Durerile de umeri reprezinta afectiuni medicale comune cu care intra in contact cabinetele de fizioterapie. Fie ca este vorba despre imposibilitatea de rotire a umarului sau despre o slabiciune musculara, fie ca apare capsulita adeziva (umarul inghetat), exercitiile de recuperare fizica constituie poate principala metoda de tratament. Fizioterapia ajuta la diminuarea durerilor de umeri, dar in timp, iar de cele mai multe ori pacientii sunt obligati sa traiasca zilnic cu ele si sa revina periodic pentru noi proceduri. Insa cum ar fi sa ai posibilitatea de a grabi procesul de ameliorare a durerilor de umeri? Acum acest lucru este posibil si in Romania datorita dispozitivului medical B-Cure Laser, destinat opririi durerilor si vindecarii sursei acestora. Cum?

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere umar, durere umăr, dureri umeri, tratament durere umar, tratament durere umăr, tratament dureri umeri, b cure laser sport pro, b-cure laser sport pro, umar inghetat, umăr înghetat, capsulita adeziva, tratament umar inghetat, tratament umăr înghețat, durere umar, durere umăr, dureri umeri, tratament durere umar, tratament durere umăr, tratament dureri umeri
Foto: melbournearmclinic.com

In cabinetele de fizioterapie de multe ori se foloseste laserul terapeutic (LLLT). Multi dintre clientii nostri sunt familiarizati cu avantajele lui in ceea ce priveste tratamentul durerilor de umeri, motiv pentru care doresc sa cumpere produsul nostru ca sa devina independenti atunci cand afectiunile medicale reapar. In plus, durerea nu asteapta dupa programarea pe care o ai peste cateva saptamani, asa ca te incurajam sa incerci B-Cure Laser. Eficacitatea aparatului sporeste atunci cand il integrezi cat mai aproape de momentul aparitiei durerii, adica la domiciliu, cu mult timp inainte sa ajungi la doctor. Pe termen lung, vei observa avantajele faptului ca ai acasa un asemenea dispozitiv inovator, un adevarat fizioterapeut pe care-l scoti din sertar ori de cate ori durerile de umeri apar.

Asa cum am precizat intr-un articol anterior (click aici), B-Cure Laser iti ofera posibilitatea de a trata dureri ale umerilor pe care, uneori, fizioterapia sau kinetoterapia nu reuseste sa aiba rezultate multumitoare intr-un timp foarte scurt.

Un dispozitiv medical mic, dar eficient pentru tratamentul durerii de umar
Solutia pentru tratamentul durerilor de umeri este B-Cure Laser, un dispozitiv portabil si reincarcabil, care incorporeaza tehnologia Soft Laser (de intensitate joasa). Vazand dimeniunile acestui aparat, cu siguranta te intrebi: oare chiar poate ajuta? Aceasta terapie este utilizata in recuperarea medicala de cateva decenii. Pana sa apara acest produs certificat pentru folosirea acasa, laser-terapia se efectua exclusiv in cabinete specializate de catre medici sau fizioterapeuti. Daca te gandesti ca este complicat sa-l pui in practica, te sfatuiesc sa nu te sperii! Aplicarea B-Cure Laser este facila si oricine o poate face. Dispozitivul trebuie pornit, pozitionat pe zona dureroasa si lasat sa functioneze pe o perioada cuprinsa intre 6 si 8 minute. Daca te afli la prima interactiune cu laserul terapeutic, recomand sa incepi cu 2 minute in eventualitatea existei unei inflamatii severe in articulatia umarului, deoarece un timp de 6 minute ar putea fi prea mult pentru inceput si ar putea intensifica reactiile din profunzime, inclusiv actiunea inflamatorie, iar astfel durerile s-ar „rascoli”.

Protocolul de tratament B-Cure Laser pentru durerile de umeri
Vestea buna este ca durerile de umeri cedeaza destul de rapid. Dar exista un secret: pentru ca articulatia umarului este speciala si permite rotirea completa a bratului, uneori este dificil sa aplicam laserul exact acolo unde este necesar. Daca-l punem pe os, cel mai probabil n-o sa avem rezultate. Este important ca aparatul sa actioneze pe tesutul moale si sa se inconjoare intreaga articulatie a umarului. El reuseste sa patrunda pana la 4 cm (in profunzimea articulatiei), acolo unde nimic altceva nu poate sa ajunga, cel putin nu natural si non-invaziv. Odata ajuns la locul durerii, laserul este absorbit, iar organismul foloseste aceasta energie intensificand toate reactiile de refacere. Te invit sa urmaresti video de mai jos pentru a vedea cum functioneaza B-Cure Laser in tratamentul durerii de umar.

B-Cure Laser, produs performant si acreditat medical
B-Cure Laser este un aparat destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Aparatul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Produsul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Suferi de dureri de umeri? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va
contacta cu detalii despre problema Dvs.


Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.