In fiecare an, Romania inregistreaza, in medie, aproximativ 9.000 de accidente rutiere, din care mai bine de 8.000 de persoane sunt ranite grav, iar circa 2.000 – decedeaza. Multi supravietuitori raman, ulterior, cu dureri ortopedice, printre cele mai importante fiind problemele cervicale, cauzate de fenomenul de „biciuire” a gatului ca urmare a impactului. Ce legatura este intre durerile provocate de accidentele rutiere si dispozitivul medical B-Cure Laser?

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, b cure laser romania, b -cure laser romania, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere cervicala, durere cervicală, dureri cervicale, tratament dureri cervicale, tratament durere cervicala, tratament durere cervicală, accident auto, accident rutier, durere accident auto, dureri accident auto, durere accident rutier, dureri accident rutier, durere cervicala accident auto, durere cervicală accident auto, dureri cervicale accident auto, durere cervicala accident rutier, durere cervicală accident rutier, dureri cervicale accident rutier

Mesaje precum cele ce urmeaza primim frecvent de la pacienti: „Am avut un accident auto si am ramas cu o fisura in zona cervicala. Am ramas cu dureri!” (Mihai S.) sau „Am avut un accident de masina. Am dureri peste tot, in special la gat si maini.” (Ionel P.) Un accident rutier determina, in principal, miscarea rapida a capului inainte si inapoi, astfel tesuturile moi ale gatului si coloana vertebrala in zona cervicala sunt deteriorate. Drept urmare, pot aparea dureri severe locale, dificultati in miscarea capului in toate directiile, rigiditate musculara si chiar ameteli.

Preia controlul durerii
Daca ai parcurs acest articol pana aici, cel mai probabil te afli in randul oamenilor a caror dureri cervicale n-au disparut nici dupa cateva luni, in pofida faptului ca poate ai incercat sa le tratezi in diferite moduri, precum prin medicamentatie, unguente, stretching si/sau fizioterapie. In cazul in care nimic n-a avut un rezultat satisfacator, este timpul sa preiei controlul durerilor tale, sa-ti ajuti organismul sa se refaca in mod natural si fara efecte secundare, cu ajutorul aparatului B-Cure Laser.

Ce este B-Cure Laser?
B-Cure Laser este un dispozitiv medical destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul beneficiaza de o tehnologie revolutionara: trece controlul durerii din mainile medicilor in ale tale. De-a lungul anilor, ameliorarea durerilor a fost facuta de catre un specialist, dar acum laserul terapeutic este disponibil intr-un aparat inovator, de dimensiuni mici (cat o telecomanda de televizor) si care ofera o suprafata de tratament de 4,5 cm². Dispozitivele pot fi utilizate zilnic, acasa, fara riscuri sau efecte adverse, actionand la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Produsele B-Cure Laser sunt mult mai eficiente decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat.

B-Cure Laser trateaza si alte dureri cauzate de accidentele rutiere
Aparatul B-Cure Laser ajuta nu numai cu tratamentul durerilor cervicale, ci si cu orice alt tip de afectiune cauzata de un accident rutier, fie de natura ortopedica, fie musculara. Dintre afectiuni pentru care ne contacteaza pacientii, mentionam:

„In 2016, am avut un accident de masina in Cehia. Sunt imobilizat la pat, am dureri musculare de la brau in jos, la spate si la mana dreapta.” (Ioan V.)

„Am avut un accident rutier in urma cu 20 de ani, iar de atunci au aparut durerile zilnice, in special la coloana vertebrala.” (Dinu C.)

„Am dezvoltat gonartroza in urma unui accident auto.” (Gina V.)

„Am avut un accident de masina si am fractura de platou tibial.” (Marian P.)

B-Cure Laser te scapa rapid de dureri dupa accidente auto
B-Cure Laser este un produs destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Aparatul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime (pana la 4 cm), fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Produsul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Aparatul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Suferi de dureri cervicale sau alte tipuri de dureri ca urmare a unui accident rutier? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.