Realizam ca integrarea unui dispozitiv medical performant, acreditat ISO si CE 0197, in propriul tratament al durerii poate crea dificultati. Desi B-Cure Laser este destinat uzului casnic, putand fi utilizat de oricine, oriunde si oricand, experienta ne-a demonstrat ca pot exista diverse dificultati, de la pornirea aparatului si pana la protocolul de tratament. Dar acest lucru nu trebuie sa te descurajeze! Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa integrezi cat mai bine B-Cure Laser pentru a elimina durerea si a vindeca sursa acesteia. Noi te scapam de dureri, nu-ti dam altele!

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, asistenta telefonica, asistență telefonică, call center, call-center, asistenta gratuita, asistență gratuită, suport gratuit pentru durere, suport gratuit pentru tratarea durerii, asistenta gratuita pentru durere, asistență gratuită pentru durere

Dupa ce ai cumparat un dispozitiv medical B-Cure Laser, un kinetoterapeut te va contacta pentru a-ti oferi suport si toate informatiile necesare pentru ca tu sa folosesti produsul astfel incat sa stimulezi exact punctele de tratare specifice durerii de care suferi. Fiindca, pentru noi conteaza ca tu sa ai cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil si tocmai de aceea iti oferim toata sustinerea necesara pentru ca tu sa utilizezi cat mai bine aparatul, iar tratamentul aplicat cu acesta sa-ti imbunatateasca stilul de viata.

Dovada vie sunt numerosii clienti multumiti care au primit instructiunile potrivite pentru a se trata corespunzator cu B-Cure Laser. De asemenea, specialista noastra Gabriela Vîlcea a fost receptiva ori de cate ori cineva a dorit sa primeasca informatii in mod direct referitor la posibilitatea implementarii prin intermediul produsului a unor noi protocoale de tratament, unele destul de complexe.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, magda biris, magda birișSpre exemplu, Magda Biris s-a straduit mult timp cu o rana diabetica de care sufera mama ei (85 ani), tocmai de aceea, dupa ce a achizitionat un dispozitiv B-Cure Laser, a cerut cateva recomandari pentru o cat mai buna aplicare, astfel incat rezultatele sa fie optime. „Sunt de parere ca ati integrat foarte bine aparatul. El poate fi folosit oricand, fara efecte adverse, la nivelul pielii si/sau sistemului musculo-scheletal. Practic, trateaza orice afectiune cauzata de o bacterie, orice durere de articulatie, tendon, muschi, ligament, os s.a.m.d. Totodata, este util pentru rani greu de inchis, precum cele cauzate de diabet (ulcerul diabetic). B-Cure Laser este foarte extensiv din acest punct de vedere. Principalul lui rol este de a stimula tesutul afectat pentru a favoriza recuperarea”, a declarat Gabriela. Specialista noastra a incurajat-o pe interlocutoare sa continue terapia pe care o aplica mamei sale, avand certitudinea ca, in scurt timp, rana se va inchide. De asemenea, Gabriela i-a sugerat sa modifice putin protocolul de tratament, indemnand-o sa stimuleze si ganglionul limfatic inghinal, ceea ce va contribui la imbunatatirea circulatiei sangvine. Intreaga poveste a Magdei Biris poate fi citita aici.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, elena diaconeasaO alta situatie este cea a Elenei Diaconeasa, care se confrunta cu o multime de dureri inca din tinerete, cea mai recenta fiind o problema aparuta la o unghie. Sfaturile Gabrielei au fost urmatoarele: „In cazul in care motivul este reprezentat de o bacterie sau constituie o rana deschisa, categoric dispozitivul poate fi integrat. Daca este vorba despre micoza unghiei, ajuta, insa nu va vindeca complet, ci o va mentine sub control.” Totodata, interlocutoarea se confrunta de putin timp si cu dureri de sold, iar – fiindca nu stie cum sa foloseasca aparatul in astfel de situatii – a profitat de ocazie pentru a cere cateva recomandari. „Trebuie sa depistati exact punctele dureroase si sa aplicati laserul acolo. De asemenea, poate fi stimulat si nervul sciatic, precum si spatele genunchiului”, a afirmat Gabriela Vîlcea, administrator al B-Cure Laser Romania. Intreaga poveste a Elenei Diaconeasa poate fi citita aici.

Asadar, contactati-ne cu incredere pentru ca aveti garantia ca va oferim cele mai bune solutii de tratament al durerilor de care suferiti si avem grija sa integrati asa cum ar trebui dispozitivul B-Cure Laser. Pentru noi, fiecare client este important, deoarece aparatul chiar functioneaza, dovada fiind cele peste 4.000 de studii realizate in ultimele decenii pentru a se observa efectele terapiei Soft Laser, cea pe care o incorporeaza si produsul nostru medical. Tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de sugestiile pe care ti le facem! Noi suntem de parere ca B-Cure Laser ar trebui sa fie prezent in fiecare locuinta si sa constituie principala modalitate de tratare a durerii atunci cand aceasta apare. Dispozitivul are cele mai bune rezultate daca este integrat cat mai aproape de momentul aparitiei problemei.

Aparatele B-Cure Laser pot fi utilizate zilnic, fara riscuri sau efecte adverse, actionand la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Produsele noastre sunt mult mai eficiente decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.