Melania Păunescu suferă, de mulți ani, de durere cronică la nivelul coloanei vertebrale. „Simțeam adesea o durere insuportabilă în zona lombară, ca și cum s-ar fi frecat os pe os.” Totuși, a fost încrezătoare și a cumpărat un aparat B-Cure Laser, dorind să încerce ea însăși tehnologia inovatoare, naturală și non-invazită Soft Laser. A fost încurajată și de o experiență anterioară, din anul 2016, când a făcut o operație laser de cataractă, cu rezultate bune. „Faptul că totul a fost rapid, iar ulterior am putut vedea bine cu ambii ochi, mi-a dat încredere că și B-Cure Laser poate avea rezultate bune. Și nu m-am înșelat! Acum sunt foarte bucuroasă că îl am acasă. Ori de câte ori apare durerea, aplic tratamentul, iar aceasta dispare”, a declarat Melania Păunescu.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, melania paunescu, melania păunescu, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, durere coloana vertebrala, durere coloană vertebrală, durere genunchi, durere umeri, tratament durere, tratament laser, opreste durerea, oprește durerea

Ea a achiziționat aparatul în luna august 2019 și-l folosește zilnic, cu efecte spectaculoase. „Mă confrunt nu numai cu dureri la coloana vertebrală, dar și la nivelul genunchilor și umerilor. Am făcut multe analize, concluziile medicilor fiind că rezolvarea problemelor mele ține de fizioterapie și medicamentație. N-am fost mulțumită de asemenea soluții, iar atunci am contactat specialiștii B-Cure Laser, ce m-au îndrumat spre cea mai bună opțiune în ceea ce privește tratamentul potrivit pentru mine. Îl folosesc de două ori pe zi, dimineața și seara, și mă simt foarte bine! Eu locuiesc la etajul întâi; înainte urcam scările cu dificultate, iar acum îmi este mult mai ușor și, cel mai important, nu mai simt deloc durerea. Totodată, dacă stăteam mai mult timp în picioare, spre exemplu în bucătărie, făcând mâncare sau spălând vase, simțeam într-un punct pe coloana vertebrală ca și cum mi s-ar fi băgat un vârf de cuțit, ceea ce acum nu se mai întâmplă. Am observat că aparatul previne durerea, n-o vindecă, dar eu sunt foarte mulțumită. Consider că B-Cure Laser reprezintă una dintre cele mai bune investiții ale mele, deoarece pot să-l folosesc oricând, fără costuri suplimentare; îl cumperi acum, iar cel puțin zece ani te tratezi și ai garanția că beneficiezi acasă de propriul tău terapeut. Eu sunt o persoană căreia nu-i place să părăsească prea des domiciliul, tocmai de aceea B-Cure Laser este exact ceea ce am nevoie”, a afirmat Melania Păunescu.

În vârstă de 77 ani, Melania Păunescu este o pensionară care locuiește singură, în București. Are o fată rezidentă în Italia, pe care o vizitează anual. Timpul zilnic și-l petrece având grijă de cele două pisici, uitându-se la televizor și cautând informații pe internet. Astfel a aflat și de aparatul B-Cure Laser, prin intermediul căruia și-a recăpătat mobilitatea. „Viața mea s-a îmbunătățit datorită B-Cure Laser. Oricine are probleme ca ale mele, și anume în special dureri la nivelul coloanei vertebrale, a genunchilor și a umerilor, să încerce dispozitivul pentru că este foarte bun. Mie mi s-a părut mult mai accesibil să cumpăr acest aparat decât să iau încontinuu pastile pentru remedierea durerilor zilnice. Iar faptul că acționează în profunzime, vindecând sursa durerii, este un lucru extraordinar. Eu mă simt mult mai bine de când mă tratez cu B-Cure Laser și-l recomand cu inima deschisă”, a concluzionat Melania Păunescu. La finalul discuției, interlocutoarea mea s-a amuzat spunând că este atât de încântată de dispozitivul achiziționat încât nu și-a anunțat nici măcar prietenele, dorind să-l păstreze numai pentru ea însăși.

Suferi de dureri la coloana vertebrală? Completează chiar acum formularul de contact și intră în legătură cu unul dintre specialiștii noștri pentru a-ți oferi cele mai bune soluții de tratament.

Nu există niciun motiv pentru a continua să trăiești cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasă pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.