Laserul terapeutic nu este nimic altceva decat o lumina; cum lumina soarelui are efect benefic asupra plantelor, la fel cea a laserului asupra tesutului dureros al organismului uman. Dispozitivul medical B-Cure Laser incorporeaza tehnologia Soft Laser (a laserului „rece”), studiata de multe decenii, care nu arde si nu incalzeste tesutul la contactul direct cu pielea. Atunci cand aplici aparatul, metabolismul celular creste, toate reactiile de refacere se intensifica, inflamatia este tratata si astfel se lucreaza la sursa durerii.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, b cure laser romania, b -cure laser romania, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, tvr, tvr2, sanatate cu de toate, sănătate cu de toate, sanatate cu de toate tvr2, sănătate cu de toate tvr2

B-Cure Laser este un instrument versatil, in sensul ca aceste efecte de stimulare a metabolismului celular se produc la mai multe tipuri de celule, nu numai in cazul articulatiilor, ci si in ceea ce priveste problemele dentare, musculare, bacteriene etc. Altfel spus, daca o crema actioneaza dinspre exterior catre interior, raza laser lucreaza invers. Drept urmare, se intensifica circulatia sangvina exact acolo unde se gaseste sursa durerii, in profunzime, unde nimic altceva nu poate sa patrunda si unde organismul uman are cea mai mare nevoie pentru tratamentul durerilor ortopedice si al inflamatiilor.

Aparatul B-Cure Laser este certificat pentru utilizarea acasa (CE 0197) si nu necesita ochelari sau manusi de protectie. Asadar, il poate folosi oricine, fara a avea nevoie de cunostinte medicale de specialitate. Doza optima este de 6 minute pe fiecare punct dureros si trebuie acoperita toata suprafata afectata. In general, 3-5 aplicari consecutive ar trebuie sa fie suficiente pentru a ameliora semnificativ inflamatiile, insa acest lucru depinde de la o problema medicala la alta, de organismul fiecaruia, tocmai de aceea noi oferim suport telefonic post-achizitie pentru a ne asigura ca integrezi cel mai bine aparatul in tratamentul durerilor tale.

B-Cure Laser, produs universal pentru tratamentul durerilor
B-Cure Laser este un produs destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Aparatul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime (pana la 4 cm), fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Produsul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Aparatul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.