Diabetul este o boala cronica care, din pacate, este tot mai frecventa. Conform informatiilor Ministerului Sanatatii, la sfarsitul anului 2018 existau, in Romania, peste 800.000 de persoane ce sufereau de diabet, dar numarul real al bolnavilor este cu siguranta mai mare, deoarece nu toti sunt diagnosticati. De asemenea, in Israel sunt consemnati peste 400.000 de pacienti, autoritatile preconizand ca un sfert dintre acestia vor dezvolta, ulterior, o rana diabetica.

Prof. dr. Romulus Timar, presedinte al Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice:
„Diabetul zaharat este deseori diagnosticat tarziu sau nu este diagnosticat. Se estimeaza ca doar jumatate dintre cazuri ajung sa fie depistate. Motivul principal este ca simptomele pot fi dificil de recunoscut si pot trece neobservate pentru mult timp. Romania se confrunta cu o prevalenta a diabetului mult peste mediile europeana si globala, potrivit datelor Federatiei Internationale de Diabet.”

Remediul inovator de care trebuie sa stii
Diabetul implica diverse complicatii si este greu de tratat, din cauza lui putandu-se dezvolta leziuni severe, in special la extremitati (plagi ale membrelor inferioare). Ranile diabetice sunt o consecinta a acestei boli, incidenta medicala fiind cuprinsa intre 15% si 25%; in cazul netratarii corespunzatoare, se poate ajunge chiar la amputație.

Vestea buna este B-Cure Laser! Acest dispozitiv medical inovator ofera asistenta in vindecarea ranilor diabetice. Datorita unui studiu, realizat la Spitalul Hadassah (Israel), s-a putut demonstra ca, utilizand tehnologia Soft Laser (de care beneficiaza aparatul B-Cure Laser), rana diabetica poate fi inchisa in proportie de peste 90% intr-o perioada de trei luni (situatie observata la 85% dintre pacienti). Atentie! Tratamentul laser nu-l inlocuieste pe cel conventional, administrat persoanelor ce sufera de rani diabetice, ci este complementar.

In cazul in care intampini dificultati in inchiderea unei rani diabetice, fa cunostinta cu B-Cure Laser, o inovatie tehnologica israeliana care stabileste noi standarde in ceea ce priveste ingrijirea unor asemenea probleme medicale. Dispozitivul accelereaza procesele naturale de vindecare prin:
• cresterea nivelului de ATP;
• intensificarea fluxului de sange care ajunge la plaga;
• favorizeaza productia de colagen și elastina necesare pentru repararea tesutului deteriorat;
• sporeste activitatea celulelor macrofage, ce distrug bacteriile straine din organism;
majoreaza numarul mastocitelor, parte a sistemului imunitar.

Cum se foloseste B-Cure Laser pentru rana diabetica
Tratamentul B-Cure Laser pentru vindecarea unei rani diabetice presupune un protocol strict de urmat. Gabriela Vîlcea, administrator al GY Medical Solutions, distribuitor exclusiv in Romania al dispozitivelor B-Cure Laser, explica: „O rana diabetica poate fi inchisa usor atunci cand se introduce terapia laser cat mai aproape de momentul aparitiei. Fiind localizata la suprafata tesutului epitelial, ci nu in profunzime, nu este nevoie ca aparatul sa intre in contact direct cu plaga, fiindca lumina se absoarbe direct prin tesut. Ideal ar fi ca dispozitului B-Cure Laser sa urmareasca intai marginile leziunii (lasand energia sa actioneze pe o durata de 1-2 minute pe fiecare parte a zonei tratate), iar la final sa se aplice tratament (maximum 30 de secunde) pe partea deschisa (nu este nevoie de mai mult timp, fiind o arie foarte vascularizata)”. Specialista a adaugat ca, daca zona ranii este mai mare decat cea pe care fasciculul laser reuseste s-o acopere, procedura se repeta pana cand intreaga suprafata este tratata complet.

Intampini probleme in ceea ce priveste inchiderea unei rani diabetice? Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.