Suferi de dureri de spate? Ai avut o operatie la coloana vertebrala si iti este dificil sa te recuperezi? Incearca dispozitivul medical B-Cure Laser, fizioterapeutul din casa ta. Peste 170.000 de pacienti au incercat aparatul destinat tratamentului durerii si vindecarii sursei acesteia, cu rezultate spectaculoase. In cele ce urmeaza, va prezint cazurile a doua persoane, una in varsta de 55 de ani, iar cealalta – de 73 de ani, care si-au tratat durerile de spate cu B-Cure Laser si, datorita produsului, si-au imbunatatit starea de sanatate in proportie de 80%-90%, revenind rapid la rutina zilnica si la activitatile obisnuite si bucurandu-se, astfel, de libertatea miscarii.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere de coloana, durere de coloană, durere coloana, durere coloană, durere de spate, durere spate, durete spate lombar, tratament durere spate, tratament durere spate lombar
Foto: hendrickwellnesscenter.com

Un pacient de 55 ani isi rezolva 90% durerile de spate datorita B-Cure Laser
Un pacient in varsta de 55 de ani a intrat, in luna noiembrie 2014, in cabinetul dr. Jacob Hans (Israel), prezentand dureri la nivelul spatelui (zona lombara). In urma cu 6 luni, el suferise o operatie la coloana vertebrala (L4-L5), iar in prezent activitatea lui profesionala presupunea munca de birou, fiind asezat pe scaun o perioada cuprinsa intre 6 si 8 ore in fiecare zi. Dupa interventia chirurgicala, durerile pe care le simtea s-au ameliorat considerabil, dar au revenit ulterior in asa fel incat timp de 3 zile abia daca s-a putut ridica din pat. In prima faza el a luat antiinflamatoare, insa efectul lor a fost destul de limitat, ceea ce l-a facut sa ia decizia de a incerca fizioterapie (12 sedinte), care a dus la o imbunatatire de 70% a starii lui fizice. Drept urmare, incepand din februarie 2015, pacientului i s-a recomandat, pentru o perioada de 8 zile, sa continue tratamentul pentru durerile de spate acasa, prin intermediul dispozitivului medical B-Cure Laser. Astfel, el a folosit aparatul zilnic, de 3 ori, in 3 puncte in zona lombara, precum si intr-un punct pe muschiul fesier, pentru a rezolva si sciatica venita odata cu durerile la coloana vertebrala. In prima zi, laserul a fost aplicat timp de un minut si jumatate, iar in etapa urmatoare s-a crescut cu cate 1 minut pana s-a ajuns la cate 8 minute pe fiecare punct de tratament. Rezultatele au inceput sa apara dupa cea de-a treia zi, iar la final, pacientul a declarat ca starea lui de sanatate s-a imbunatatit cu 90%, ceea ce a facut ca acesta sa se poata intoarce la activitatile obisnuite, simtind doar un mic disconfort fizic, in special atunci cand rotea trunchiul inspre dreapta. Aceste concluzii l-au determinat pe dr. Jacob Hans sa recomande tuturor persoanelor ce au fost operate la coloana vertebrala sa includa, in perioada de recuperare si ulterior, in tratamentul durerilor ce vor aparea la nivelul spatelui, terapia B-Cure Laser, deoarece este naturala, non-invaziva si sigura, fara efecte secundare.

B-Cure Laser te scapa rapid de durerile de spate. Cum? Cazul unui pacient de 73 ani
In cabinetul aceluiasi dr. Jacob Hans a intrat un pacient de 73 de ani. Barbatul era diabetic si, de mai bine de o saptamana, avea dureri la spate (zona lombara) din cauza ridicarii unor bagaje grele. Durerea „a coborat” pe fesa dreapta si in partea laterala a piciorului drept. De asemenea, el a mentionat ca are si o durere mai veche, din anul 2012, la umarul stang, dobandita ca urmare a ridicarii unor cutii grele si care nu a fost tratata corespunzator la momentul aparitiei. Initial, i s-a recomandat fizioterapie, insa durerile au revenit numai dupa cateva zile. Asadar, s-a trecut la aplicarea tratamentului B-Cure Laser, la domiciliul pacientului. In prima zi, el a utilizat aparatul de doua ori, atat in zona lombara a spatelui, cat si pe muschiul fesier drept si umarul stang, durata aplicarii fiind de cate 6 minute pe fiecare punct de tratament. Incepand din a doua zi, timpul a crescut la cate 8 minute, continuand in felul acesta si in urmatoarele 7 zile. Din momentul in care a inceput sa foloseasca dispozitivul medical B-Cure Laser, pacientul a observat o imbunatatire imediata a starii de sanatate, iar la finalul perioadei de tratament el a apreciat ca aceasta s-a imbunatatit in proportie de 80%. Rezultatele cele mai spectaculoase au fost in cazul durerilor de spate, deoarece s-a aplicat terapia B-Cure Laser cat mai aproape de momentul aparitiei, ceea ce nu s-a intamplat in cazul celor de umar (s-a simtit o ameliorare, dar mai lenta).

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere de coloana, durere de coloană, durere coloana, durere coloană, durere de spate, durere spate, durete spate lombar, tratament durere spate, tratament durere spate lombar

De ce este B-Cure Laser eficient pentru durerile de spate?
La contactul direct cu pielea (fix pe sursa durerii, fiindca tratamentul trebuie sa se aplice exact pe locul afectat), laserul patrunde 4 cm in profunzimea tesutului, acolo unde nu pot ajunge foarte multe metode si, sub nicio forma, natural si non-invaziv. Odata patruns la sursa (la tesutul deteriorat), energia de pana la 250 mW micropulsuri (3,75 J/minut, pentru modelul Classic) este absorbita si sunt favorizate procesele de vindecare. Organismul nostru, atunci cand exista o problema, stie sa initieze reactii de refacere. Energia pe care reuseste s-o produca din alimentatie sau de la lumina (soare) este limitata; dispozitivul nu face decat sa creasca energia in mod exponential. Astfel, tratam durerea / inflamatia, stimulam circulatia sangvina si celelalte procese de recuperare. Toate aceste procese naturale, pe care organismul oricum le realizeaza fara ca noi sa fim constienti de ele, contribuie la diminuarea inflamatiei, putandu-se asadar evita pe cat posibil o interventie chirurgicala in cazul durerilor de spate.

B-Cure Laser vine din Israel, o tara dezvoltata in tehnologia medicala
B-Cure Laser este un aparat destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Aparatul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Produsul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Suferi de dureri de spate? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.