Ce au in comun un barbat de 41 ani, cu o meserie ce presupune munca fizica intensa, o femei de profesie cadru didactic (in varsta de 70 de ani) si o sportiva de performanta de 17 ani? Toti au folosit cu succes dispozitivul medical B-Cure Laser pentru tratamentul durerilor de genunchi de care sufereau. In general, acestea sunt cele mai frecvente afectiuni medicale cu care se adreseaza pacientii echipei B-Cure Laser Romania, potrivit statisticii din anul 2019 (click aici). Cele 3 studii de caz prezentate in cele ce urmeaza au fost realizate in perioada 2014-2015.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere articulatie, durere articulație, durere articulatii, durere articulații, gonartroza, gonartroză, durere genunchi, durere de genunchi, tratament gonartroza, tratament gonartroză, artroza, artroză, tratament artroza, tratament artroză, tratament durere genunchi
Foto: reemmedical.com

Durerile de genunchi au disparut dupa 3 saptamani
Un barbat de 41 de ani, cu profesie ce presupunea munca fizica intensa, s-a prezentat la cabinetul dr. Yossy Ruven (Israel) cu dureri la articulatiile genunchilor, avand inflamatie, posibila acumulare de lichid si mobilitate limitata. Durerile au aparut in urma cu 5 ani, insa n-au fost tratate de-a lungul timpului. I s-a recomandat o terapie combinata, formata din acupunctura si B-Cure Laser. Prima sedinta s-a facut la clinica, ulterior pacientului revenindu-i in sarcina sa foloseasca acasa dispozitivul nostru medical, de doua ori pe zi, cu o durata de aplicare de 7-8 minute pe fiecare punct de tratament. Dupa 3 saptamani, durerile si inflamatiile la genunchi au disparut, nu s-a mai observat nicio acumulare de lichid in articulatii, iar mobilitatea s-a imbunatatit considerabil.

O pacienta doreste sa cumpere B-Cure Laser ca urmare a eficacitatii tratamentului
In cabinetul dr. Jacob Hans (Israel) a intrat, in luna februarie 2015, o femeie de 70 de ani, de profesie cadru didactic, care manifesta o durere la genunchiul drept de mai bine de 7 ani. La examinare, s-a observat o inflamatie a articulatiei, iar pacienta prezenta dureri la palpare. Ortopedul a sugerat operatia, din cauza degradarii cartilajului, insa ea a refuzat. Asadar, s-a optat initial pentru medicamentatie, cu rezultate doar pe termen scurt, durerea revenind de fiecare data. Ulterior, femeia a solicitat tehnologia B-Cure Laser, la domiciliu. Protocolul a constat in aplicarea aparatului de doua ori pe zi, in 4 puncte de tratament. In prima zi, durata terapiei a fost de un minut si jumatate, apoi a crescut progresiv pana s-a ajuns la 8 minute. Dupa 4 zile, pacienta a mentionat o oarecare ameliorare a durerii, dar intampina in continuare dificultate in deplasare. Totusi, la finalul perioadei (dupa 8 zile), ea a observat o diminuare semnificativa a durerii genunchiului si avea abilitatea de a parcurge distante destul de lungi inainte ca articulatia sa-i creeze probleme. Motivata de rezultatele avute, femeia si-a manifestat dorinta de a achizitiona un produs B-Cure Laser pentru a continua sa-si trateze acasa durerile de genunchi si a-si imbunatati mobilitatea.

B-Cure Laser ajuta o gimnasta sa-si continue performanta sportiva
O gimnasta olimpica in varsta de 17 ani a suferit o ruptura de ligament incrucisat anterior la genunchi, ceea ce a dus inevitabil la interventie chirurgicala. In procesul de recuperare pe care l-a urmat in cadrul Institutului de Medicina Sportiva Wingate (Israel), pacienta a manifestat dureri in spatele genunchiului, care insa n-au cedat ca urmare a procedurilor aplicate nici dupa cateva saptamani. Drept urmare, a fost adaugata terapia B-Cure Laser. Sportiva a fost instruita pentru a folosi dispozitivul de 2-3 ori zilnic, in 3 puncte, pe o durata cuprinsa intre 4 si 8 minute. Dupa numai 7 zile, ea a raportat o imbunatatire considerabila a mobilitatii articulatiei genunchiului si durerea din spatele acesteia aproape disparuse in totalitate. Fiind incurajata de rezultatele obtinute, gimnasta a solicitat continuarea tratamentului cu B-Cure Laser, iar la circa 2 luni de la prima sedinta cu aparatul, n-a mai avut nicio durere si si-a putut continua antrenamentele in ritm normal.

Protocolul de tratament B-Cure Laser pentru durerile de genunchi
Dispozitivul B-Cure Laser este simplu de utilizat, iar eficienta lui depinde de protocolul de tratament (trebuie aplicat corect ca sa se obtina cele mai bune rezultate).Este necesar sa se acopere articulatia si sa se trateze in minimum 3 puncte: lateral stanga, lateral dreapta si in spatele genunchiului. Este foarte important sa se inconjoare toata articulatia si sa se stimuleze intregul tesut deteriorat. Totodata, aparatul trebuie sa se aplice drept, perpendicular, direct pe piele si tesutul moale, fiindca atunci i se sporeste eficacitatea.

Datorita B-Cure Laser, vizitele la doctori vor fi mai rare
B-Cure Laser este un aparat destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Aparatul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Produsul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Suferi de dureri de genunchi? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.