Lilian Preda (71 de ani) are, de mult timp, dureri foarte mari, in special musculare si la maini. Problemele au inceput in 2015; de atunci si pana la momentul cumpararii dispozitivului medical B-Cure Laser a incercat diverse tratamente recomandate de catre doctori, a folosit din plin unguentele (unele chiar facandu-i mai mult rau decat bine) si, bineinteles, numeroase medicamente, pe care le schimba din 3 in 3 luni, conform indicatiilor specialistilor. „Nimic din toate acestea nu m-au ajutat, decat pe perioade foarte scurte de timp, maximum o luna. Dar am vazut o reclama pe YouTube, am cautat ulterior pe Google, am citit informatiile disponibile online, mi-am lasat datele in formularul de contact, iar a doua zi am fost sunat, am comandat, in 2 zile aparatul mi-a ajuns acasa si am trecut direct la treaba, ghidat de sfaturile kinetoterapeutului B-Cure Laser”, a declarat interlocutorul nostru.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, lilian preda, preda lilian, dureri muschi, tratament dureri muschi, dureri musculare, tratament dureri musculare, dureri maini, tratament dureri maini, dureri articulatii, tratament dureri articulatii

B-Cure Laser, produs performant pentru tratamentul durerilor
Principalul criteriu care i-a dat incredere ca B-Cure Laser reprezinta cu adevarat un dispozitiv laser performant a fost pretul. „Era ceva firesc! Adica un laser, oricat de minuscul ar fi, nu poate fi doar 150 de lei, spre exemplu. Calitatea costa; restul – doar povesti”, a afirmat Lilian Preda. La maini au aparut primele probleme. Initial, durerile au fost la doua degete, apoi la articulatia palmei, dupa care si la celelalte degete pana in punctul in care n-am mai putut sa-mi folosesc deloc mana. De asemenea, daca doream sa duc o cana la gura, trebuia s-o iau cu ambele maini, nu reuseam s-o ridic numai cu una singura. Insa de cand am integrat B-Cure Laser in protocolul meu de tratament, mi-am imbunatatit considerabil calitatea mainii”, a precizat interlocutorul nostru.

Ma deplasez fara oprire pana la magazin
O alta afectiune a lui Lilian Preda consta in incapacitatea de a se deplasa din cauza problemelor musculare. „Daca faceam 10 pasi, pur si simplu muschii mi se blocau; simteam «cutite». Drumul pana la magazinul care se afla doar la cateva sute de metri de domiciliu il parcurgeam in zeci de minute, fiind obligat sa iau pauze dese. Acum ma deplasez incet, dar fara a fi nevoit sa ma opresc”, a spus barbatul in varsta de 71 de ani. Totodata, interlocutorul nostru face dializa, insa reuseste sa se organizeze astfel incat sa urmeze intreaga procedura de tratare a durerilor, avand numeroase puncte pe care trebuie sa aplice laserul terapeutic. „Schimbarile in bine au aparut rapid in cazul musculaturii, iar in ceea ce priveste mainile si articulatiile, cu perseverenta lucrurile s-au imbunatatit treptat. La un moment dat, la un deget am avut niste umflaturi rosii, care s-au retras datorita aparatului. Eu sunt foarte multumit! Timp de 4 ani am trait intr-un chin continuu, dar acum reusesc sa-mi tin durerile sub control prin intermediul tehnologiei B-Cure Laser. Recomand acest dispozitiv medical pentru ca mie mi-a facut foarte mult bine”, a concluzionat Lilian Preda.

Suferi de dureri de muschi, articulatii, maini si degete sau intampini dificultati in a te deplasa? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va
contacta cu detalii despre problema Dvs.


Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.