Cand spunem spondiloza, ne referim la afectiunile provocate de deteriorarile coloanei vertebrale. Desi cel mai bine esta ca afectiunea sa fie diagnosticata de doctor, persoanele varstnice de multe ori concluzioneaza singure ca sufera de spondiloza, deoarece are o incidenta mare si astfel este usor recognoscibila. Din cauza ca afecteaza vertebrele, spondiloza vine cu anumite simptome suplimentare, precum amorteli, furnicaturi, dureri de cap s.a.m.d. In toate situatiile acestea, B-Cure Laser te ajuta!

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, b cure laser romania, b -cure laser romania, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, spondiloza, spondiloză, tratament spondiloza, tratament spondiloză, durere spate, tratament durere spate, dureri spate, tratament dureri spate, etno, etno tv, sanatate inainte de toate, sanatate inainte de toate etno, sanatate inainte de toate etno tv

Spondiloza poate fi lombara, toracala si cervicala (cea mai des intalnita). Indiferent unde se localizeaza, tratamentul este acelasi. In etapele incipiente de dezvoltare, este posibil ca antiinflamatoarele, analgezicele, unguentele, masajul si fizioterapia sa ajute. Insa atunci cand afectiunea ajunge intr-o faza avansata, cand durerile acute / cronice pur si simplu nu te lasa sa mergi la serviciu sau sa-ti desfasori activitatile obisnuite, trebuie sa ai in vedere un tratament de lunga durata, iar atunci solutiile mentionate anterior nu dau cele mai bune rezultate. Cu spondiloza traim in fiecare zi, deci ar trebui sa gasim o solutie eficienta pentru ameliorarea rapida a durerilor, iar laserul nostru terapeutic, de uz casnic, este ceea ce ai nevoie pe termen lung.

Cat de eficient este B-Cure Laser pentru tratamentul spondilozei?
Cea mai buna veste este ca B-Cure Laser lucreaza la sursa durerii, adica trateaza exact locul de unde se declanseaza durerea in corp. Aparatul emite o energie de lumina, care – pusa pe tesutul dureros – este absorbita in profunzime (pana la 4 cm), acolo unde altor substante le este dificil sa ajunga. Acest fenomen poarta denumirea de fotobiostimulare, si anume creste energia la nivel celular si stimuleaza refacerea tesutului deteriorat. Spondiloza este frecvent asociata cu afectiuni ale sistemului nervos, iar laserul este o solutie foarte eficienta, ce stimuleaza functia nervoasa si ajuta la eliberarea presiunii de pe nervi.

Noua ne pasa ca tu sa ai rezultate!
Eficacitatea tratamentului depinde strict de tine, de constiinciozitatea cu care-l aplici. Provocarea este sa ai suficienta rabdare pentru a gasi sursa durerii tale. In aceasta chestiune, noi te putem ajuta prin intermediul suportului telefonic pe care ti-l punem la dispozitie dupa ce ai achizitionat B-Cure Laser. Aparatul are o durata de viata de peste 4.000 de ore de tratament, ceea ce se poate traduce in 10-15 ani de utilizare. Garantia produsul este de 2 ani, conform legii. Totusi, daca se intampla ceva cu aparatul, oricand iti stam la dispozitie pentru a remedia eventualele situatii neplacute aparute in exploatarea lui.

Exemplul persoanelor care n-au facut o prioritate din sanatate
De-a lungul activitatii noastre, ne-am intersectat cu persoane care, la un moment dat, aveau posibilitatea financiara de a cumpara laserul nostru terapeutic, dar au ezitat, iar ulterior – cand au avut mare nevoie de o solutie eficienta, naturala si sigura de ameliorare a durerilor – n-au mai dispus de banii necesari. Din pacate, de multe ori nu abordam sanatatea prioritar! Atunci cand apar dureri, avem tendinta sa ne obisnuim cu ele, sa traim cu ele si sa amanam tratamentul lor. Trebuie sa realizezi ca, odata cu inaintarea in varsta, problemele medicale se vor inmulti, iar durerile pot ajunge la un asa nivel de intensitate incat pur si simplu sa-ti fie foarte greu sa le diminuezi.

La ce alte dureri mai poate fi utilizat B-Cure Laser?
Majoritatea pacientilor suferinzi de spondiloza vin la noi si cu alte dureri asociate. Cand apar deteriorari la nivelul coloanei vertebrale, inevitabil apar probleme si in alte parti ale corpului (la genunchi, sold, etc.). Din punct de vedere anatomic, nu este nicio diferenta intre aceste tipuri de celule; B-Cure Laser le stimuleaza pe toate, tocmai de aceea aparatul constituie o solutie universala. Fiind un dispozitiv medical certificat pentru uz casnic, el poate fi folosit si de persoane cu probleme asociate (diabet, hipertensiune, cardiace, pacemaker, AVC s.a.m.d.); pentru unii, B-Cure Laser este poate singura solutie pentru ameliorarea durerilor ortopedice si musculare. Cel mai important avantaj al produsului consta in posibilitatea aplicarii imediat a terapiei atunci cand apare durerea. Cu aparatul nostru te poti trata atata timp cat este nevoie; in cazul unor dureri intense, il poti aplica chiar de 4 ori pe zi, deoarece fiecare sedinta are un efect de reducere a durerii.

Cum alegem un laser terapeutic autentic?
In zilele noastre, internetul permite comercializarea multor lucruri; oricine poate aduce orice obiect ieftin din China si sa-l vanda in Romania la suprapret. In primul rand, trebuie sa ai grija la faptul ca unele produse sunt clasificate in categoria wellness, nu in cea a dispozitivelor medicale, precum este cazul B-Cure Laser. De asemenea, este foarte important ca tehnologia pe care o incorporeaza sa fie laser, nu curent, lumina polarizata etc. Apoi, atentie la ce lungime de unda si ce putere are laserul, precum si ce energie totala emite. Si, nu in ultimul rand, aparatul nostru este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Produsul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia.

De ce sa cumperi B-Cure Laser, ci nu altceva?
B-Cure Laser are cel mai bun raport calitate-pret, este usor de folosit, are o durata de viata mare si reprezinta o solutie universala pentru toate tipurile de durere, fie ca vorbim de genunchi, sold, artroza, artrita, reumatism s.a.m.d.. Totodata, dispozitivul te scapa de vizite la doctori, putand fi utilizat acasa nu numai de tine, ci de toti membrii familiei.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.