Exista anumite situatii in care durerile de genunchi pot da „semnale de alarma” pentru aparitia altora, precum hernia de disc, sciatica, osteoartrita, sindromul dureros patelofemural, guta etc. Toate aceste afectiuni pot duce in timp chiar la pierderea completa a cartilajului articular, iar din acest punct pana la operatia de protezare nu mai este decat un singur pas. Nu ignora durerile si trateaza-le cat mai aproape de momentul aparitiei, iar noi avem solutia potrivita pentru tine, demonstrata clinic, certificata de numeroase institutii si, cel mai important, disponibila in confortul casei tale, fara a fi necesare vizite la medici sau cabinete de specialitate.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, b cure laser romania, b -cure laser romania, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere genunchi, tratament durere genunchi, gonartroza, tratament gonartroza

Multe persoane iau in serios durerile doar atunci cand stilul de viata este afectat (au dureri ingrozitoare la deplasare, nu se pot ridica din pat s.a.m.d.). Atunci decid ca trebuie sa-si faca o investigatie medicala si, nu de putine ori, descopera ca au dezvoltat gonartroza, iar cartilajul articular este aproape inexistent. Dupa ce incearca pastile, unguente, fizioterapie, realizeaza ca viata lor nu se imbunatateste si decid sa-si puna o proteza la genunchi. Asadar, accepta o interventie chirurgicala de cateva ore, o spitalizare de cel putin o saptamana si o perioada de recuperare de cateva luni, insa ulterior realizeaza ca rutina zilnica devine pe alocuri mai dificil de indeplinit ca inainte. Iar atunci, intrebarea mea este urmatoarea: se merita?

Exercitiu de imaginatie: daca decizia ta ar fi fost preventiva…
Cum ar fi daca, in loc sa lasi la voia intamplarii primele simptome dureroase ale genunchiului tau, ai investiga cauzele din timp si te-ai trata natural si non-invaziv cu aparatul B-Cure Laser, chiar in confortul casei tale? De ce cu B-Cure Laser si nu altfel? Pentru ca produsul nostru nu numai ca amelioreaza durerile, dar si trateaza sursele acestora, ceea ce poate contribui, uneori, la vindecare. De asemenea, dispozitivul stimuleaza mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara, favorizand circulatia sangelui si productia de lichid sinovial, esential pentru buna functionare a articulatiilor pentru a nu se ajunge la frecarea os pe os, iar atunci singura optiune avuta sa fie protezarea genunchiului.

B-Cure Laser incetineste degenerarea articulatiei genunchiului
Daca inca mai ai cartilaj, foloseste B-Cure Laser si te vei simti mult mai bine, deoarece vei incetini procesul degenerativ. Organismul uman este „inteligent” si stie sa initieze reactii de refacere atunci cand apare o problema. Cand este absorbita lumina laserului, toate reactiile de refacere, care oricum se desfasoara in organism fara ca noi sa fim constienti de ele, se intensifica. Ele absorb aceasta energie, B-Cure Laser emitand 250 mW micropulsuri, reprezentand o energie de 3,75 J/minut (pentru modelul Classic). Ca rezultat, se stimuleaza endorfinele (responsabile de scaderea intensitatii durerii), enzimele cu actiune antiinflamatoare (ce lupta impotriva inflamatiei) si multe alte procese la nivel celular. Totodata, B-Cure Laser este util pentru ameliorarea durerilor persoanelor care nu pot lua antiinflamatoare / analgezice si constituie o alternativa mult mai eficienta decat unguentele, acestea avand de cele mai multe ori un efect limitat si n-au proprietatea de a vindeca sursa afectiunii.

Protocolul de tratament B-Cure Laser pentru durerile de genunchi
Dispozitivul medical B-Cure Laser este simplu de folosit, iar eficienta lui depinde de protocolul de tratament (trebuie aplicat corect ca sa se obtina cele mai bune rezultate). Este necesar sa se acopere articulatia si sa se trateze in minimum 3 puncte: lateral stanga, lateral dreapta si in spatele genunchiului. Este foarte important sa se inconjoare toata articulatia si sa se stimuleze intregul tesut deteriorat. De asemenea, aparatul trebuie sa se aplice drept, perpendicular, direct pe piele si tesutul moale, fiindca atunci i se sporeste eficacitatea. Vizioneaza video de mai jos pentru exemplificarea protocolului de tratament:

Dintre beneficiile folosirii B-Cure Laser pentru tratamentul genunchilor durerosi pot fi mentionate:
eficacitate: studiul clinic realizat la Universitatea Sapienza (Roma, Italia) a evidentiat ca grupul care a utilizat B-Cure Laser a reusit sa reduca durerea la fel ca acela ce a folosit analgezicele;
siguranta (lipsa riscurilor si a efectelor secundare): terapia Soft Laser (LLLT) este printre cele mai sigure modalitati de a trata durerile articulatiei genunchiului, potrivit numeroasele cercetari stiintifice realizate in ultimele decenii, in timp ce medicamentele sunt caracterizate prin efecte adverse (greata, oboseala, constipatie, dependenta, chiar depresie);
independenta: usor de utilizat de oricine, oricand, acasa, la serviciu, in vacanta s.a.m.d., dispozitivul fiind mic (de dimensiunea unei telecomenzi) si functioneaza pe baza de acumulatori reincarcabili.

B-Cure Laser, cel mai eficient tratament pentru genunchii durerosi
B-Cure Laser este un produs destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Aparatul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime (pana la 4 cm), fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Produsul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Aparatul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Suferi de dureri de genunchi sau de gonartroza? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.