Durere corporala simtim toti, dar ingrijorator este faptul ca doua treimi dintre oameni (65%) traieste cu ea saptamanal, ceea ce reduce dramatic calitatea vietii. Si mai grav este ca o treime din populatia lumii apreciaza durerile avute ca fiind severe. Acestea sunt principalele concluzii ale unui studiu realizat de GSK Consumer Healthcare, care a inclus 7.000 de subiecti din 14 tari de pe 4 continente.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, b cure laser romania, b -cure laser romania, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, studiu durere, studiu durere b-cure laser

Dintre cele mai importante activitati zilnice pe care durerea le impiedica au fost mentionate dificultati in ridicarea copiilor in brate (49%), imposibilitatea de a se juca cu ei (60%) si incapacitatea de a-i transporta in cursul activitatilor zilnice din cauza disconfortului zilnic (41%) provocat de durerile de spate, rigiditatea gatului ori afectiunile musculare. Pentru multe persoane, impactul durerii merge dincolo de viata de familie. Efectele se simt si la serviciu; 61% dintre repondentii cu un loc de munca au mentionat ca au dificultati de concentrare, in timp ce 48% au afirmat ca le-a fost limitata abilitatea de a-si duce la indeplinire atributiile profesionale. Cei mai multi dintre ei au fost nevoiti sa apeleze la zile de concediu medical, ceea ce a contribuit la cresterea frustrarii si aparitia unei lipse de motivatie.

Cum se manifesta durerea in diferite state din intreaga lume
In China, oamenii sunt cei mai vocali in ceea ce priveste durerea corporala, 71% dintre ei alegand sa vorbeasca despre ea. In Rusia, Polonia si in Marea Britanie insa, oamenii prefera sa sufere in tacere.
52% dintre italieni sunt enervati de durerea corporala, pe cand in Mexic prima reactie la aparitia durerii este ingrijorarea (40%).
Majoritatea persoanelor din China si Rusia (65% si 59%) considera durerea un semn de slabiciune, o perspectiva care nu este specifica celor din Polonia (30%), Germania (31%) sau Arabia Saudita (44%).
In Arabia Saudita, 66% dintre oameni considera durerea corporala un semn ca au fortat mai mult in timpul unui antrenament (un procent mult mai mare decat in oricare alta tara), insa doar 15% dintre suedezi sunt de aceeasi parere.

Aceste diferente sunt evidente in modul in care fiecare cultura priveste/apreciaza medicatia. In Arabia Saudita si China exista un impuls puternic pentru folosirea remediilor naturale pentru durerile corporale, in comparatie cu alte tari. In Marea Britanie si Suedia, este valabil reversul – 8 din 10 persoane ce sufera de dureri corporale au incredere in medicamente.

Astazi poate fi prima ta zi fara dureri
In anul 2009, piata medicala internationala s-a imbogatit cu un produs inovator pentru tratamentul durerilor ortopedice si musclare – B-Cure Laser. Cea mai importanta caracteristica a acestui dispozitiv medical consta in faptul ca este destinat uzului casnic, iar puterea lui este similara aparaturii folosite in clinicile de recuperare. Produsul beneficiaza de o tehnologia LLLT (Low-level Laser Therapy), care si-a demonstrat aplicabilitatea in numeroase studii realizate de-a lungul timpului. B-Cure Laser se adreseaza in special pacientilor de varstele a doua si a treia, dar si celor care doresc sa scape de dureri in mod natural si non-invaziv. Produsul este sigur, nu are efecte secundare, actionand la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Aparatul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Informatii suplimentare despre studiul GSK Consumer Healthcare poti afla aici!

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.