In cabinetul dr. Yossy Ruven (Israel) au fost realizate, in anul 2014, 3 studii de caz in ceea ce priveste tratamentul durerilor de spate la nivel lombar. Citeste in continuare pentru a afla cum dispozitivul medical B-Cure Laser a ajutat un sportiv in varsta de 60 de ani, o femeie de 64 de ani si un tanar soldat (19 ani) in ameliorarea durerilor de spate pe care le aveau.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere de coloana, durere de coloană, durere coloana, durere coloană, durere de spate, durere spate, durete spate lombar, tratament durere spate, tratament durere spate lombar
Foto: iStock

B-Cure Laser trateaza cu succes durerile lombare
Un biciclist, in varsta de 60 de ani, care parcurge zilnic o distanta de 40 km, s-a prezentat in cabinetul dr. Yossy Ruven cu dureri lombare (vertebrele L4-L5). De asemenea, el suferea de sciatica, de postura asimetrica si manifesta durere la articulatia soldului. Drept urmare, pacientul a beneficiat de 12 tratamente osteopatice si de acupunctura combinata cu aplicarea aparatului B-Cure Laser. Dupa primele 6 sedinte, nu s-a observat nicio schimbare majora a starii de sanatate, ceea ce a dus la cresterea numarului de sedinte cu B-Cure Laser (tratament de doua ori pe zi, cu o durata de cate 8 minute pe urmatoarele puncte: articulatia soldului si zona lombara). Ca urmare a acestei intensificari a terapiei, durerea s-a diminuat treptat pana in momentul in care a devenit neglijabila si n-a mai limitat posibilitatea de a face miscare. Astfel, pacientul de 60 de ani si-a putut relua activitatile fizice in mod normal.

O femeie de 64 ani scapa de durerile coloanei vertebrale
Aceeasi problema medicala a avut-o si o femeie de 64 ani, numai ca durerile se manifestau in principal atunci cand se ridica dintr-o pozitie asezata, manifestand o sensibilitate si o durere sporite preponderent in zona inghinala. Diagnosticul a fost de artrita femurala si probleme ale coloanei vertebrale (L3-L4 si S1-L5). Initial, tratamentul a presupus ultrasunete si electrozi (o data pe saptamana), insa fara a se constata o imbunatatire a starii de sanatate. Avand in vedere situatia, ulterior, timp de 3 saptamani, s-a recurs la terapie osteopatica si acupunctura; nici de aceasta data ameliorarile durerilor n-au fost multumitoare. Asadar, dr. Yossy Ruven a decis adaugarea tratamentului B-Cure Laser, ceea ce s-a dovedit a fi o decizie foarte buna, deoarece durerile au disparut intr-o perioada scurta de timp.

Doar 8 minute/zi cu B-Cure Laser pentru tratamentul durerilor de spate
Un tanar soldat, in varsta de 19 ani, s-a prezentat la cabinetul dr. Yossy Ruven, avand diagnostic de inflamatie a muschilor coloanei vertebrale, din cauza ridicarii de greutati. El deja se confrunta cu aceste dureri de mai bine de o luna, manifestandu-se in special atunci cand statea in picioare sau in sezut, cand se ridica in picioare ori cand se deplasa. Drept urmare, pacientul a urmat tratament osteopatic (timp de 3 saptamani), fiind inclusa totodata si terapia B-Cure Laser (de 2 ori pe zi, pe o durata de 2 saptamani). Pana la sedinta a sasea, durerile s-au diminuat constant, ceea ce a dus la oprirea procedurilor osteopatice si continuarea numai cu aparatul B-Cure Laser, acasa, de doua ori zilnic, timp de 8 minute per punctul de tratament. La finalul perioadei, durerile cu care initial s-a prezentat la clinica pur si simplu au disparut.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere de coloana, durere de coloană, durere coloana, durere coloană, durere de spate, durere spate, durete spate lombar, tratament durere spate, tratament durere spate lombar

Cum functioneaza B-Cure Laser pentru durerile de spate?
La contactul direct cu pielea (fix pe sursa durerii, deoarece tratamentul trebuie sa se aplice exact pe locul afectat), laserul patrunde 4 cm in profunzimea tesutului, acolo unde nu pot ajunge foarte multe metode si, sub nicio forma, natural si non-invaziv. Odata patruns la sursa (la tesutul deteriorat), energia de pana la 250 mW micropulsuri (3,75 J/minut, pentru modelul Classic) este absorbita si sunt favorizate procesele de vindecare. Organismul nostru, atunci cand exista o problema, stie sa initieze reactii de refacere. Energia pe care reuseste s-o produca din alimentatie sau de la lumina (soare) este limitata; dispozitivul nu face decat sa creasca energia in mod exponential. Astfel, tratam durerea / inflamatia, stimulam circulatia sangvina si celelalte procese de recuperare. Toate aceste procese naturale, pe care organismul oricum le realizeaza fara ca noi sa fim constienti de ele, contribuie la diminuarea inflamatiei, putandu-se asadar evita pe cat posibil o interventie chirurgicala in cazul durerilor de spate.

B-Cure Laser, terapeutul din casa ta pentru durerile lombare
B-Cure Laser este un aparat destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Aparatul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Produsul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Suferi de dureri de spate? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.