Exista dureri ce se incapataneaza sa nu dispara. Ai fost la ortoped, ai primit un diagnostic, ti s-a recomandat un anumit tratament, care probabil a inclus medicamente si fizioterapie / kinetoterapie… Ai facut absolut tot ce ti s-a recomandat de catre medic si totusi durerile n-au trecut! Din experienta noastra, acesta este cel mai des intalnit moment in care pacientii incep sa caute ei insisi informatii despre modalitati alternative de tratare a durerilor avute. Iar atunci gasesc solutia salvatoare!

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate

Solutia salvatoare pentru tine este dispozitivul medical B-Cure Laser. Acesta incorporeaza un fascicul laser, care patrunde la aproximativ 5 cm in tesutul dureros, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui.

Multe aparate comercializate pretind ca sunt laser terapeutic, dar de cele mai multe ori realitatea este ca ele constituie mai degraba produse wellness, nu medicale. Pentru a nu intra in capcana comerciala, este important ca, inainte de cumparare, sa verifici caracteristicile tehnice (producatorul si intensitatea undei laser) si, bineinteles, existenta unor cercetari stiintifice si rezultatele lor. Spre exemplu, eficacitatea dispozitivului B-Cure Laser a fost demonstrata in peste 4.000 de studii clinice internationale realizate in ultimele decenii, rezultatele terapiei fiind similare medicamentelor si antiinflamatoarelor. Aparatul emite 250 de mW micropulsuri si o energie de 3,75 J/minut.

Cum te asiguri ca achizitionezi un aparat veritabil?
1. Produsul a fost inclus in cercetarii stiintifice si care au fost rezultatele?
2. Ce tehnologie foloseste dispozitivul? Verifica caracteristicile tehnice.
3. Care sunt parerile utilizatorilor? Cauta recenzii pe internet (Facebook, Google).
4. Cine comercializeaza aparatul si cum decurge interactiunea cu angajatii?
5. Exista consiliere si posibilitate de retur?

Ce este B-Cure Laser?
B-Cure Laser este un dispozitiv medical destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, constituie o inovatie in domeniul tehnologiei Soft Laser (LLLT) si este destinat uzului casnic. Aparatul este certificat ISO, CE 0197 si recunoscut la nivel international datorita eficientei in rezolvarea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. Dispozitivul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore si Australia. Garantia oferită este de 2 ani.

Solutia B-Cure Laser propune o abordare diferita a durerilor: apeleaza cu incredere la aparatul nostru medical pentru a-ti trata afectiunea acasa, in mod natural, non-invaziv si fara efecte secundare, inainte de a lua decizia de a te opera. Astfel, economisesti bani, iti oferi o sansa pentru vindecare si elimini sentimentul de depresie („nimic nu ma mai poate ajuta”). Suna chiar acum la 021/9092 si intra in legatura telefonica cu unul dintre specialistii nostri pentru a discuta cel mai bun protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.