Sub marca B-Cure Laser se comercializeaza, la nivel international, o serie de dispozitive medicale destinate opririi durerilor si vindecarii surselor acestora, prin stimularea mecanismelor naturale de refacere a organismului, prin intarirea comunicarii intercelulare si prin favorizarea circulatiei sangvine. Produsele, dezvoltate si brevetate in Israel, constituie o inovatie in domeniul tehnologiei Soft Laser (LLLT) si sunt destinate uzului casnic. Aparatele sunt certificate ISO, CE 0197 si recunoscute datorita eficientei in rezolvarea problemelor medicale ortopedice si musculare in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare.b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, b cure laser romania, b -cure laser romania, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, b cure laser classic, b-cure laser classic, b cure laser sport, b-cure laser sport, b cure laser pro, b-cure laser proDispozitivele B-Cure Laser pot fi utilizate zilnic, fara riscuri sau efecte adverse. Ele actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice si musculare in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Produsele sunt mult mai eficiente decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat.

In Romania, pacientii pot alege unul dintre cele 3 modele: Classic, Sport sau Pro. Care sunt diferentele dintre ele si pentru ce afectiuni medicale sunt potrivite?

Diferenta majora dintre aparatele B-Cure Laser Classic, Sport si Pro consta in puterea pe care dioda o emite, respectiv 3,75 J/minut (B-Cure Laser Classic), 4,5 J/minut (Sport) si 5J/minut (Pro). De ce este important de stiut aceasta informatie? Cu cat energia pe care o produce aparatul este mai mare, cu atat tratamentul se poate realiza intr-un timp mai scurt si poate trata mai eficient anumite afectiuni medicale.

Toate cele trei modele B-Cure Laser trateaza eficient durerile ortopedice (genunchi, sold, spate, umar, glezna, gat, dinti etc.), sindromul de tunel carpian, fibromialgia, leziunile musculare, de ligamente, de cartilaje, de tendoane, diverse probleme la nivelul pielii (acnee, herpes, cicatrici, arsuri s.a.m.d.), precum si vindecarea ranilor si arsurilor.

Totusi, aparatul B-Cure Laser Sport, fiind cu 20% mai puternic decat cel Classic, a fost special conceput pentru ameliorarea mai rapida a unor dureri mai puternice, de obicei avute de persoane cu o viata foarte activa sau de sportivii de performanta.

B-Cure Laser Pro este o versiune mai puternica a modelului B-Cure Laser Classic (+33%) si este ideal pentru a fi utilizat de medici in clinici, dar si de pacienti acasa, mai ales de cei care intampina dificultati in tratamentul unor rani, precum cele diabetice, cele obtinute ca urmare a unor interventii chirurgicale si a escarelor.

Indiferent de durerile pe care le ai, suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru tine.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.