Violeta Preda (62 ani) este un psiholog pasionat de terapii complementare, care a cumparat un dispozitiv B-Cure Laser Pro nu neaparat pentru ea insasi, cat pentru a-l integra in recuperarea persoanelor cu care lucreaza. „Avand in vedere ca psihoterapia necesita o stare de liniste, deoarece nu te poti gandi la nimic altceva atunci cand ai dureri, mi-a venit ideea de a combina aceste lucruri. Cu alte cuvinte, daca vine cineva sa faca psihoterapie, dar il doare si o coasta, un picior, orice, apelez la metoda laser”, a declarat interlocutoarea noastra.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, violeta preda, preda violeta, durere de calcai, durere de călcâi, durere de coloana, durere de coloană, durere de cot, durere articulatie, durere articulație, durere articulatii, durere articulații, durere coloana, durere coloană, durere calcai, durere călcâi, umeri inghetati, umeri înghețați, umar inghetat, umăr înghețat, durere cronica, durere cronică

Primul contact al doamei Preda cu laserul a avut loc in urma cu 10-12 ani, cand s-a confruntat cu o problema dentara ce nu se vindeca, iar atunci a apelat la aceasta modalitate de tratament, iar in numai o saptamana rana care o chinuise mult timp s-a cicatrizat. De asemenea, a suferit si din cauza unei nevralgii de trigemen fara a-i cunoaste cauzele in pofida investigatiilor medicale facute, salvarea ei fiind tot laserul. Si nu in ultimul rand, ca urmare a unui accident, ea a avut piciorul in ghips, iar cand a scos pansamentul, n-a putut calca deloc, apeland inca o data la laser; in doar 2-3 zile si-a recapatat mobilitate. „Sunt foarte multumita! Ori de cate ori am folosit laserul, rezultatele au fost spectaculoase. Mi se pare incredibil ca acum esti anchilozat, iar dupa numai 5 minute te poti misca. Eu nu cred ca ar trebui sa existe casa sau familie fara un aparat B-Cure Laser. Este foarte delicat, nu ocupa mult spatiu, este eficient, poti sa-l iei cu tine oriunde si sa-l folosesti in orice conditii. Eu am trait experienta durerilor acute si pot spune ca, o data in viata daca ai o nevoie maxima, pentru faptul ca ai pe ce pune mana ca sa te tratezi imediat, este «Oau!». Dispozitivul este pur si simplu o bijuterie! Aproape felul in care arata nu-ti ofera prea multa incredere, dar dupa ce-l folosesti realizezi ca merita achizitionat. Experienta mea il pune pe primul loc in cazul oricarui disconfort fizic. Pentru mine, este doctorul meu de siguranta”, a afirmat psihoterapeuta.

Initial, Violeta Preda a fost atrasa de abilitatea B-Cure Laser de a trata afectiunile la nivelul articulatiilor. „Am avut un pacient, atlet de performanta, care a venit tocmai de la Brasov pentru a lucra cu mine. A facut 6 luni recuperare la o clinica din cauza problemei pe care o avea la un genunchi, iar la mine a stat doar o singura sedinta si aceasta s-a rezolvat, putand sa-si urmeze antrenamentele in ritmul propus”, a precizat interlocutoarea noastra. Iar acesta este numai unul din cazurile pe care le-a tratat cu ajutorul B-Cure Laser. „Am tratat multa lume; eu, cu mainile si aparatele mele, am fost mai eficace decat morfina”, a adaugat psihoterapeuta. Totodata, ea a „rezolvat” chiar si o sciatica folosind produsul prin stimularea unor puncte specifice timp de 15-20 de minute.

Am rugat-o pe doamna Preda sa ne spuna care este, din punctul ei de vedere, cel mai important atu al dispozitivului B-Cure Laser: „Faptul ca este usor transportabil si foarte facil de utilizat.” Ce le-ar transmite persoanelor care n-au incredere ca terapia Soft Laser functioneaza? „Le-as zice ca nici eu nu cred ca exista curent electric, dar observ totusi ca becul este aprins. Daca ai incredere sau nu, este strict treaba ta! In cazul in care suferi indeajuns, cu siguranta vei fi tentat sa incerci. La durere, omul este dispus sa incerce orice. In rest, simple fandoseli.” Dar efecte adverse a observat? „Nu. Este totusi o terapie prin lumina. Faptul ca exista un aparat capabil s-o dirijeze si s-o programeze pe o anumita lungime de unda, mi se pare un lucru foarte destept. Este o tehnologie absolut naturala! Cu ce ar putea dauna lumina? Este interesant felul in care omul actioneaza: la inceput, n-are incredere. Se duce la doctor, ia medicamente, ulterior apar problemele la stomac, iar cand aproape ca nu se mai poate face nimic pentru tratamentul durerii, incearca si terapia laser. Intrebarea mea este urmatoarea: De ce trebuie sa ajungi abia la final in punctul acesta, ci nu incepi intai cu varianta cea mai simpla, cea mai non-invaziva si cu rezultatele cele mai rapide? Eu cred ca tine de educatie: daca 100 de oameni iti spun ca nu se intampla nimic, incearca, macar din curiozitate, si vezi care sunt rezultatele”, a concluzionat interlocutoarea noastra.

Violeta Preda a achizitionat un dispozitiv medical B-Cure Laser Pro, fiind motivata in special de capacitatea lui de a trata dureri cronice, de calcai si/sau umeri inghetati.

DISCLAIMER
Dispozitivele medicale B-Cure Laser, distribuite de compania GY Medical Solutions SRL, detin certificare ISO si CE 0197 (in conformitate standardele UE de sanatate, siguranta si protectia mediului). Aparatele B-Cure Laser beneficiaza de 2 ani garantie, potrivit legislatiei in vigoare din Romania, incepand din momentul achizitiei. In timpul perioadei de garantie, compania GY Medical Solutions SRL va remedia problemele aparute in exploatarea produselor sau va inlocui dispozitivele cu probleme majore de functionare. Garantia nu acopera problemele aparute din cauza abuzurilor, accidentelor sau altor chestiuni ca urmare a folosirii neconforme a aparatelor B-Cure Laser. Dispozitivele medicale B-Cure Laser, care integreaza tehnologia LLLT, sunt destinate uzului casnic si trebuie manevrate in conformitate cu manualul de instructiuni.

Suferi de dureri de articulatii? Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.