Daca suferi de durere de genunchi, spate, sold, umar, articulatii si musculare si ai ajuns la concluzia ca nu mai poti ignora studiile clinice si reclamele B-Cure Laser, cel mai probabil ne-ai lasat datele de contact intr-un formular precum cel de la finalul acestui articol, ai fost ulterior contactat de un specialist al nostru, ai comandat un produs si l-ai primit acasa. Acum incepe aventura ta in ceea ce priveste tratamentul durerilor de care suferi. Afla in cele ce urmeaza cat de usor este sa folosesti dispozitivul medical B-Cure Laser – manualul de instructiuni explicat video.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, vlog, vlog durere, vlog b cure laser, vlog b-cure laser, vlog durere b cure laser, vlog durere b-cure laser, manual b cure laser, manual b-cure laser, instructiuni b cure laser, instructiuni b-cure laser, manual instructiuni b cure laser, manual instructiuni b-cure laser

Deschiderea coletului
Din momentul in care curierul ti-a livrat acasa produsul, trebuie sa deschizi pachetul si sa te asiguri ca totul este in regula, iar apoi sa te pui pe treaba, sa incepi tratamentul. In interiorul cutiei vei gasi borseta aparatului (utila cand vrei sa-l iei cu tine si sa-l tii in siguranta), dispozitivul in sine (are dimensiunea unei telecomenzi, cantarind 175 de grame), 3 acumulatori, un incarcator si manualul de instructiuni (citeste-l cu atentie inainte de a folosi aparatul, deoarece vei afla toate informatiile necesare). De asemenea, vei gasi un accesoriu foarte util, adaugat recent in dotarea B-Cure Laser, conceput pentru a fi respectate ultimele reglementari de conformitate ale UE si destinat unei mai bune igiene in timpul terapiei, in special in tratamentului ranilor.

Punerea bateriilor in aparat
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa pui bateriile in aparat. ATENTIE! Este foarte important ca ele sa fie pozitionate corect. Deschide in spate si ai mare grija sa asezi corect plusul si minusul; acumulatorul din mijloc va trebui apasat mai cu putere ca sa fie fixat pe pozitie, altfel nu se va face contact, iar dispozitivul nu va functiona.
Bateriile se pot pierde. Corect? Nu-ti face griji! Desi te incurajez sa le pastrezi pe cele originale, in cazul in care le pierzi sau se depaseste durata lor de viata, poti achizitiona din comert orice alt tip de acumulatori pretabili cu B-Cure Laser.

Pornirea laserului terapeutic
Acum este momentul sa pornesti raza laser. Tipul acesta de laser are o lungime de unda de 808 nM si nu este vizibil ochiului, fiind din spectrul infrarosu. Ca sa fii constient ca functioneaza, i s-a dat o culoare verde, fiind cunoscute efectele benefice ale acesteia in stimularea metabolismului celular.
Pentru a porni aparatul, apesi butonul central (rotund), selectezi timpul de tratament din butoanele plus-minus, tii apasat butonul lateral (in momentul acesta raza laser este pornita), iar pentru a bloca pe modul automat (ca terapia sa fie facuta mai usor), tii apasat si butonul rotund din centru. Iti recomand sa folosesti ambele maini pentru a porni dispozitivul; iti va fi mult mai usor.

Daca, spre exemplu, ai dureri cronice la genunchi de mult timp, recomand sa incepi cu un timp de 2 minute si asezi aparatul in 3 puncte: lateral stanga, lateral dreapta si in spatele articulatiei, direct pe piele, fara a-l misca. Pentru a vedea cum se face corect protocolul de tratament in cazul durerilor de genunchi, click aici.

Incarcarea acumulatorilor
Incarcarea produsului B-Cure Laser se face la fel de simplu ca in cazul unui telefon mobil. Introdu mufa in aparat, iar incarcatorul in priza. ATENTIE! Dispozitivul nu poate fi utilizat in timpul incarcarii. O incarcare completa dureaza 5 ore, bateriile descarcandu-se complet dupa aproximativ 7 ore de tratament. Daca faci terapie zilnica si ai mai multe puncte dureroase, vei putea folosi produsul in medie timp de o saptamana la un ciclu de incarcare.

Nu uita ca achizitionarea aparatului este primul pas pentru o viata fara durere. Odata primit este foarte important ca tu sa-l aplici cat mai eficient ca sa ai rezultatele cele mai bune.

Ce este B-Cure Laser?
B-Cure Laser este un dispozitiv destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul B-Cure Laser Classic, de culoare aurie, are o putere de 3,75 J/minut, o suprafata de tratament de 4,5 cm2, este destinat uzului casnic si profesional, numerosi doctori integrandu-l in propriile cabinete medicale. Este un laser de clasa 1, cu o putere maxima de 250 mW micropulsuri si 808 nM lungime de unda, adica are capacitatea de a ajunge in profunzimea tesuturilor, acolo unde alte substante nu pot actiona. Aparatul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. Dispozitivul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Aparatul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.