Ruxandra Radu (86 ani) sufera de reumatism poliarticular, artroza si spondiloza cervico-lombo-dorsala (toata coloana vertebrala). In luna ianuarie 2020 a cumparat un produs B-Cure Laser Classic, pe care-l foloseste ca principala metoda de tratament al durerilor. „Pentru mine, acest aparat a dat rezultate bune si nu-mi pare rau ca l-am achizitionat. Il recomand si altor persoane. Sunt foarte multumita de el”, a declarat pacienta noastra.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, artroza, artroză, tratament artroza, tratament artroză, reumatism, tratament reumatism, spondiloza, spondiloză, tratament spondiloză, coloana, coloana vertebrală, coloană, coloană vertebrală, tratament coloana, tratament coloana vertebrală, tratament coloană, tratament coloană vertebrală, ruxandra radu, radu ruxandra

Principala motivatie pe care a avut-o sa achizitioneze dispozitivul medical B-Cure Laser a constat in durerile puternice pe care le avea. „M-am bucurat ca pot face tratamentul acasa si ca nu trebuie sa ma deplasez pentru a-mi rezolva afectiunile, mai ales ca trebuie sa am grija de sotul meu, fiind bolnav de Alzheimer, si nu pot sa-l las singur”, a afirmat Ruxandra Radu. In afara de problemele la coloana vertebrala si de cele reumatice, interlocutoarea noastra avea dureri la picioare, talpi si palma. „Initial, cand produsul a ajuns in posesia mea, am facut un protocol de tratament timp de 10 zile, dimineata si seara, dar acum il aplic numai atunci cand durerile apar. Terapia are efect rapid, in doar cateva zile simti o imbunatatire a starii de sanatate. De exemplu, intr-o noapte m-a durut rau un picior; m-am trezit, am luat aparatul, l-am pus pe punctele dureroase, iar apoi am mers linistita la culcare”, a precizat clienta B-Cure Laser. Ea a adaugat ca, in prezent, datorita dispozitivului, nu mai foloseste deloc unguente. De asemenea, doamna Radu a utilizat produsul nostru si pentru terapia micozei unghiei, iar acum mai are foarte putin si se vindeca complet. Nu in ultimul rand, la nivelul piciorului avea de peste 20 de ani o galma mare, iar de cand a aplicat B-Cure Laser, dimenisiunea acesteia s-a micsorat considerabil.

Ce este B-Cure Laser?
B-Cure Laser este un aparat destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Aparatul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Produsul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.