B-Cure Laser Romania va participa, in perioada 5-7 decembrie 2019, la expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara, Denta. Cu ocazia acestui eveniment, compania va expune dispozitivele medicale inovatoare B-Cure Laser Dental, destinate tratamentului durerilor dentare prin intermediul tehnologiei Soft Laser. Asteptam pe toti specialistii din domeniu si reprezentantii mass-media interesati pentru a descoperi o noua modalitate de tratare a durerilor dentare, in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare, la standul 61, din Pavilionul B1 al Centrului Expozitional Romexpo. Pe durata desfasurarii expozitiei, orice aparat achizitionat sau comandat va beneficia de un pret promotional.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, b cure laser dental, b-cure laser dental, denta, romexpo, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere

B-Cure Laser Dental este un dispozitiv medical pentru tratarea bolilor acute si cronice ale gingiilor, precum si pentru reducerea durerii si vindecarea mai rapida dupa efectuarea procedurilor dentare. Aparatul patrunde in adancimea tesutului gingival si in osul de sprijin al dintelui, atenueaza simptomele inflamatiei (cum ar fi sangerarea, umflaturile si durerea) si reduce suprafata afectata. In acelasi timp, laserul stimuleaza procesele de vindecare si crestere a celulelor care ajuta la refacerea gingiei, intarziind deteriorarea provocata de retragerea osului si a tesutului ce sustine dintele.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, b cure laser dental, b-cure laser dental, denta, romexpo, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere
Gabriela Vîlcea, administrator GY Medical Solutions

„B-Cure Laser Dental reprezinta o solutie moderna, simpla si sigura, pe care o punem la dispozitia stomatologilor. Aparatul favorizeaza procesul de recuperare a pacientilor prin reducerea durerilor si a umflaturilor, oferindu-le astfel posibilitatea de a reveni mai rapid la buna desfasurare a activitatilor cotidiene. Dispozitivul, avand dimensiunea unei telecomenzi, promite tratarea durerii in cel mai facil mod posibil, prin stimularea naturala a tesutului dureros. Mai usor de atat nu se poate”, a declarat Gabriela Vîlcea, administrator al GY Medical Solutions, distribuitor unic in Romania al produselor medicale B-Cure Laser Dental.

 

Aplicatii clinice ale B-Cure Laser Dental:
– pregateste coroana si implantul (relaxeaza muschiul dupa operatie, reduce durerea incheieturii maxilarului, diminueaza umflatura si infectia din jurul implantului);
– endodontie (reduce durerea si inflamatia);
– regenerare osoasa ghidata (reduce inflamatia, diminueaza durerea si accelereaza vindecarea);
– leziuni ale tesutului moale (sporeste vindecarea si diminueaza durerea);
– detartraj si chiuretaj subgingival (micsoreaza durerea si sporeste confortul dupa efectuarea procedurii);
– trateaza gingivita si parodontita (reduce durerea / inflamatia si accelereaza vindecarea);
– tratament pentru parodontitele apicale acute;
– reduce durerea faciala si favorizeaza relaxarea musculara;
– trateaza disfunctia articulatiei temporomandibulare (ATM) etc.

B-Cure Laser Dental, dezvoltat si brevetat in Israel, este certificat ISO si CE 0197, fiind recunoscut la nivel international. Recent, compania B-Cure Laser a fost prezenta in Düsseldorf (Germania), la Medica, cel mai mare targ de tehnologie medicala din lume. Aparatele sunt comercializate in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore si Australia.

Cu ocazia acestei editii a expozitiei Denta, vizitatorii vor avea ocazia de a intra in contact cu specialistii nostri, care vor oferi asistenta de specialitate in ceea ce priveste modul de functionare a dispozitivelor B-Cure Laser Dental.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.