Durerile temporo-mandibulare afecteaza, in principal, capacitatea de a mastica. Tulburarile la nivelul acestei articulatii, care uneste mandibula de craniu, pot crea disconfort sporit si apar ca urmare a unor traumatisme, a bruxismului (automatism masticator prin miscari bruste, repetate, in timpul somnului) sau a unor ocluzii dezechilibrate. Tratamentele pentru rezolvarea acestor probleme cuprind medicamente, consumul de alimente moi si chiar, in unele cazuri, fizioterapie. Foarte important de stiut faptul ca exista o metoda naturala, non-invaziva si mai eficienta pentru a-ti ameliora durerile temporo-mandibulare si a vindeca sursa lor, si anume: B-Cure Laser. Citeste in continuare despre un studiu, ce si-a propus sa demonsteze eficacitatea tehnologiei LLLT, de care beneficiaza si dispozitivul nostru medical.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, b cure laser dental, b-cure laser dental, durere mandibula, durere mandibulă, tratament durere mandibula, tratament durere mandibulă, terapie durere mandibula, terapie durere mandibulă, dentist, dentisti, dentiști, stomatolog, stomatologi, cabinet stomatolog, cabinet stomatologie
Foto: drkorwin.com

O echipa de cercetatori din Turcia, din care au facut parte Sedat Çetiner, Sevil A. Kahraman si Șule Yücetas, a selectat 39 de pacienti (cu varste cuprinse intre 16 si 62 de ani), care prezentau dureri la nivelul articulatiei temporo-mandibulare. Ei au fost impartiti in doua grupe: 24 de persoane s-au tratat cu laserul terapeutic, iar 15 – cu un produs placebo. Terapia a vizat 10 puncte si s-a intins pe o perioada de 2 saptamani (fara weekend). Rezultatele studiului au evidentiat diminuarea durerii si imbunatatirea capacitatii de masticare. De asemenea, cu cat aparatul LLLT a fost mai folosit, cu atat n-a mai fost necesar sa fie aplicat pe toate cele 10 puncte, ci pe mai putine. Nu in ultimul rand, mobilitatea mandibulei a sporit cu circa 21% in cazul subiectilor care au utilizat laserul terapeutic, in comparatie cu numai 7,6% pentru ceilalti. Per ansamblu, grupul de testare a inregistrat o micsoarare cu aproximativ 90% a durerilor articulatiei temporo-mandibulare, in timp ce echipa placebo – de numai 21%. N-au fost consemnate reactii adverse. Drept urmare, tehnologia LLLT, de care beneficiaza dispozitivul medical B-Cure Laser, reprezinta un tratament adecvat si alternativ eficient pentru durerile articulatiei temporo-mandibulare.

O alta cercetare, ce a evidentiat avantajele B-Cure Laser pentru tratamentul durerilor articulatiei temporo-mandibulare, a fost realizata in cadrul Universitatii Sapienza (Roma, Italia), asa cum am relatat aici.

Suferi de dureri de dinti? Trateaza-te cu B-Cure Laser
B-Cure Laser este un produs destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Aparatul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Produsul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Aparatul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.