Gabriela Vîlcea, administrator al B-Cure Laser Romania, ca urmare a solicitarilor primite din partea clientilor, ofera informatii despre cele mai comune afectiuni ortopedice, despre durerile si inflamatiile asociate cu acestea si despre felul in care aparatul B-Cure Laser poate reprezenta o solutie eficienta de tratament.

Suferi de spondiloza cervicala sau lombara? Atunci acest articol este despre tine, deoarece spondiloza afecteaza nu numai pacientii de varstele a doua si a treia, ci si pe cei tineri.

Nu spunem ca spondiloza poate fi vindecata, dar B-Cure Laser ajuta la reducerea semnificativa ori disparitia completa a durerilor asociate cu spondiloza si a inflamatiilor ce apar la nivelul coloanei vertebrale. Fie ca vorbim despre dureri la nivel cervical sau lombar, B-Cure Laser constituie solutia ideala. De ce? Fiindca aparatul integreaza tehnologia Soft Laser, care se pune direct pe sursa durerii. La contactul direct si perpendicular cu pielea, laserul este absorbit de tesutul afectat. Ca rezultat, celulele sunt incarcate cu o energie mult mai mare decat organismul reuseste sa produca in mod normal. Astfel, toate reactiile de refacere, de tratare a durerii / inflamatiei, de stimulare a vindecarii sursei sunt intensificate natural si non-invaziv.

Care este cel mai eficient protocol de tratament B-Cure Laser pentru spondiloza?
Dispozitivul se porneste pe modul automat si se pune direct pe zona afectata. In ceea ce priveste atat zona cervicala, cat si cea lombara, terapia se aplica paravertebral (de-o parte si de alta a coloanei vertebrale), inclusiv pe vertebre. Tratand sursa durerii cauzata de spondiloza, vor disparea efectele secundare, ce vin adesea complementar bolii, precum: durerile de cap, tiuiturile si amortelile.

Cate sedinte sunt necesare pentru tratamentul spondilozei cu B-Cure Laser?
Cel mai corect raspuns ar fi sa tratam fiecare durere atata timp cat exista, cu sedinte zilnice (de doua ori, preferabil dimineata si seara). Tratamentul B-Cure Laser este sigur de folosit acasa, este certificat si utilizat de clinici si medici din domeniul recuperarii. Aparatul este portabil, reincarcabil, vine cu acumulator si incarcator. Durata de viata a produsului depaseste 10 ani sau, mai bine zis, are peste 4.000 de ore de terapie, garantia fiind de 2 ani.

Asadar, durerile asociate cu spondiloza cervicala ori lombara n-au fost niciodata mai usor de rezolvat. Cu acest dispozitiv se poate trata boala din confortul locuintei proprii si planifica sedintele de tratament in functie de programul avut. Misiunea B-Cure Laser este sa ajute oamenii sa scape de dureri! Pentru aceasta, recomandam protocolul de tratament si ne raportam la fiecare situatie si caz in functie de specific (varsta si istoricul afectiunilor). In echipa noastra exista un kinetoterapeut, a carui responsabilitate consta in contactarea clientilor si mentinerea legaturii pentru acordarea de sfaturi pertinente.

Suferi de spondiloza cervicala si/sau lombara? Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.