si sa se stimuleze intregul tesut deteriorat. Totodata, aparatul trebuie sa se aplice drept, perpendicular, direct pe piele si tesutul moale, fiindca atunci i se sporeste eficienta. Si toate acestea le poti face in confortul casei tale!

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, dureri de genunchi, genunchi durerosi, remedii pentru durerile de genunchi, dureri ale articulatiei genunchiului, tratament pentru dureri de genunchi, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt

Remedii pentru durerile de genunchi
Dispozitivul B-Cure Laser foloseste un fascicul laser de intensitate redusa, ce patrunde prin piele pana la tesuturi si actioneaza asupra mecanismelor naturale de vindecare a organismului. Utilizarea aparatului imbunatateste circulatia sangvina in zona afectata, creste numarul de enzime antiinflatorii si de endorfine (substante responsabile cu calmarea durerii) eliberate in corp.

Dintre beneficiile folosirii B-Cure Laser pentru tratamentul genunchilor durerosi pot si mentionate:
eficacitate: studiul clinic realizat la Universitatea Sapienza (Roma, Italia) a evidentiat ca grupul care a utilizat B-Cure Laser a reusit sa reduca durerea la fel ca acela ce a folosit analgezicele;
siguranta (lipsa riscurilor si a efectelor secundare): terapia Soft Laser (LLLT) este printre cele mai sigure modalitati de a trata dureri ale articulatiei genunchiului, potrivit numeroasele cercetari stiintifice realizate in ultimele decenii, in timp ce medicamentele sunt caracterizate prin efecte adverse (greata, oboseala, constipatie, dependenta, chiar depresie etc.);
independenta: usor de utilizat de oricine, oricand, acasa, la serviciu, in vacanta s.a.m.d., dispozitivul fiind mic (de dimensiunea unei telecomenzi) si functioneaza pe baza de acumulatori reincarcabili.

DISCLAIMER
Dispozitivele medicale B-Cure Laser, distribuite de compania GY Medical Solutions SRL, detin certificare ISO si CE 0197 (in conformitate standardele UE de sanatate, siguranta si protectia mediului). Aparatele B-Cure Laser beneficiaza de 2 ani garantie, potrivit legislatiei in vigoare din Romania, incepand din momentul achizitiei. In timpul perioadei de garantie, compania GY Medical Solutions SRL va remedia problemele aparute in exploatarea produselor sau va inlocui dispozitivele cu probleme majore de functionare. Garantia nu acopera problemele aparute din cauza abuzurilor, accidentelor sau altor chestiuni ca urmare a folosirii neconforme a aparatelor B-Cure Laser. Dispozitivele medicale B-Cure Laser, care integreaza tehnologia LLLT, sunt destinate uzului casnic si trebuie manevrate in conformitate cu manualul de instructiuni.

Suferi de dureri de genunchi? Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament pentru dureri de genunchi.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.