Problemele la umeri pot aparea nu doar din cauza articulatiei, ci si ca urmare a leziunilor la nivelul muschilor si tendoanelor, ce asigura mobilitatea in toate directiile. Atunci apar dureri, in special in momentele cand faci miscari, iar – ignorate – se pot agrava odata cu trecerea timpului. De obicei, tratamentul consta in principal din fizioterapie, iar in cazuri extreme, interventie chirurgicala. Totusi, exista cateva exemple, care au demonstrat eficacitatea terapiei LLLT (implicit a dispozitivului medical B-Cure Laser) in rezolvarea afectiunilor umerilor (repararea tesuturilor deteriorate pentru a stimula procesul de vindecare). In cele ce urmeaza, voi prezenta cateva cazuri de succes.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere umar, durere umăr, dureri umeri, tratament durere umar, tratament durere umăr, tratament dureri umeri

Datorita B-Cure Laser, un pacient a amanat operatia la umar
In cabinetul dr. Ami Eyal, din orasul Herzliya (Israel), a intrat un pacient in varsta de 65 de ani, care a manifestat dureri in partea frontala a umarului, fiind diagnosticat ulterior cu ruptura a tendonului muschiului supraspinos. Astfel, pentru tratarea afectiunii, o data pe saptamana, s-a recurs la chiropractica (modalitate prin intermediul careia se are in vedere restabilirea pozitiei si a mobilitatii articulatiei). Zonele tratate au fost spatele (partea superioara), gatul, omoplatii si umerii. Dupa a treia saptamana, a fost adaugata terapia B-Cure Laser, optandu-se pentru tratamentul acasa a partilor laterale si frontale ale umerilor (de doua ori pe saptamana, 6 minute per sesiune). Dupa numai 7 zile, pacientul a raportat o imbunatatire a mobilitatii umerilor si o reducere semnificativa a durerilor. De asemenea, chiar si noaptea durerile s-au diminuat, putandu-si continua linistit somnul. Drept urmare, el a amanat decizia de a avea o interventie chirurgicala in vederea remedierii problemei medicale de care suferea.

Durerile de umar s-au ameliorat dupa doar 3 sedinte
Un alt pacient, din Vancouver (Canada), s-a prezentat la o clinica specializata cu aceleasi probleme ale umarului precum cele mentionate anterior (ruptura de peste 1 cm a tendonului). El deja se afla in cel de-al doilea an de dureri, neglijandu-le pana in momentul in care situatia s-a inrautatit dramatic. Astfel, s-a deplasat la cabinet, deoarece auzise de eficacitatea tehnologiei LLLT si a zis sa incerce, avand in vedere ca fizioterapia nu i-a oferit rezultatele dorite. Drept urmare, i s-au recomandat 5 sedinte laser timp de 2 saptamani. Dupa al treilea tratament, pacientul a observat o micsorare a intensitatii leziunii umarului, fiind capabil sa-l miste in directii in care inainte nu putea fara a simti dureri puternice. Incurajat de aceste prime rezultate, el a decis continuarea sedintelor pentru o perioada mai lunga, in sensul de aplicare de doua ori pe saptamana a terapiei LLLT, pana in punctul in care s-a recurs numai la administrarea unui tratament de mentenanta a starii fizice bune dobandite.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere umar, durere umăr, dureri umeri, tratament durere umar, tratament durere umăr, tratament dureri umeri

B-Cure Laser, mai eficient decat fizioterapia
Asa cum se poate observa din cele doua situatii detaliate mai sus, aparatul B-Cure Laser iti ofera posibilitatea de a trata dureri ale umerilor pe care, uneori, fizioterapia si/sau kinetoterapia nu reuseste sa aiba rezultate multumitoare. Daca nu ai la tine acasa un asemenea dispozitiv medical, atunci e cazul sa-ti achizitionezi unul, avand drept exemplu cazurile pacientilor din Israel si Canada. Primul deja cumparase produsul, iar daca te intrebi cum te-ai putea trata singur/a, nu-ti face griji, deoarece in echipa B-Cure Laser exista un specialist ce-ti va oferi consultanta telefonica in asa fel incat sa obtii cele mai bune rezultate cu protocolul de tratament specific. Iar daca te afli in situatia celui de-al doilea pacient, nu este mai bine oare sa gandesti pe termen lung si sa-ti achizitionezi un aparat B-Cure Laser, astfel incat sa faci economii ulterioare, neplatind tratamentele administrate la clinicile specializate? In plus, eficacitatea dispozitivului sporeste atunci cand il integrezi cat mai aproape de momentul aparitiei durerii, ceea ce poate contribui la rezolvarea acesteia inainte de a te deplasa la doctor.

Eficienta in tratamentul durerilor cu B-Cure Laser
B-Cure Laser este un aparat destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Aparatul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Produsul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.