Israel a anuntat ca este aproape de a realiza un vaccin impotriva coronavirus COVID-19, cercetatorii si autoritatile manifestand optimism ca acest lucru se va intampla in urmatoarele saptamani. Cum a fost posibila aceasta? Datorita dezvoltarii unei tehnologii aplicabila pentru mai multe tipuri de virusi, ce si-a dovedit eficienta si in cazul aparitiei vaccinului pentru gripa aviara. Care este legatura dintre epidemia mondiala de coronavirus COVID-19 si dispozitivul medical B-Cure Laser?

Tot in Israel a fost dezvoltat si aparatul B-Cure Laser, destinat tratamentului durerii si vindecarii sursei acesteia. Israel este o tara in care tehnologia medicala reprezinta o componenta nationala importanta, ceea ce contribuie la gasirea celor mai inovatoare, dar simple solutii pentru imbunatatirea calitatii vietii, asa cum s-a intamplat si cu dispozitivul B-Cure Laser, in anul 2009. In dioda acestui produs, usor de folosit si de transportat, a fost concentrata o putere laser suficienta pentru a patrunde la circa 5 cm in profunzimea tesutului, astfel favorizand mecanismele naturale de vindecare a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Altfel spus, durerile si inflamatiile, oriunde la nivelul corpului, sunt tratate rapid, in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare.

Ce este durerea?
Durerea este un mesaj prin care sistemul nervos semnaleaza creierului ca organismul a fost deteriorat. Este importanta pentru supravietuirea unei persoane, deoarece – fiind constienta de problema – va cauta solutii pentru a o trata si, eventual, a o evita pe viitor.
Durerile cronice si acute creeaza cele mai mari probleme. Cea cronica poate avea o durata cuprinsa intre cateva saptamani si chiar cativa ani, fiind insotita de degradarea lenta a tesuturilor, de diminuarea starii de spirit, de depresie si poate afecta functionarea zilnica obisnuita. Durerea acuta apare ca urmare a leziunilor si a traumelor locale. Este o durere punctuala, insa cu un tratament adecvat, poate fi inlaturata. De ce am facut aceste precizari? Deoarece cele doua tipuri de dureri se afla intr-o stransa legatura: daca durerea acuta nu este tratata cat mai aproape de momentul aparitiei, atunci poate deveni cronica.

Cum scapi de durerile cronice si acute?
Eficacitatea dispozitivului medical B-Cure Laser sporeste atunci cand este integrat cat mai aproape de momentul aparitiei durerii. Atunci poti evita transformarea unei dureri acute intr-una cronica.
In cazul in care te confrunti cu o durere, cu siguranta ai incercat o multime de metode pentru a o inlatura, de la administrarea de medicamente si pana la fizioterapie sau kinetoterapie. Totusi, exista un tratament care are aceeasi eficienta precum cel din clinicile specializate, si anume B-Cure Laser. Dar cu un avantaj pentru tine. Care? Faptul ca poti face sedinte chiar la tine acasa, in conditii de confort maxim si fara a avea nevoie de un specialist pentru a folosi aparatul. Produsul este atat de simplu de utilizat incat singurul regret pe care-l vei avea ulterior va fi ca n-ai apelat la B-Cure Laser mai rapid. Iar daca totusi te gandesti ca poate nu te vei descurca cu el, poti fi fara teama, fiindca in echipa noastra exista un specialist, a carui responsabilitate consta in a te ajuta sa integrezi cat mai bine dispozitivul in functie de afectiunile dureroase ale tale.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.