Dupa zeci de ani in care tehnologia performanta Solt Laser, destinata tratamentului durerii, a fost disponibila exclusiv clinicilor medicale, in urma cu un deceniu aceasta a devenit accesibila oricui, prin integrarea intr-un dispozitiv mic, ce poate fi utilizat acasa: B-Cure Laser.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt

Durerea poate fi tratata in mai multe feluri. Primul consta in medicamentatie, dar oare nu te ingrijoreaza riscurile pe care aceasta le implica pentru stomac? Mai exista varianta de a apela la serviciile oferite de clinicile de fizioterapie sau kinetoterapie, insa ai suficienta rabdare si ai capacitatea de a suporta indeajuns durerile in cazul unei programari peste cateva luni? Tocmai de aceea ar trebui sa te gandesti serios sa achizitionezi un aparat B-Cure Laser, deoarece reprezinta o varianta mult mai eficienta de oprire a durerii si de vindecare a sursei acesteia. Tehnologia Soft Laser este sigura (fara riscuri si efecte secundare), naturala si non-invaziva. Altfel spus, chiar nu ai niciun motiv sa lasi durerea sa-ti afecteze viata, sa te frustreze si sa-ti provoace neputinta!

De ce ar trebui sa cumperi un aparat B-Cure Laser?
Orice durere, atunci cand este tratata inca de la primele simptome, poate fi usor vindecata, iar dispozitivul da cele mai bune rezultate daca este integrat din faza incipienta aparitiei durerii. Toata lumea, care a experimentat terapia „laserului rece” (Soft Laser), ii recunoaste eficacitatea. Numeroare clinici detin asemenea produse si le utilizeaza cu succes in tratamentul durerilor pacientilor, dar oare nu este mai bine si mai ieftin sa ai un astfel de aparat acasa decat sa cheltui bani periodic tratandu-te la institutii specializate? Nu este mai avantajos sa previi decat sa ajungi in situatia de a indura durerea pana cand reusesti sa-ti faci o programare la o clinica de recuperare? Aceasta este si parerea Gabrielei Vîlcea, administrator al B-Cure Laser Romania, care recomanda: „Foloseste dispozitivul ca prim mijloc de tratare a oricarui tip de durere. Totodata, in cazul in care problemele medicale sunt cronice si acute, produsul nostru poate fi integrat eficient ca modalitate complementara. Vei vedea imediat rezultatele!”

B-Cure Laser te salveaza de analgezice si efectele lor secundare
Aparatul incorporeaza terapia prin intermediul undelor laser, demonstrandu-si aplicabilitatea clinica ca urmare a celor peste 4.000 de studii realizate in ultimele decenii. Poate cea mai importanta concluzie a acestor cercetatii stiintifice este faptul ca eficienta dispozitivului in tratamentul durerii este similar celei a analgezicelor, dar fara a avea efectele secundare ale acestora. B-Cure Laser este special conceput pentru tratamentul durerilor cronice, a diverselor infectii, a ranilor diabetice, a herpesului, a infectiilor parodontale s.a.m.d. S-a demonstrat ca produsul imbunatateste viata pacientului atata timp cat este utilizat regulat, de cel putin 2 ori pe zi, pana la momentul disparitiei durerii. Iar pentru faptul ca-l ai acasa si te poti trata imediat este un lucru extraordinar.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt

Metoda de tratament este foarte simpla
Terapia zilnica cu un aparat B-Cure Laser intensifica activitatea celulara in zona afectata, stimuland astfel mecanismele naturale de refacere a organismului. Drept urmare, comunicarea intercelulara si circulatia sangelui sunt imbunatatite, ceea ce contribuie la sporirea rapiditatii prin intermediul careia problema medicala avuta este rezolvata.

Porneste dispozitivul. Stabileste timpul de tratament. Fixeaza unda laser pe mod automat. Aplica aparatul direct si perpendicular pe piele, fara a-l misca din pozitia respectiva. Atat este de simplu!

Pentru a favoriza eficienta produsului, este important sa fie stimulate mai multe puncte de tratament, in functie de afectiune. Pentru a afla cu exactitate protocolul de care ai nevoie, intra in legatura cu kinetoterapeutul nostru la numarul de telefon 021/9092.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.