Dintre toate tipurile de durere, cea cronica este cea mai grava. Asa cum ii spune chiar denumirea, ea persista pe o durata de minimum 3 luni, dincolo de perioada normala necesara vindecarii tesutului afectat. Cele mai frecvente afectiuni ce pot duce la aparitia unor dureri cronice sunt: problemele articulare (artritete) si de spate (patologii lombare, cervicale, toracale, hernii de disc, discartroze etc.), entorse, diverse fracturi, fibromialgii, leziuni ale nervilor, rupturi / intinderi musculare, traumatisme repetitive s.a.m.d.

Din cauza durerii cronice, corpul se simte epuizat, nervii devin din ce in ce mai slabiti, iar functiile organismului scad. Pana si cele mai simple lucruri, precum statul in picioare timp de cateva minute ori urcatul scarilor sau banala ridicare in picioare din sezut, devin sarcini mult prea dificil de realizat. Iar atunci, din cauza lipsei mobilitatii si a imposibilitatii de a-ti desfasura activitatile obisnuite, increderea in capacitatea de a face lucruri se diminueaza, resemnarea este tot mai prezenta, sentimentul neputintei patrunde adanc in perceptie, esti incontinuu frustrat si stresat, deoarece nu vezi cum ai putea redeveni un om valid. Esti la un pas de depresie!

Daca nu iei masuri urgente, va fi numai inceputul!
Cum ar fi ca toate problemele tale pur si simplu sa dispara, indiferent ca te confrunti cu durere cronica ca urmare a artritei, a inflamatiei musculare, a fibromialgiei sau a sindromului de tunel carpian? Cum ar fi ca lunga ta suferinta pur si simplu sa reprezinte numai amintirea unei perioade triste din viata ta? Este timpul sa obtii din nou controlul asupra durerii si sa recapeti stapanire pe viata ta. Cum? Fa cunostinta cu B-Cure Laser.

Dispozitivul medical constituie o dezvoltare israeliana, ce are la baza tehnologia Soft Laser, folosita pentru tratamentul durerilor cronice in spitale, precum: Sheba, Rambam si Hadassah. Prin intermediul acestui produs inovator sunt activate mecanismele naturale de vindecare a organismului prin stimularea activitatii celulare / circulatorii si imbunatatirea comunicarii intercelulare, ceea ce contribuie la reducerea durerii si a inflamatiei. Aparatul actioneaza in profunzime, nu doar la suprafata, tratand sursa problemei, ceea ce nu se intampla in cazul unguentelor sau analgezicelor, care trateaza numai simptomele durerii. Efectul de bine ca urmare a aplicarii dispozitivului asupra zonei dureroase se va observa in doar cateva sedinte de tratament. Foarte important este sa se urmeze recomandarile primite de la kinetoterapeutul nostru, responsabil pentru stabilirea unui protocol personalizat pentru fiecare pacient in parte, ca rezultatele sa fie optime.

Produsul este certificat ISO / CE 0197 si recunoscut la nivel international datorita eficientei in rezolvarea durerilor cronice in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare, obtinand – din anul 2009 si pana in prezent – peste 10 acreditari. Aparatele B-Cure Laser pot fi utilizate zilnic, fara riscuri sau efecte adverse, actionand la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea cronica in numai cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivele sunt comercializate in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore si Australia. Garantia oferita este de 24 luni, iar perioada de exploatare a produsului depaseste 10 ani.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.