Sportul de performanta vine la pachet cu multe sacrificii pentru obtinerea celor mai bune rezultate competitionale. Accidentarile reprezinta o parte integranta a vietii oricarui competitor, iar recuperarea cat mai rapida este un aspect esential. B-Cure Laser a sustinut, de-a lungul timpului, performanta sportiva prin implicarea activa in tratamentul durerilor ortopedice si musculare, asa cum s-a intamplat si in cazurile lotului olimpic de haltere feminin, Federatiei Romane de Arte Martiale si Federatiei Romane de Bob si Sanie, precum si in problemele medicale pe care le-au avut un jucator de bachet (29 ani), un dansator profesionist (18 ani), un judoka (23 ani) si o atleta (23 ani), dupa cum se poate citi in continuare.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, b cure laser sport, b-cure laser sport, sport, sport de performanta, sport de performanță, sport performanta, sport performanță, performanta sportiva, performanță sportivă

Solutia B-Cure Laser pentru accidentari
Un jucator de baschet, in varsta de 29 de ani, s-a prezentat in cabinetul dr. Ami Eyal (Israel) cu durere la tendonul lui Ahile, ca urmare a unei accidentari avute in timpul unui meci. Tratamentul a presupus fizioterapie si terapie B-Cure Laser in zona accidentarii si pe gamba, cu o durata de 5 minute. Imediat dupa finalizarea procedurilor, sportivul a raportat o diminuare semnificativa a durerii. Tratamentul a continuat in urmatoarele 3 saptamani (o data la 7 zile), ceea ce a contribuit la vindecarea problemei medicale a pacientului.
Acelasi dr. Ami Eyal s-a ocupat de tratamentul unui tanar dansator profesionist (18 ani), ce a venit la clinica manifestand dureri in zona inghinala si in lateralul piciorului stang. S-a optat initial pentru recuperare fizica, rezultatul fiind micsorarea durerii inghinale, dar nu si a celei de la picior, moment in care a fost introdusa tehnologia B-Cure Laser. Dupa 2 sedinte, fiecare cu o durata de 6 minute, durerea existenta la piciorul stang s-a remediat complet.

Componenti ai loturilor nationale, tratati cu B-Cure Laser
La Institutul de Medicina Sportiva Wingate (Israel) au fost tratate 2 cazuri ale unor componenti ai loturilor nationale, ambii cu varstre de 23 de ani. Primul, un judoka, a avut entorse la ambele glezne, manifestandu-se prin dureri si limitarea mobilitatii articulatiei in decursul a catorva saptamani. S-a optat pentru un protocol mixt: exercitii fizice de recuperare si aplicarea locala a dispozitivului B-Cure Laser. Sportivul a avut obligatia de a folosi aparatul de 2 ori pe zi, timp de 10 zile. La finalul perioadei, el a putut sa-si reia in mod normal rutina obisnuita, nemaiavand dureri la nicio glezna.
De asemenea, o atleta la proba triplu salt a suferit o interventie chirurgicala pentru a rezolva anumite probleme pe care le avea la fasciita plantara. Produsul B-Cure Laser a fost utilizat in perioada post-operatorie, in special pentru a reduce inflamatia si durerea. Aceasta decizie a specialistilor in medicina sportiva a fost una benefica, deoarece atleta nu numai ca s-a recuperat mai rapid, dar s-a putut renunta mult mai repede la administrarea de calmante, ceea ce a contribuit bineinteles la diminuarea perioadei de recuperare si, implicit, la reluarea antrenamentelor cat mai curand.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, b cure laser sport, b-cure laser sport, sport, sport de performanta, sport de performanță, sport performanta, sport performanță, performanta sportiva, performanță sportivă

B-Cure Laser, medicul performantei tale sportive
Oferta B-Cure Laser Romania include si modelul Sport, solutia perfecta daca o leziune te impiedica sa-ti desfasori activitatile fizice. Aparatul constituie un dispozitiv medical sanatos si eficient pentru tratamentul problemelor ortopedice, musculare si a durerilor cauzate de inflamatii sau leziuni cronice si acute din sport. Produsul este recomandat pentru numeroase aplicatii clinice, dintre care:
– accidentari sportive recente si cronice;
– dureri ale degetelor, genunchilor si coapselor;
– dureri de spate (in zona lombara), gat si umeri;
– inflamatii;
– dureri musculare;
– leziuni de cartilaj;
– artrita;
– inflamatii ale articulatiilor si ale tendoanelor;
– rupturi / leziuni de muschi si tendoane;
– sindrom de tunel carpian;
– recuperare dupa rani si interventii chirurgicale, etc.

De-a lungul timpului, B-Cure Laser Romania a sustinut activ performanta, incheind parteneriate cu diverse institutii in vederea suportului medical pentru tratamentul accidentarilor sportivilor, precum cei componenti ai lotului olimpic feminin de haltere (click aici), ai Federatiei Romane de Arte Martiale (click aici) ori ai Federatiei Romane de Bob si Sanie (click aici).

B-Cure Laser, dispozitiv agreat de Comitetul Olimpic din Israel
B-Cure Laser este un aparat destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Aparatul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Produsul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Esti sportiv de performanta si ai suferit recent o accidentare ori te recupereci dupa o interventie chirurgicala? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.