B-Cure Laser Romania s-a aflat, in orasul Dusseldorf (Germania), la cel mai mare targ international de tehnologie medicala. Gabriela Vîlcea, administrator al GY Medical Solutions, distribuitor exclusiv in Romania al dispozitivelor B-Cure Laser, s-a aflat in mijlocul evenimentului, intrand in contact cu profesionistii israelieni ce au dezvoltat aparatul destinat opririi durerii si tratarii sursei acesteia.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, opreste durerea, durere, laser, terapie laser, tratament laser, stop durere, medica, aparat medical durere, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, dusseldorf, expozitie medicala, expozitie dusseldorf, expozitia medica, gy medical solutions, michale schlosser, itay avni, b cure laser plus, b cure laser clasic, b cure laser sport, b cure laser pro

Gabriela Vîlcea, administrator al GY Medical Solutions: „Nu puteam lipsi de la cel mai mare eveniment mondial din domeniu. B-Cure Laser este o inovatie tehnologica in ceea ce priveste laserul terapeutic de intensitate joasa. Dispozitivul, avand dimensiunea unei telecomenzi, incorporeaza puterea de vindecare a laserului din clinici si permite tratamentul din confortul propriei locuinte. B-Cure Laser promite tratarea durerii in cel mai usor mod posibil, prin stimularea naturala a tesutului dureros. Mai usor de atat nu se poate! Va invit sa intrati in legatura cu echipa noastra si va promit ca vom da dovada de profesionalism in abordarea afectiunilor de care suferiti.”

Aparatele medicale B-Cure Laser sunt certificate ISO si recunoscute in intreaga lume datorita eficientei cu care amelioreaza durerile in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare.

Michael Schlosser, fondator si presedinte al B-Cure Laser: „La Medica 2019 expunem un nou dispozitiv, foarte bun pentru tratarea durerii, denumit B-Cure Plus+. El reprezinta o varianta intermediara intre modelul clasic si cel Pro. Consider ca un asemenea aparat trebuie sa existe in fiecare locuinta. Este eficient si sigur! In prezent, nu exista prea multe alternative de tratare a durerii precum cele oferite de B-Cure Laser.”

B-Cure Laser, inovatie in domeniul tehnologiei Soft Laser (LLLT), este un dispozitiv medical destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui.

Itay Avni, Business Development Director B-Cure Laser: „B-Cure Laser constituie un remediu ideal pentru o multime de tipuri de durere, cum ar fi cele de spate, genunchi, umeri etc. Incercati! In general, oamenii sunt reticenti in ceea ce priveste experimentarea unor noi tehnologii medicale, dar va garantez ca, odata ce veti utiliza B-Cure Laser, nu veti fi dezamagiti.”

Aparatele B-Cure Laser au obtinut, pana in prezent, peste 10 acreditari internationale si sunt comercializate in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore si Australia.

Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.