Am selectat 10 intrebari incomode pe care clientii B-Cure Laser ni le adreseaza inainte de a cumpara dispozitivele medicale destinate tratamentului durerii acasa. Orice nelamurire ai in ceea ce priveste produsele noastre, suna la 021/9092, iar specialistii B-Cure Laser Romania iti vor oferi toate informatiile necesare pentru a afla ce presupune terapia LLLT si de ce reprezinta cea mai buna modalitate de tratament pentru afectiunile tale ortopedice si musculare.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, b cure laser romania, b -cure laser romania, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate

1. Cat timp dureaza pana observ o imbunatatire a starii de sanatate?
Rezultatele pozitive apar dupa o perioada cuprinsa intre 3 zile si 3 saptamani, in functie de gravitatea problemei. Desi in majoritatea cazurilor raspunsul la tratament are loc in primele zile (uneori chiar dupa prima sau a doua sedinta), exista situatii in care trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare. Consulta un specialist B-Cure Laser pentru a stabili cel mai potrivit protocol de tratament pentru tine.

2. De ce medicul nu-mi recomanda B-Cure Laser?
Majoritatea specialistilor cunosc beneficiile aparatelor B-Cure Laser si le recomanda sau le includ in practica medicala, deoarece acestea incorporeaza o tehnologie sigura, naturala, folosita de peste 50 de ani. Exista totusi anumiti doctori care nu tin pasul cu evolutia aparaturii medicale si tocmai de aceea prefera sa-si trateze pacientii prin metode traditionale: medicamente, fizioterapie si interventii chirurgicale. Prin urmare, ei nu gasesc niciun motiv pentru a „externaliza” tratamentul catre pacienti, mai ales ca aparatele B-Cure Laser au fost realizate in principal pentru a fi utilizate de oricine acasa.

3. Eficacitatea B-Cure Laser a fost demonstrata clinic?
Peste 2.000 de publicatii si mai mult de 100 de studii clinice au demonstrat efectele benefice ale tehnologiei LLLT in tratamentul durerii, in special in cazul afectiunilor ortopedice, inflamatiilor, accidentarilor sportive si ranilor. Referitor la dispozitivele medicale B-Cure Laser, eficacitatea a fost dovedita in 5 studii clinice, iar alte 5 se afla in desfasurare. Spre exemplu, o cercetare stiintifica realizata la Universitatea Sapienza (Roma, Italia) a inclus 90 de pacienti, iar rezultatele au evidentiat faptul ca produsele B-Cure Laser sunt la fel de eficiente in tratamentul durerilor precum medicamentele.

4. Tratamentul B-Cure Laser este sigur de folosit acasa?
Da. Terapia B-Cure Laser este naturala, non-invaziva si nu are efecte secundare. Aparatele pot fi folosite de oricine, indiferent de varsta. Tratamentul B-Cure Laser poate fi aplicat indiferent daca iei pastile pentru diverse boli (afectiuni cardiace, tensiune) ori daca ai proteze la diverse articulatii sau pacemaker. Uneori, in timpul terapiei B-Cure Laser, poti simti o „rascolire” a durerii; aceasta este normala in procesul de imbunatatire a starii de sanatate si va disparea in cateva zile. Iti recomandam sa incepi tratamentul progresiv: in prima zi, un minut si jumatate este suficient pentru fiecare punct dureros, ulterior poti adauga zilnic cate un minut pana ajungi la un total de 6-8 minute per aplicare, de doua ori in fiecare zi.

5. B-Cure Laser este periculos? Radiaza?
Nu. Dispozitivele medicale B-Cure Laser incorporeaza tehnologia laserului terapeutic de intensitate joasa. Nu incalzeste si nici nu raceste zona pe care se aplica tratamentul. Terapia B-Cure Laser este naturala, non-invaziva si este sigura de folosit de oricine, la orice varstra. De asemenea, n-ai nevoie de ochelari si manusi de protectie in timpul tratamentului.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, b cure laser romania, b -cure laser romania, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate

6. Care este garantia calitatii B-Cure Laser?
Produsele B-Cure Laser sunt certificate ca dispozitive medicale de tip clasa 2. De asemenea, detin certificari ISO si CE 0197, sunt aprobate de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (din Israel). Totodata, tehnologia LLLT este aprobata de FDA (Administratia pentru Alimente si Droguri din SUA). In prezent, aparatele B-Cure Laser sunt comercializate in peste 20 de tari, precum: Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia.

7. Care este durata de viata a aparatelor B-Cure Laser si ce se intampla daca se strica?
Dispozitivele medicale B-Cure Laser sunt proiectate sa functioneze multi ani. Singura grija pe care trebuie s-o ai, in afara de a incarca acumulatorii, este de a-i inlocui dupa circa 12-18 luni de functionare (sunt de tip AAA si-i gasesti in comert). Dioda, cea mai importanta piesa a aparatului, are o durata de viata de aproximativ 10 ani. Garantia pe care compania o ofera produselor B-Cure Laser este de 2 ani.

8. De ce sa incep tratamentul cu un minut si jumatate cand as putea cu mai mult?
In cazul in care inflamatia este puternica, exista posibilitatea de intensificare a durerii daca incepi tratamentul cu mult din prima. Daca dupa prima sedinta de un minut si jumatate nu simti o sporire a intensitatii durerii, ulterior poti urma protocolul de tratament de 6 minute per aplicare, de 2 ori pe zi. In cazul in care la acest timp apare durerea, micsoreaza timpul de aplicare, iar pe viitor il cresti cu cate un minut pe sedinta pana la maximum 6-8 minute.

9. Trebuie sa tin apasat incontinuu butonul lateral pe toata durata tratamentului?
Nu este nevoie sa tii apasat niciun buton in timpul tratamentului. Pentru ca unda laser sa fie activata continuu, intai apesi butonul lateral, iar in timp ce-l tii apasat, apesi si butonul rotund din centru, iar apoi ridici degetele de pe ambele butoane. Acum aparatul functioneaza pe modul automat, iar tot ce trebuie tu sa faci din acest moment este sa-l pui pe punctul dureros pe care vrei sa-l tratezi.

10. Pot face terapie B-Cure Laser in acelasi timp cu alte tratamente?
Da. Dispozitivele medicale B-Cure Laser ofera un tratament natural, non-invaziv si fara efecte secundare, ce nu interfereaza cu alte metode pe care le utilizezi, cum ar fi: medicamentele, unguentele, fizioterapia s.a.m.d.

Indiferent de durerile pe care le ai, suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru tine.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.