Te-ai saturat de pastile si unguente pentru tratarea durerii?
Sedintele de fizioterapie sunt prea costisitoare si esti nemultumit ca trebuie sa le repeti periodic?
Aproximativ 3% din populatia Romaniei sufera de una dintre cele cateva sute de tipuri de durere. Daca ai dureri, atunci articolul acesta este despre tine!

Mi-a atras atentia, de curand, faptul ca – intr-o brosura – singurele variante luate in calcul pentru tratamentul durerii erau: kinetoterapia, fizioterapia, acupunctura, medicamentatia, analgezicele, medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), steroizii, terapiile biologice si interventiile chirurgicale. Nicio referire la terapia Soft Laser (LLLT), utilizata de mai bine de 20 de ani in cele mai importante spitale, universitati si institutii medicale din intreaga lume si care si-a demonstrat aplicabilitatea clinica ca urmare a celor peste 4.000 de studii realizate in ultimele decenii!

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, opreste durerea, durere, stop durere, vindeca durerea, tratare durere, tratament durere, terapie durere, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, michael schlosser, itay avni, b cure laser romania, soft laser, lllt, laser lllt, cold laser, dispozitiv medical durere, aparat medical durere, dispozitiv durere, aparat tratare durere, dispozitiv tratare durere

B-Cure Laser ar trebui sa reprezinte principala optiune de tratare a durerii, ci nu – asa cum am observat de-a lungul activitatii noastre – ca tehnologia LLLT sa constituie, de fapt, ultima optiune atunci cand toate celelalte si-au dovedit ineficienta. „Daca vreti si sunteti interesati sa incercati si altceva pentru tratarea afectiunii dumneavoastra, veti vedea ca B-Cure Laser este cea mai buna metoda si ar trebui sa fie prima metoda pe care o accesam atunci cand incep sa apara durerile”, a declarat Gabriela Vîlcea, administrator al GY Medical Solutions, distribuitor exclusiv in Romania pentru dispozitivele medicale B-Cure Laser. De asemenea, Michael Schlosser, fondator si presedinte al B-Cure Laser considera ca „un asemenea aparat trebuie sa existe in fiecare locuinta. Este eficient si sigur! In prezent, nu exista prea multe alternative de tratare a durerii precum cele oferite de acest dispozitiv.” Iar Itay Avni, Business Development Director B-Cure Laser incurajeaza persoanele care se confrunta cu dureri de orice tip sa incerce aparatul: „In general, oamenii sunt reticenti referitor la experimentarea unor noi tehnologii medicale, dar va garantez ca, odata ce veti folosi B-Cure Laser, nu veti fi dezamagiti.”

Probabil te gandesti la cat de sigur este aparatul B-Cure Laser si care sunt efectele adverse… Dispozitivul este certificat ISO si CE 0197, fiind recunoscut la nivel international datorita eficientei in rezolvarea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. Totodata, aparatul este prezent in fiecare an la Medica, cea mai mare expozitie de tehnologie medicala din Europa , desfasurata in orasul Dusseldorf, din Germania (dupa cum am relatat aici). B-Cure Laser detine aprobare medicala, oferind un tratament extins si cuprinzator pentru o gama larga de probleme fizice, precum durerile de gat, spate, genunchi, picioare, articulatii, dinti, insa este benefic si in cazul vindecarii arsurilor, cicatricelor si-si dovedeste eficienta in cazul inchiderii ranilor diabetice.

B-Cure Laser a reusit sa inglobeze tehnologia costisitoare LLLT in asa fel incat sa devina accesibila oricui. Dispozitivul este mic, portabil si usor de utilizat. Gata cu programarile la cabinete! Nimic nu poate fi mai facil sau confortabil decat sa stai acasa (pe canapea, in pat etc.) si sa lasi lumina laser B-Cure sa patrunda adanc in tesutul afectat pentru a stimula mecanismele de vindecare a organismului si a elibera endorfine, responsabile pentru ameliorarea durerii. Si nu este nevoie decat de doua sedinte zilnic (dimineata si seara), fiecare cu cate o durata de cateva minute. Mai simplu de atat nu se poate!

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, opreste durerea, durere, stop durere, vindeca durerea, tratare durere, tratament durere, terapie durere, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, michael schlosser, itay avni, b cure laser romania, soft laser, lllt, laser lllt, cold laser, dispozitiv medical durere, aparat medical durere, dispozitiv durere, aparat tratare durere, dispozitiv tratare durere

Esti pregatiti pentru a intra in posesia unui aparat B-Cure Laser? Poate fi considerata o investitie costisitoare, dar vei observa de la primele sedinte, pe corpul propriu, beneficiile terapiei LLLT. Datorita duratei de exploatare cuprinsa intre 10 si 15 ani, ulterior achizitiei, singurul tau regret va fi ca n-ai avut curajul de a incerca dispozitivul mai devreme, ci ai risipit sume importante de bani pe solutii care n-au avut aceeasi eficienta ca B-Cure Laser.

Deja multi pacienti din Romania au incercat aparatul inovator, natural si non-invaziv B-Cure Laser si si-au recapatat mobilitatea, devenind – astfel – mai sanatosi.

Nu te-ai convins? Inchiriaza dispozitivul medical timp de 30 de zile
In pofida beneficiilor Soft Laser dovedite, orice achizitie a unui dispozitiv medical poate starni ingrijorare. Va functiona? Iar daca nu, inseamna ca am aruncat banii pe geam? Iti oferim totusi o solutie: inchiriaza B-Cure Laser timp de 30 de zile pentru a-i observa eficienta si testa functionalitatea! In toata aceasta perioada vei cunoaste produsul, vei trata cu el zonele afectate si vei beneficia de asistenta specializata pentru a-l integra cat mai optim in procesul de tratare a durerii.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.