Fasciita plantara constituie, in general, o consecinta a durerii de calcaie. Cu o incidenta estimata la 10%, aceasta problema medicala apare frecvent la persoanele cu varste cuprinse intre 40 si 60 de ani, in special la femei, sportivi, cadre militare si oameni supraponderali. Durerea in ceea ce priveste fasciita plantara se simte puternic dimineata, pe parcursul zilei se observa o oarecare ameliorare, dar – odata cu desfasurarea in picioare a unor activitati prelungite – disconfortul devine tot mai prezent.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, fasciita plantara, fasciită plantară, tratament fasciita plantara, tratament fasciită plantară, durere calcaie, durere călcâie, tratament durere calcaie, tratament durere călcâie

In zilele noastre, principalele modalitati de diminuare a durerilor provocate de fasciita plantara sunt: medicamentele, exercitiile de stretching / fizice, aplicarea de orteze la picioare, injectiile etc. Totusi, in ultimii ani, specialistii din domeniu au inceput sa acorde o atentie sporita laserului terapeutic de intensitate joasa (LLLT), de care beneficiaza dispozitivul medical B-Cure Laser, datorita abilitatii lui de a trata durerea in mod natural, non-invaziv si fara efecte secundare. Astfel, o echipa de cercetatori din China au analizat 132 de studii de specialitate despre eficacitatea tehnologiei LLLT asupra tratamentului fasciitei plantare, insa numai 6 au fost considerate cu adevarat reprezentative (4 publicate in limba engleza si 2 – in chineza). Concluziile au fost ca laserul terapeutic poate ameliora seminificativ durerile asociate cu fasciita plantara chiar si pe o perioada de 3 luni dupa finalizarea tratamentului. Reusita consta in gasirea exacta a punctelor dureroase si in perseverenta aplicarii protocolului, tocmai de aceea echipa B-Cure Laser include specialisti care te vor indruma cu exactitate pentru a avea cele mai bune rezultate intr-un timp cat mai scurt.

Protocolul de tratament pentru fasciita plantara este relativ simplu! B-Cure Laser se pune acolo unde doare, in contact direct cu pielea si perpendicular, pe o durata cuprinsa intre 6 si 8 minute. Pentru eficienta sporita, iti sugeram sa aplici aparatul si in zona calcaiului, dupa cum am explicat aici. De asemenea, recomandam sa incepi gradual pentru ca, daca exista o inflamatie severa, in profunzime, posibil sa se intensifice durerile ca urmare a actiunii antiinflamatoare. Nu trebuie sa te sperie acest lucru, deoarece constituie o reactie normala a organismului aflat in curs de vindecare.

B-Cure Laser, tratament eficient pentru fasciita plantara
B-Cure Laser este un aparat destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Aparatul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Produsul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Suferi de dureri de calcaie sau cauzate de fasciita plantara? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.