Durerile de gat sunt deja comune in societatea zilelor noastre, in special din cauza sedentarismului. Rolul principal al gatului este, prin intermediul muschilor flexibili de care beneficiaza, sa sprijine capul (a carui greutate este, la un adult, in medie, de 8 kg). Drept urmare, atunci cand muschii sunt suprasolicitati ca urmare a pozitiei incorecte a capului ori cand articulatiile slabesc odata cu inaintarea in varsta (osteoartrita), apar durerile de gat. Adeseori, acestea creeaza o stare puternica de disconfort, ce presupune tensiune musculara, spasme, imposibilitate de miscare, dureri de cap s.a.m.d. Daca te confrunti cu vreunul din simptomele mentionate anterior, atunci acest articol iti va fi de folos, deoarece vei afla despre o modalitate natuala, non-invaziva si sigura (fara efecte secundare), care te va ajuta sa scapi de durerile de gat chiar in confortul casei tale, fara a te deplasa la medici sau a te trata cu pastile si unguente.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere gat, durere gât, durere de gat, durere de gât, tratament durere gat, tratament durere gât

Ce presupune tratamentul natural B-Cure Laser?
B-Cure Laser este un aparat destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Aparatul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Produsul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

B-Cure Laser amelioreaza considerabil durerile cronice de gat
O echipa de cercetatori de la Universitatea din Sydney (Australia) si-a propus sa demonstreze eficacitatea laserului terapeutic, de intensitate joasa (LLLT), de care beneficiaza aparatul B-Cure Laser, in ceea ce priveste tratamentul durerilor de gat. Motivul? Specialistii au observat ca, desi durerile de gat reprezinta o afectiune comuna, tratamentul lor este totodata destul de costisitor, din cauza limitarii optiunilor disponibile. Iar atunci atentia lor s-a directionat catre tehnologia incorporata si in produsul nostru medical. Astfel, au fost identificate 16 studii, ce au inclus un numar total de 820 de pacienti. Interpretand datele consemnate in acestea, cercetatorii coordonati de Roberta Chow (Australia) au observat ca, in cadrul a 5 dintre ele, pacientii cu dureri cronice de gat au consemnat o imbunatatire considerabila a starii de sanatate, in timp ce in alte 11 a fost evidentiata o diminuare a durerii. De asemenea, 7 studii au urmarit efectele terapiei LLLT pe o perioada curpinsa intre 7 zile si 22 de saptamani dupa finalizarea cercetarilor si au intarit ideea binecunoscuta ca beneficiile laserului terapeutic in ceea ce priveste ameliorarea durerilor de gat persista cel putin pe termen mediu.

Suferi de dureri de gat? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.